Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρετε κανένα modem-router να μου προτείνετε;
το θέλω για online gamimg (fifa, dota κτλπ), δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο, συνδέω μόνο 2 pc πάνω με ethernet και με ενδιαφέρει να "μιλάει" καλά με forthnet !!!

Δημοσ.

ξέρετε κανένα modem-router να μου προτείνετε;

το θέλω για online gamimg (fifa, dota κτλπ), δεν με ενδιαφέρει το ασύρματο, συνδέω μόνο 2 pc πάνω με ethernet και με ενδιαφέρει να "μιλάει" καλά με forthnet !!!

αν το v8 σου εκανε μπορεις να παρεις το ιδιο.αλλιως αναλογως τι λεφτα θες να δωσεις.πχ υπαρχει καιτο draytek 2710 η το 2760 αν σκοπευεις να πας σε vdsl αλλα μιλαμε για 140 ευρω ρουτερ.επισης εφοσον θες online gaming ζητα fast path απο την forthnet.αλλιως τωρα τελευταια παιζει πολυ το tp link 8970 ,8980.σε καλο Netgear παμε ακριβα μετα.

Δημοσ.

τα draytek γιατί είναι τόσο φαρμακείο; αξίζουν τα λεφτά τους; μου φαίνεται υπερβολή!!!

από netgear τι προτείνεις;

Δημοσ.

τα draytek γιατί είναι τόσο φαρμακείο; αξίζουν τα λεφτά τους; μου φαίνεται υπερβολή!!!

από netgear τι προτείνεις;

το draytek ειναι ακριβο αλλα το 2760 ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση οποτε μετραει.κατα τα αλλα σε netgear dgn2200 και πανω που παλι ειναι λιγο ακριβα.αν εχεις τα λεφτα για draytek go for it.αξιζουν τα λεφτα τους αν καποιος θελει να κανει και διαφορα οπως bandwidth manager κτλ.εχει πολλες δυνατοτητες

Δημοσ.

ειναι ακριβό το draytek για την τσέπη μου !!!

μεταξύ των ρούτερ της netgear και της tp link που μου προτείνεις ποιο θα επέλεγες;

τώρα αυτό τον καιρό παίζω με ένα l1 fbr-1461a και παρατηρώ ότι χρονίζει 3-4 mbps ποιο κάτω από ότι χρόνιζε το thomson (6,5mbps από 9,5mbps όπως βλέπεις είναι μετρημένα κουκιά και με το fastpasth θυσίασα γύρω στα 2,5mbps).

Λες να τη πατήσω και με αυτά έτσι και να χρονίζω στα ίδια επίπεδα με το l1; γιατί άραγε γίνεται αυτό;

Δημοσ.

ειναι ακριβό το draytek για την τσέπη μου !!!

μεταξύ των ρούτερ της netgear και της tp link που μου προτείνεις ποιο θα επέλεγες;

τώρα αυτό τον καιρό παίζω με ένα l1 fbr-1461a και παρατηρώ ότι χρονίζει 3-4 mbps ποιο κάτω από ότι χρόνιζε το thomson (6,5mbps από 9,5mbps όπως βλέπεις είναι μετρημένα κουκιά και με το fastpasth θυσίασα γύρω στα 2,5mbps).

Λες να τη πατήσω και με αυτά έτσι και να χρονίζω στα ίδια επίπεδα με το l1; γιατί άραγε γίνεται αυτό;

