nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα εχω μια samsung le40a656 η οποια μου κανει κατι τρεμοπαιξίματα. αυτο το ειχε απο παντα. Οταν βλεπω τηλεοραση δεν κανει τπτ αλλα οταν συνδέσω pc,λαπτοπ,χβοχ...κανει τα δικα του. Εχω αλλάξει καλωδια εχω αλλαξει αναλύσεις,hz,μπαλαντεζα μεχρι και σκετο το έβαλα στην μπριζα του τοίχου και τπτ.εχω τραβηξει βιντεο με αυτο που μου κανει.η καμερα ειναι σε τριποδο οποτε μπορειται να το διακρινεται ευκολα. μπορει καποιος να με βοηθήσει; ευχαριστω δοκίμασα και έβαλα δοκιμαστικο κατσαβίδι στο καλώδιο ωστε το line να έχει ρευμα(διοτι μεχρι τώρα στο N ηταν το ρεύμα) μπας και ειναι απο αυτο. Ακομα δεν εχω το εχω δοκιμασει αλλα δεν ξερω εαν παίζει τοσο ρολο αυτο!!!απλα το θυμομουν απο άλλες συσκευες και ειπα να δοκιμασω και αυτο!! Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2014 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παλι τα ιδια κανει...ξερει κανεις να μου πει;insomniacs help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 κανεις δεν ξερει να μου πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Προφανώς, όχι. Κάνε λίγη υπομονή μήπως κάποιος με τεχνικές γνώσεις σου δώσει κάποια συμβουλή. Κατά την γνώμη μου όμως, τον τεχνικό δύσκολα θα τον αποφύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkiller Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εαν εχει εγγυηση, τηλεφωνο και στειλτην για ελενχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αν στο παρουσίαζε απ' την αρχή, θα έπρεπε να το είχες κάνει αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αν στο κανει με οποιαδήποτε πηγη τοτε δειχνει σφαλμα στην θυρα HDMI. Αν ειναι αυτο πας για αλλαγή mainboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 mainboard...εαν ειναι αυτο ποσο να υπολογίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 απο 50€ μεταχειρισμένες απο εξω, Καινούργια εχει 87€ το μοντελο ειναι BN94-01741B (BN41-00974B) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μηπως παιζει ρολο επειδη την αφηνω πολλες φορες στο pc και δεν κανω τπτ; Μήπως ζεστενεται υπερβολικα; μηπως εναλλάσω tv σε pc και παλι αυτο δεν της κανει καλο; Γενικα μηπως κανω εγω κατι λαθος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Οχι δεν ειναι λαθος χρηση αυτο. Οι πολλες ωρες στο pc σε στατικη εικονα θα μπορουσαν μονο να αφησουν σταμπα στο πανελ, αλλα αυτο σε οθονες υγρων κρυσταλλων θελει παρα πολυ ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 επειδη βλεπω το εχεις και εχεις εμπειρια...εχω διαπιστωσει οτι το κανει εαν αλλαξω απο HDMI σε τv και μετα ξαναβαλω HDMI...εαν βαλω κατευθειαν HDMI και δεν βαλω tv δεν μου το κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι τα συμπτώματα δεν σχετίζονται με υπερθέρμανση και είναι μόνιμα; Το πρόβλημα εμφανίζεται αμέσως ακόμα και εάν η τηλεόραση έχει μείνει κλειστή για αρκετή ώρα και έχει κρυώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη βλεπω το εχεις και εχεις εμπειρια...εχω διαπιστωσει οτι το κανει εαν αλλαξω απο HDMI σε τv και μετα ξαναβαλω HDMI...εαν βαλω κατευθειαν HDMI και δεν βαλω tv δεν μου το κανει. Εφοσον δεν στο κανει καθόλου έτσι, τοτε ισως ειναι σφάλμα στην firmware της. Μονο που η δικια σου δεν αναβαθμίζεται νομίζω απο τον χρήστη. Βεβαια εικασίες κάνουμε καθώς σε ολες τις περιπτώσεις μονο το service η κάποιος ηλεκτρονικός με εξειδίκευση σε tv μπορεί να το βρει. Απο την αλλη εφόσον υπάρχει λύση (εστω μεσοβέζικη) για να μην στο κανει βάζοντας κατευθείαν HDMI τότε θα προτεινα να μην ασχοληθείς. Το κόστος επισκευής της θα ειναι σχετικα υψηλό δεδομένου οτι ειναι tv 5 ετιας+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ναι δοκιμασα να αναβαθμισω αλλα δεν μπορεσα...εαν γνωριζεις καποιος αλλον τροπο πες μου. το προβλημα δεν ειναι μονιμο γινεται μονο οταν αλλαζω σε tv.σας ευχαριστω ολους οπως και να εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα