Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τότε τι να πω που με 3 attenuation συγχρόνιζα στα 23,4 Mbps  αλλά μόνο απο utorrent (με πολλά seeds και λίγους leechers) έφτανα 1,6 MB/s και το συνηθισμένο download rate μου ήταν 700KB/s με 1.2 ΜΒ/s 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δύσκολα τα πράγματα, πρέπει κλασικά να κάνεις πρώτα μερικούς ελέγχους για το αν φταίει η καλωδίωση στο σπίτι και μετά να έρθει τεχνικός για να κάνεις μετρήσεις στο ΚΑΦΑΟΥ σου και στην κολώνα από την οποία έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ για να δεις τι διαφορές έχει ο συγχρονισμός...

Αν στείλουν τεχνικό σπίτι επειδή πιάνει 16 αντί για 21, εμένα να με λένε Πόπη. Και δεν εννοώ ότι δε μπορεί να αλλάξει κάτι, απλά ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν για τέτοιες ταχύτητες.

Δημοσ.

για δες τωρα με το ρουτερ που δινει η hol

μολις το συνδεσα

(παλιοτερα κλειδωνα σε διπλασια ταχυτητα. και το upload καρφωμενο το τερμα. 1020 σχεδον. download στα ~12 mbps)

μπορει να γινει κατι να αυξηθει η ταχητυτα τωρα;

untitled.bmp

• Super Moderators
Δημοσ.

γύρνα το link encapsulation σε ADSL2+, δλδ G.992.5, διότι τώρα βλέπω ότι είσαι σε G.992.3 aka ADSL2

Αν στείλουν τεχνικό σπίτι επειδή πιάνει 16 αντί για 21, εμένα να με λένε Πόπη. Και δεν εννοώ ότι δε μπορεί να αλλάξει κάτι, απλά ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν για τέτοιες ταχύτητες.

εντάξει, αναλόγως το πόσο πίεση θα ασκήσει, αν πχ είχε κρατήσει screenshot με υψηλότερους συγχρονισμούς κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Αυτη ειναι η νεα μου συνδεση απο hol εδω και 2 μερες Εγω δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος ειμαι παραλογος ?

πολυ μια χαρα οχι απλα καλα.ζητα 6 margin μηπως και στο βαλουν και θα κερδισεις κανα 2 mbit ακομα.τα μεγιστα θεωρητικα ξεχασε τα

taxythtes.jpg

Τώρα νομίζω θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος.

λιγο πιο μακρυα να ησουν και δεν θα παιζες στο τελος :P

Παλιοτερα στην Hol παλι με adsl τους προτους μηνες απο 20000 μεχρι 22000 κια μετα απο καμια δεκαρια μηνες ειχε πεσει 18000 με 19000. τωρα πριν ερθω παλι στην hol ειχα wind vdsl 2 χρονια, ξεκινησα με 35000 το πρωτο εξαμηνο περιπου ξαφνικα μετα πηγα απο 47500 εως 48000 και μετα απο μερικους μηνες ειχα αρχισει να πεφτω 44,42,40,39,37 κτλ και ετσι τσαντιστηκα και εφυγα με αποτελεσμα να γυρισω στην hol πισω με αυτα τα αποτελεσματα. Σημειοτεον οτι αμα βαλο το ρουτερ  που δινει η ετερια το μικρο το zte κουμπωνω με 13000-13500 το πολυ.

το zte ειναι γνωστο για χαμηλο συγχρονισμο περα απο τα αλλα 1000 προβληματα που εχει.

πως σας φαινεται;

τραγικη η κατασταση ε?

οχι .ζητα μικροτερο margin γιατι εχεις 11.ζητα 9 και θα κερδισεις λιγακι.αν στο πανε και 6 αφου τους πριξεις λιγακι τοτε θα ανεβεις ακομα λιγο.

οπως σωστα ειπες ο οτε δεν στελνει τεχνικογια τετοια πραγματα.ακομα και να στειλει οι πιθανοτητες να κανει κατι ειναι ελαχιστες.πρεπει να βρει προβλημα για να κανει κατι που δεν θα βρει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως το αλλάζω?

Πιστευεις θα δω διαφορά?

κάπου πρέπει να υπάρχει επιλογή στα options του router...

λογικά ναι...

Δημοσ.

Κάτι βρήκα αλλά δε μπορώ να επιλέξω. Είναι γκρι τα "τικ" και δεν υπάρχει επιλογή για modify ή κάτι αλλο

δες πως ειναι

δε μπορω να επιλεξω ή να αλλαξω κατι

untitled.bmp

Δημοσ.

Για τι διαφορές μιλάμε?

καταρχην βαλε το Thomson Πανω και αστο το zte.χειροτερα θα παιξει.το Thomson παιζει ηδη adsl2+.απλα ζητα αλλαγη Margin.συν οτι το thomson ειναι πιο σταθερο.το v7 εχεις η το v8?και τι firmware εχει?

κάπου πρέπει να υπάρχει επιλογή στα options του router...

λογικά ναι...

το zte εχει στο μενου επιλογες απλα δεν ξερω αν μπαινει σαν admin για να τα πειραξει.

στο thomson γινεται απο cli αν εχει προσβαση αλλιως πρεπει να παιξει με το config file.επισης αν θυμαμαι σωστα και δεν κανω λαθος θα δεις οτι πανω πανω γραφει Modulation adsl2+ ενω κατω απλα γραφει g.993.2 αλλα annex k.και οσο θυμαμαι παλι επειδη εχει γινει και σε αλλους αυτο η Hol λεει οτι αυτο ειναι adsl2+ οπως γραφει και πανω πανω στην σελιδα στο Modulation.για το annex k δεν μπορω να βρω κατι παραπανω

Κάτι βρήκα αλλά δε μπορώ να επιλέξω. Είναι γκρι τα "τικ" και δεν υπάρχει επιλογή για modify ή κάτι αλλο

δες πως ειναι

δε μπορω να επιλεξω ή να αλλαξω κατι

ισως επειδη δεν εισαι admin?καταρχην μιλα να σου ριξουν το Margin στο 9 ή ακομα και στο 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...