απο το level one δεν περιμενα και πολλα.τωρα αναμεσα σε netgear και tp link εγω θα επαιρνα Netgear.αλλοι θα σου πουν οτι με τα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις tp link που να εχεις πολυ παραπανω feautures οπως το 8980 ή το 8970.επισης καποιοι για τα netgear θα σου πουν καλα λογια αλλοι θα τα θαψουν.για τα tp link ακους μια πιο θετικη αποψη .ειναι λιγο value for money και με καλο after sales.σιγουρα δεν ειναι κατι professional αλλα κατι καλο για τα λεφτα του και δεν ειναι κινεζια του κιλου.καποιοι βεβαια θα σου πουν οτι δεν αξιζει μια.αλλα αν δεν μπορεις να πας σε παραπανω λεφτα ειναι απο τις καλυτερες λυσεις.δεν νομιζω οτι θα εχεις τα θεματα που εχεις με το level one που συγχρονιζει χαμηλα.στο level one μπορεις να δοκιμασεις firmware update και να εισαι σιγουρος οτι ειναι adsl2+ και οχι Multimode ή κατι αλλο.αν και το Multimode πρεπει να κανει την γραμμη να συγχρονισει adsl2+ εν τουτοις μπορει λογω ασυμβατοτητας να σε συγχρονισει σε adsl2 ή σε g.dmt.

θα μπορουσες να πηγαινες και σε κανα μεταχειρισμενο thomson v8 απο τις αγγελιες αν δεν ειχες κανα παραπονο οταν το ειχες.,λογικα θα το βρεις και φτηνα.ειναι και αρκετα stable.τωρα αμα δεν θες το fast path μην το βαλεις.επισης αν σε εβαλαν σε fast path ζητα 6αρι profile γιατι 2,5 Mbit μου φαινονται παρα πολλα για να χασεις με ενα fast path.για να χασεις 2,5 mbit με fast path θα πρεπει να συγχρονιζες στα 23 mbit..εκτος αν σου αλλαξαν και profile ταυτοχρονα.γραψε τα στατιστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ για να δουμε τι profile εχεις.επισης αν πεφτεις σε alcatel ζητα 6 αρι profile αλλα free no rfi για να κερδισεις οσο γινεται.παντα με fast αφου το θες.

καθε ρουτερ εχει διαφορετικο chipset οποτε καταλαβαινει διαφορετικα την γραμμη και συγχρονιζει και διαφορετικα.οποτε μερικα ρουτερ συγχρονιζουν καλυτερα μερικα χειροτερα.μερικα ρουτερ μπορει να θελουν firmware update για καλυτερο συγχρονισμο.επισης μερικα παλια ρουτερ μπορει να εχουν αρκετα mbit Πιο Low sync.η τεχνολογια προχωραει.και τα ρουτερ βελτιωνονται.επισης καποια ειναι πιο σταθερα σε χαλια γραμμες ενω αλλα μπορει σε χαλια γραμμη να σου κανουν αποσυνδεση.επισης αν ειχες το Thomson v8 εχει πολυ καλο συγχρονισμο .και γενικα καλυτερο συγχρονισμο και απο το level one αλλα και απο το thomson v7 Που ειναι ο προκατοχος του

Δημοσ.

Καλησπέρα! μίπως γνωρίζει κάποιος αν η φορθνετ δίνει fastpath? η θα περιμένω τζαμπα μικσή ώρα στο ακουστικό! :fear:

εδω και χρονια δινει.παρε αφοβα ή στειλε email.

• Like 1
Δημοσ.

εδω και χρονια δινει.παρε αφοβα ή στειλε email.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση poulinos!

να ρωτήσω και κάτι άλλο μιας και σε βρήκα εδω! αν έχεις το firmware 8.2.6.5 gia tg585 v7 μπορείς να μου δώσεις σε παρακώ? το σαιτ των λεωφορείων δεν λειτουργεί

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση poulinos!

να ρωτήσω και κάτι άλλο μιας και σε βρήκα εδω! αν έχεις το firmware 8.2.6.5 gia tg585 v7 μπορείς να μου δώσεις σε παρακώ? το σαιτ των λεωφορείων δεν λειτουργεί

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/

τον wizard ή απο το ιδιο site ή απο το cd ή απο το site της forthnet.το ιδιο ειναι.ολοι οι wizard κανουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλέπεις κάτι το αξιόλογο;

ορίστε τα στατιστικά μου:

Upstream line rate (kbit/s) 1012

Downstream line rate (kbit/s) 9705

Line standard ADSL2+

Channel type Fast 
Upstream SNR (dB)   9.5
Downstream SNR (dB)   11.6
Upstream line attenuation (dB) 12
Downstream line attenuation (dB) 22
Upstream output power (dBmV) 12.1
Downstream output power (dBmV) 20.1
Upstream CRC 2
Downstream CRC 64
Upstream FEC 0
Downstream FEC 119 
Επεξ/σία από @zouve@
Δημοσ.

