kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ναι δοκιμασα να αναβαθμισω αλλα δεν μπορεσα... Δεν νομίζω να παίρνει αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στο site της samsung εχει ενα fireware..τωρα αυτο ειναι το μαμα του...δεν ειναι!δεν ξερω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λίγο off topic αλλά είχα και εγώ πρόβλημα με samsung του 2009 όπου οταν ήταν συνδεδεμένη στο pc και πηγαινε σε screen saver το pc, η τηλεόραση νέκρωνε και η μονη λύση ήταν να την σβήσω και στο άνοιγμα να spammarw το TV button γτ αλλιώς ξαναάνοιγε αλλά δεν είχα εικόνα.Εντέλει η τηλεόραση κάικε στα 5 χρόνια σε μια προσπάθεια να κάνω το παραπάνω "κόλπο" και την πήγα σε τεχνικό ο οποίος της άλλαξε την πλακέτα και το πρόβλημα συνεχιζόταν οπότε μου είπε είναι πρόβλημα πάνελ(κάτι τέτοιο είμαι λίγο άσχετος από τηλεοράσεις). Τώρα δεν ξέρω και γω μπορεί να μην έφταιγε το pc παρολαυτά πρόσεχε γτ μπορεί να μείνεις χωρίς τηλεόραση στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 να σαι καλα.πιο μοντελο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα