Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κυριοι, 

θα ξεκινησω λεγοντας οτι εχω το ιδιο προβλημα σε 2 σπιτια, στο πατρικο μου αλλα και σε αυτο που νοικιαζω ως φοιτητης, να προσθεσω επισης οτι οι γνωσεις που εχω στο συγκεκριμενο τομεα μπορει να αγγιζουν και το μειον (το λεω αυτο διοτι μπηκα στο κοπο να διαβασω και αλλα θρεντς που εχουν σχεση με το ιδιο θεμα και δεν καταλαβαινα τιποτα απολυτως). Το γνωστο, λοιπον, προβλημα ειναι οι συχνες αποσυνδεσεις και οι χαμηλες ταχυτητες, ο πατερας μου εχει ενοχλησει παρα πολλες φορες την εξ. πελατων αλλα τι να το κανω αυτο αν το προβλημα ειναι εκει???????? αυτοι αλλαζουν καναλι καθε φορα που περνουμε τηλεφωνο, διορθωνετε το προβλημα για λιγο και μετα παλι τα ιδια, τεχνικος ηρθε κατι μετρησεις και τετοια εκανε παλι ολα καλα για λιγο, μετα παλι τα ιδια. τι πληροφοριες χρειαζονται για να βγαλουν οι γνωστες του σαιτ μια λυση και που θα τις βρω για να σας τις παρουσιασω? 

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

εχω αυτο το ρουτερ που δινει ο οτε και στα 2 σπιτια ενα zte και οχι ο τεχνικος δεν αφησε χαρτι...

να προσθεσω οτι οσο η συνδεση ηταν 2mbps δεν τα ειχα αυτα τα θεματα μετα απο κανα 2 μηνες που την καναμε 24αρα βγηκαν...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δίνει ο ΟΤΕ αλλά νομίζω ότι δίνει ένα ίδιο ή ψιλοΐδιο με το ZTE της WIND, το οποίο κάνει μόνο για να ζεσταίνεις τα χέρια σου το χειμώνα. Πρέπει να γράφει κάπου πάνω του το μοντέλο. Καλό θα είναι να δοκιμάσεις στη γραμμή με κάποιο πιο σοβαρό ρούτερ, αν μπορείς να βρεις. Μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία της γραμμής σου, απ' το interface του ρούτερ; Τι γραμμή έχεις; Όταν συμβαίνουν οι αποσυνδέσεις, τι κάνουν τα λαμπάκια στο ρούτερ;

Δημοσ.

Το ρουτερ του οτε ειναι ΖΤΕ ZXHN H108NS (μαλλον για να ζεσταινω τα χερια μου ειναι, για την ωρα δεν εχω αλλο ρουτερ αλλα θα δοκιμασω με αλλο συντομα). Τα στοιχεια:post-308768-0-69599600-1409233396_thumb.jpgpost-308768-0-24207900-1409233412_thumb.jpg

Οταν γινεται αποσυνδεση  σβηνουν τα dsl kai internet. Οταν με ρωτας τι γραμμη εχω μαλλον εννοεις adsl, ispn και τετοια ε? και οχι τι ταχυτητα... αν ειναι ετσι adsl.

Δημοσ.

Φιλτρακια υπαρχουνε σε ολα τα τηλ τα σπιτια και τα 2 εχουνε συναγερμο μηπως? το προβλημα γινετε αν παρει καποιος τηλ η το σηκωσει ή στο ασχετο εμφανιζεται

Δημοσ.

στο σπιτι που μενω μονος εχω μονο ιντερνετ και εχω δοκιμασει και με και χωρις φιλτρο και δεν αλαξε κατι... στο πατρικο εχει τυχει να πεσει και οταν σηκωνουν το τηλ και οταν αλλο λαπτοπ συνδεεται αλλα και σε ακυρες φασεις...συναγερμοι δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

τσεκαρε αν στο πατρικο εχουν πανω ολα τα τηλεφωνα φιλτρακια αν εχουν ολα φιλτρακια ισως εχει καποιο θεμα για να ειμαστε σιγουροι ανεβασε μια φοτο απο το status που εχει το router ωστε να δουμε να στατιστικα της γραμμης

Δημοσ.

εχεις παλλα λαθη στη γραμη σου για ενα διωρο ηδικα τα HEC ειναι τα πιο σημαντικα σφαλματα καπου πρεπει να υπαρχει προβλημα στη γραμη σου 

Δημοσ.

Πάντως, σε έχουν να συγχρονίζεις ψηλά. Περίμενα να σου έχουν ρίξει την ταχύτητα για να έχεις λιγότερες αποσυνδέσεις. Πρέπει να μάθεις τι είπε ο τεχνικός όταν ήρθε. Μπορεί να είναι το ο,τιδήποτε.

Δημοσ.

για αρχη πετα το zte και περα αλλο.ποσα θεματα ανοιχτα με προβληματα πρεπει να δει ο κοσμος για να καταλαβει οτι το zte δεν ειναι adsl router.εχω βαρεθει να διαβαζω για θεματα με το wireless και θεματα με αποσυγχρονισμους.και οι μισοι ψαχνονται οτι ειναι η γραμμη ενω ειναι το ρουτερ.οποτε παρε αλλο γιατι χλωμο το κοβω να εισαι τοσο ατυχος και να εχεις θεμα και με τις 2 γραμμες στα 2 σπιτια.συν οτι η μια γραμμη παιζει και 16 mbit που ειναι πολυ καλα και μαλιστα με 11ari margin και δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...