βλέπεις κάτι το αξιόλογο;

ορίστε τα στατιστικά μου:

Upstream line rate (kbit/s) 1012

Downstream line rate (kbit/s) 9705

Line standard ADSL2+

Channel type Fast 
Upstream SNR (dB)   9.5
Downstream SNR (dB)   11.6
Upstream line attenuation (dB) 12
Downstream line attenuation (dB) 22

οπως εγραψα πιο πανω αν δεν εχεις αποσυνδεσεις ζητα απο την forthnet να σου βαλει 6αρι Profile με fast path.αν εισαι σε alcatel dslam  τοτε free(6 margin) no rfi με fast path για να κερδισεις σε ταχυτητα διοτι τωρα εισαι με 11αρι Profile αρα χανεις ταχυτητα.και επισης παρε και κανα αλλο ρουτερ και διωξε το level one αμα χανεις σε sync.εκτος οπως ειπα αν εχασες σε sync οταν σε αλλαξαν profile οποτε ειναι ασχετ με το ρουτερ.γιατι εχεις καλη γραμμη και εισαι σχετικο κοντα στο αστικο κεντρο(αρα και dslam)22 attenuation αρα μπορεις να παιξεις παραπανω.επισης για το level one Και firmware Οπως ειπαμε αν υπαρχεει.δες το πιο πανω Post

Δημοσ.

οπως εγραψα πιο πανω αν δεν εχεις αποσυνδεσεις ζητα απο την forthnet να σου βαλει 6αρι Profile με fast path.αν εισαι σε alcatel dslam  τοτε free(6 margin) no rfi με fast path για να κερδισεις σε ταχυτητα διοτι τωρα εισαι με 11αρι Profile αρα χανεις ταχυτητα.και επισης παρε και κανα αλλο ρουτερ και διωξε το level one αμα χανεις σε sync.εκτος οπως ειπα αν εχασες σε sync οταν σε αλλαξαν profile οποτε ειναι ασχετ με το ρουτερ.γιατι εχεις καλη γραμμη και εισαι σχετικο κοντα στο αστικο κεντρο(αρα και dslam)22 attenuation αρα μπορεις να παιξεις παραπανω.επισης για το level one Και firmware Οπως ειπαμε αν υπαρχεει.δες το πιο πανω Post

Αυτό το free που λες και το no rfi τι είναι μπορείς να μου εξηγήσεις; Γνωρίζω μόνο περί SNR margin και interleaved/fast path...

Δημοσ.

Αυτό το free που λες και το no rfi τι είναι μπορείς να μου εξηγήσεις; Γνωρίζω μόνο περί SNR margin και interleaved/fast path...

to free profile ειναι το 6 ari της forthnet.

το free no rfi ειναι για τα alcatel dslam .στην ουσια ειναι παλι το 6 αρι απλα με No rfi που ειναι default στα siemens με σκοπο να πιασει το μεγιστο η γραμμη.

ειναι αυτο που θα δεις σε αλλα forum να αναφερεται οτι ειναι Gap(για οποιον πεφτει  σε alcatel).και ζητουσαν απο την forthnet να τους βγαλει το gap δηλαδη να τους βαλεις free no rfi.

sta siemens δεν υπαρχει αυτο το θεμα.το free ειναι το max

Δημοσ.

Το no rfi δηλαδή είναι αποκλειστικό για τα router της alcatel; Στο Thomson του θέματος δεν υπάρχει; Επίσης τι άλλα προφίλ έχουν οι πάροχοι γενικά; (masked κτλ) Αξίζει κάποιο από αυτά να το ζητήσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...