diafana99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδια πηγα σημερα στο γερμανο και μου καναν μια προσφορα που εχει ως εξης Απεριοριστα σταθερα τηλ Ίντερνετ 4 mbps 50€ δωροεπιταγη Στα 24,90 και το full πακέτο του οτε tv με + 11€ απλα νομιζω οσοι θελουν να βαλουν οτε αξιζει αν δεν θεωρειτε προσφορα ας κλεισει το θεμα
john654321 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 δεν συμφερει.. ακου εκει 4mbps στο 2014 βρισκομαστε... 14
Hyphen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 4mbs ιντερνετ δεν βαζει κανεις πλεον...θα περιμενεις μια μερα για 1 ταινια
frap73 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Γιατί καλέ μου, εγώ 6mbps έχω και για τη χρήση μου είναι οκ. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες... 4
KoGi Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδια πηγα σημερα στο γερμανο και μου καναν μια προσφορα που εχει ως εξης Απεριοριστα σταθερα τηλ Ίντερνετ 4 mbps 50€ δωροεπιταγη Στα 24,90 και το full πακέτο του οτε tv με + 11€ απλα νομιζω οσοι θελουν να βαλουν οτε αξιζει αν δεν θεωρειτε προσφορα ας κλεισει το θεμα Σε ποιο παροχο εισαι τωρα και σου εκαναν αυτη την προσφορα? Υπηρχε επιλογη να βαλεις 24αρι ιντερνετ ή μονο για το 4αρι την εδιναν ? Οι τιμες αυτες ηταν για 12μηνο? Και μετα τη ληξη ποσο ?
pier88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδια πηγα σημερα στο γερμανο και μου καναν μια προσφορα που εχει ως εξης Απεριοριστα σταθερα τηλ Ίντερνετ 4 mbps 50€ δωροεπιταγη Στα 24,90 και το full πακέτο του οτε tv με + 11€ απλα νομιζω οσοι θελουν να βαλουν οτε αξιζει αν δεν θεωρειτε προσφορα ας κλεισει το θεμα Γιά ποιούς ισχύει όμως;μάλλον θα είναι γιά νέους πελάτες.
diafana99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εχω hol ειναι για 12μηνο συμβολαιο και μετα δεν ξερω ποσο βγαινει Η αληθεια ειναι οτι τα 4mbps ειναι λιγα οσοι μενεται σε αστικα κεντρα αλλα εγω που μενω λιγο εξω απο τη Λαρισα και εχω hol εως 24 mbps και κανω speedtest και μου βγαζει 2 mbps τι να πω
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν επειδή και εμένα με πήραν τηλέφωνο χτες απο ΟΤΕ τα πράγματα έχουν ώς εξής: Aπεριόριστα αστικά - υπεραστικά, internet έως 24 Mbps και 50 λεπτά προς κινητά στα 28,60 € με το ΦΠΑ. Επίσης αν επιπλέον επιθυμώ OTE TV τότε χρεώνομαι επιπλέον 10,95 € το μήνα για ένα χρόνο. Σύνολο στα 38,55 € μαζί με OTE TV για ένα χρόνο με ΦΠΑ. Μετά το χρόνο πηγαίνει ο OTE TV στη κανονική χρέωση 20+ € (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). edit: και εγώ hol έχω και το σκέφτομαι μιας και έχω απεριόριστα αστικά - υπεραστικά και intermet έως 24 Mbps (στην πράξη 5-6 mpbs λόγω απόστασης απο κόμβο) και πληρώνω ~28 € το μήνα. (χωρίς τα κινητά) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από matrixxx 1
Hyphen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Γιατί καλέ μου, εγώ 6mbps έχω και για τη χρήση μου είναι οκ. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες... εχω 4mbps στο γραφειο επειδη δεν πιανει παραπανω...24αρι και καλα σου λεει μετα. Εχω αγανακτησει με το 4αρι ενα update κανεις σε παιχνιδι κανεις και σου βγαζει την πιστη.
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Nαι έτσι μου είπαν αν κατάλαβα καλά βέβαια μιας και βιαζόμουν εκεινη την ώρα. Τα σημείωσα όμως διότι με ενδιαφέρουν και το σκέφτομαι, αν και με την hol δεν έκλεισα ακόμα χρόνο...
kostiger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αυτο ακριβως, ονομαστικα 24αρια ποσα mbps νομιζετε οτι βγαινουν, ειδικα αν εισαι μακρια απο τον κομβο; Αυτο ακριβως, ονομαστικα 24αρια ποσα mbps νομιζετε οτι βγαινουν, ειδικα αν εισαι μακρια απο τον κομβο; εχω 4mbps στο γραφειο επειδη δεν πιανει παραπανω...24αρι και καλα σου λεει μετα. Εχω αγανακτησει με το 4αρι ενα update κανεις σε παιχνιδι κανεις και σου βγαζει την πιστη. Αυτο ακριβως, ονομαστικα 24αρια ποσα mbps νομιζετε οτι βγαινουν, ειδικα αν εισαι μακρια απο τον κομβο; 1
pier88 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Λοιπόν επειδή και εμένα με πήραν τηλέφωνο χτες απο ΟΤΕ τα πράγματα έχουν ώς εξής:...Άρα υπάρχει προσφορά και για 4άρα και γιά 24άρα ταχύτητα.εγώ που είμαι στον οτέ χωρις συμβόλαιο όμως θα δικαιούμαι την προσφορά;
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αυτο ακριβως, ονομαστικα 24αρια ποσα mbps νομιζετε οτι βγαινουν, ειδικα αν εισαι μακρια απο τον κομβο; Το αυτό. Το καλύτερο ήταν όταν είχα cyta και είχα ~6 mpbs αλλά πλήρωνα και για 6 Mbps. Όποιον πάροχο και αν βάλω στην περιοχή μου (Αργυρούπολη) θα πιάνω τόσα (~5-6 mbps) εκτός και αν κάποια στιγμή φέρουν κανα κόμβο πιο κοντά ή βάλω vdsl στο μέλλον... Να βλέπετε τι σας προσφέρουν σαν πακέτο παροχών, μην κολλάτε μόνο στην ... ονομαστική ταχύτητα! Άρα υπάρχει προσφορά και για 4άρα και γιά 24άρα ταχύτητα.εγώ που είμαι στον οτέ χωρις συμβόλαιο όμως θα δικαιούμαι την προσφορά; Δεν μένει παρά να πάρεις στο τηλέφωνο να ρωτήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις