Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο από αυτά;

Motorola G

LG Optimus L9 II

Nokia XL DS (android δεν είναι αυτό; αλλιώς άκυρο)

ή κάποιο άλλο αρκεί αν το έχει η wind.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα για το s3 mini, αλλά πολύ ακριβό μου φάνηκε για τις προδιαγραφές του (μέτρια οθόνη όχι ips και απλά διπύρηνος).

Έχει κάτι άλλο που να αξίζει για τα 200 ευρώ;

Δημοσ.

Πες λίγο τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, κάμερα, αυτονομία, επιδόσεις κτλ

Το Moto G συνολικα είναι καλύτερη επιλογή.

Μπήκα να ρίξω μια ματια στο wind.gr και δεν μου εμφανίζει τις συσκευες.

Δημοσ.

Γενικά δεν είναι πολύ εμπορικά τα motorola αλλά δεν γνωρίζω το λόγο. Είναι θέμα αξιοπιστίας ή απλά θέμα μάρκετινγκ;

Για τα lg προσωπικά έχω καλή άποψη. Έχω ορισμένα παλιά κινητά lg που δουλέυουν επί 10 χρόνια.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως η οθόνη, η αξιοπιστία και η αυτονομία.

Δημοσ.

Αξιοπιστία, επιδόσεις πας για Moto G. Έχει ήδη πάρει 4.4.4 KitKat, το LG όχι ακόμη αν δεν κάνω λάθος.

Ανάλυση οθόνης περίπου ίδια, Gorilla Glass 3 το G. Μεγάλο μειον μη ύπαρξη card slot όμως στο μοντέλο της Motorola.

Το σαιτ της wind δεν την παλεύει μια, το M2 της Sony σε τι τιμή το έχουν;

Δημοσ.

Το site της wind μάλλον θα δουλεύει μόνο με IE... Το sony m2 το έχει στα 279. 

Δεν ήξερα ότι δεν είχε sd το motorola. Μεγάλο μείον γιατί θα χρειαστώ μάλλον και χάρτες gps. Δεν ξέρω όμως πόσο χώρο πιάνουν. Πάντως η χρήση του δεν θα είναι για παιχνίδια.

Ίσως τελικά να είναι πιο ασφαλής επιλογή το samsung S3 mini. (επίσης το κινητό δεν είναι για μένα... αλλά για άτομο που έχει κόλλημα με μάρκες που μάλλον δεν θα του άρεσε π.χ το huawei).

Δημοσ.

ναι με επιδότηση θα αγοραστεί. 

Οι επιδοτήσεις είναι μεγάλη μούφα, είναι γνωστό αυτό. Παραφουσκωμένες τιμές κινητών και παραφουσκωμένοι λογαριασμοί συνδέσεων!

Το s3 mini galaxy το χρεώνουν και αυτό στα 200. Αν υπήρχε κράτος θα έπρεπε να παρέμβει γι' αυτή την αισχροκέρδια.

Δημοσ.

To S3 mini τραβάει ακόμα, το έχουμε σπίτι. Αλλά καμία αναβάθμιση λειτουργικού από τότε που βγήκε.

Για καινούργια αγορά δεν λέει καθόλου. Aν το έχεις ήδη και δεν έχεις απαιτήσεις, δεν σε αναγκάζει να σκεφτείς να πάρεις καινούργιο.

Το Moto G στα 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά η έκδοση με microsd slot/4G από amazon.co.uk

Το LG G2 mini που ανέφερε φίλος από πάνω έχει 40% χαμηλότερη ανάλυση και ppi από το Moto G.

Επίσης στα 200 ευρώ από το amazon.de

PS: Οι επιδοτήσεις υπερτιμούν την αξία των συσκευών που πλασάρουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...