cobhc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλησπερα κυριοι, θα ξεκινησω λεγοντας οτι εχω το ιδιο προβλημα σε 2 σπιτια, στο πατρικο μου αλλα και σε αυτο που νοικιαζω ως φοιτητης, να προσθεσω επισης οτι οι γνωσεις που εχω στο συγκεκριμενο τομεα μπορει να αγγιζουν και το μειον (το λεω αυτο διοτι μπηκα στο κοπο να διαβασω και αλλα θρεντς που εχουν σχεση με το ιδιο θεμα και δεν καταλαβαινα τιποτα απολυτως). Το γνωστο, λοιπον, προβλημα ειναι οι συχνες αποσυνδεσεις και οι χαμηλες ταχυτητες, ο πατερας μου εχει ενοχλησει παρα πολλες φορες την εξ. πελατων αλλα τι να το κανω αυτο αν το προβλημα ειναι εκει???????? αυτοι αλλαζουν καναλι καθε φορα που περνουμε τηλεφωνο, διορθωνετε το προβλημα για λιγο και μετα παλι τα ιδια, τεχνικος ηρθε κατι μετρησεις και τετοια εκανε παλι ολα καλα για λιγο, μετα παλι τα ιδια. τι πληροφοριες χρειαζονται για να βγαλουν οι γνωστες του σαιτ μια λυση και που θα τις βρω για να σας τις παρουσιασω? Ευχαριστω για το χρονο σας.
vrykolakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τι router έχεις; Έχεις το ίδιο router και στα 2 σπίτια; Ο τεχνικός δεν άφησε κάποιο χαρτί όταν ήρθε;
cobhc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εχω αυτο το ρουτερ που δινει ο οτε και στα 2 σπιτια ενα zte και οχι ο τεχνικος δεν αφησε χαρτι... να προσθεσω οτι οσο η συνδεση ηταν 2mbps δεν τα ειχα αυτα τα θεματα μετα απο κανα 2 μηνες που την καναμε 24αρα βγηκαν...
vrykolakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω τι δίνει ο ΟΤΕ αλλά νομίζω ότι δίνει ένα ίδιο ή ψιλοΐδιο με το ZTE της WIND, το οποίο κάνει μόνο για να ζεσταίνεις τα χέρια σου το χειμώνα. Πρέπει να γράφει κάπου πάνω του το μοντέλο. Καλό θα είναι να δοκιμάσεις στη γραμμή με κάποιο πιο σοβαρό ρούτερ, αν μπορείς να βρεις. Μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία της γραμμής σου, απ' το interface του ρούτερ; Τι γραμμή έχεις; Όταν συμβαίνουν οι αποσυνδέσεις, τι κάνουν τα λαμπάκια στο ρούτερ;
cobhc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το ρουτερ του οτε ειναι ΖΤΕ ZXHN H108NS (μαλλον για να ζεσταινω τα χερια μου ειναι, για την ωρα δεν εχω αλλο ρουτερ αλλα θα δοκιμασω με αλλο συντομα). Τα στοιχεια: Οταν γινεται αποσυνδεση σβηνουν τα dsl kai internet. Οταν με ρωτας τι γραμμη εχω μαλλον εννοεις adsl, ispn και τετοια ε? και οχι τι ταχυτητα... αν ειναι ετσι adsl.
soteras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Φιλτρακια υπαρχουνε σε ολα τα τηλ τα σπιτια και τα 2 εχουνε συναγερμο μηπως? το προβλημα γινετε αν παρει καποιος τηλ η το σηκωσει ή στο ασχετο εμφανιζεται
cobhc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 στο σπιτι που μενω μονος εχω μονο ιντερνετ και εχω δοκιμασει και με και χωρις φιλτρο και δεν αλαξε κατι... στο πατρικο εχει τυχει να πεσει και οταν σηκωνουν το τηλ και οταν αλλο λαπτοπ συνδεεται αλλα και σε ακυρες φασεις...συναγερμοι δεν υπαρχουν.
soteras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τσεκαρε αν στο πατρικο εχουν πανω ολα τα τηλεφωνα φιλτρακια αν εχουν ολα φιλτρακια ισως εχει καποιο θεμα για να ειμαστε σιγουροι ανεβασε μια φοτο απο το status που εχει το router ωστε να δουμε να στατιστικα της γραμμης
cobhc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει φιλτρο στο πατρικο. το status:
xrist1983 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εχεις παλλα λαθη στη γραμη σου για ενα διωρο ηδικα τα HEC ειναι τα πιο σημαντικα σφαλματα καπου πρεπει να υπαρχει προβλημα στη γραμη σου
cobhc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τι πρεπει να κανω?? και τι αντιπροσωπευουν αυτα τα HEC??
vrykolakas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πάντως, σε έχουν να συγχρονίζεις ψηλά. Περίμενα να σου έχουν ρίξει την ταχύτητα για να έχεις λιγότερες αποσυνδέσεις. Πρέπει να μάθεις τι είπε ο τεχνικός όταν ήρθε. Μπορεί να είναι το ο,τιδήποτε.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 για αρχη πετα το zte και περα αλλο.ποσα θεματα ανοιχτα με προβληματα πρεπει να δει ο κοσμος για να καταλαβει οτι το zte δεν ειναι adsl router.εχω βαρεθει να διαβαζω για θεματα με το wireless και θεματα με αποσυγχρονισμους.και οι μισοι ψαχνονται οτι ειναι η γραμμη ενω ειναι το ρουτερ.οποτε παρε αλλο γιατι χλωμο το κοβω να εισαι τοσο ατυχος και να εχεις θεμα και με τις 2 γραμμες στα 2 σπιτια.συν οτι η μια γραμμη παιζει και 16 mbit που ειναι πολυ καλα και μαλιστα με 11ari margin και δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα