fidolos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 για σας. εχω στησει ενα μπλογκ σε wp και εχω φτιαξει και μια σελιδα που βάζω καρτες των χορηγών μου. Όταν παταει κάποιος στην κάρτα οδηγεί στην σελίδα του. \ Το πρόβλημα είναι οτι κάθε εβδομάδα προστιθενται νέες κάρτες και αφαιρούνται άλλες. Επειδή 'ομως οι καρτες έχουν διαφορες διαστασεις, καθε φορα σπαζοκεφαλιαζω για το πως να τις βαλω για ομοιομορφία, και μου παίρνει πολύ χρόνο. Υπάρχει τρόπος (ΕΥΚΟΛΟΣ), ωστε να φορτώνω απλά τις νέες κάρτες, να σβήνω τις παλιές, να ενημερώνω τα λινκ τους και να φτιάχνετε αυτόματα το layout της σελίδας. πχ. οπως βρηκα οτι το φτιάχνει το flickr.
geomagas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τώρα πως το κάνεις; Επεμβαίνεις στον κώδικα κάθε φορά (πχ μια φορά τη βδομάδα);
fidolos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τώρα εχω μια σελιδα στο wordpress, έχω περάσει και ενα page builder by orijin plugin, και έχω ενα κατεβατο με κουτάκια. Σβήνω την φωτο που πρεπει να βγει και βάζω την καινούργια. Αν είναι να βγει μια π.χ. 300χ200 και μπει μία 300χ200 ολα καλα. Αν όμως βγεί π.χ. μια 300χ200 και μπει 180χ340 τότε φαντάζεσαι τι πρεπει να κανω για την ομοιομορφία. Σκέψου επίσης οτι μπορεί να βγουν σε μια εβδομάδα 6-7 καρτες και να μπουν 6-7 άλλων διαστάσεων. Για αυτό θέλω κάτι πιο απλό. Να φτιάχνει ένα τοίχο αυτόματα με τις διαστάσεις. (όπως το παραδειγμα με το flickr που έφερα)
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δες λίγο αυτά: Site: Masonry Site: Seamless Responsive Photo Grid Site: Isotope Site: jQuery Tiles Gallery (Επι πληρωμή) Site: Freewall 1
fidolos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δες λίγο αυτά: Site: Masonry Site: Seamless Responsive Photo Grid Site: Isotope Site: jQuery Tiles Gallery (Επι πληρωμή) Site: Freewall Ωραία φίλε μου θα τα δω αύριο που θα έχω λίγο χρόνο. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα