Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας!Λοιπον περναω αμέσως στο θέμα μας!Εκανα φορμάτ στο pc μιας κοπέλας και ενω σπίτι μου το είχα συνδεδεμένο στο wifi μου κανοντας κανονικά τα update κτλ όταν της το πηγ σπίτι ενω βρήκε το δίκτυο της κ βαλαμε το password δεν έμπαινε κ έβγαζε το κλασικό κίτρινο τριγωνακι με το θαυμαστικό!Το λάπτοπ της αδερφής της δούλευε κανονικά με το δίκτυο τους!Εκανα επανεκκινήσεις το Χούτερ κ το pc αλλά τιποτα!Επισεις έβαλα καρφοτες τις ip κτλ απο το ενχειριδιο που είχε μαζί το ρουτερ αλλά κ παλι τιποτα!Λέω να κάνω απ εγκατάσταση κ ξανά εγκατασταση την κάρτα δικτυου της μήπως κ γίνει τιποτα η να δοκιμασω διάφορες ip!Τα windows είναι τα 7αρια όπως ηταν κ πριν!Το μήνυμα πού μου βγάζει σαν σφάλμα είναι για την ip!Για ριχτε καμια ιδέα κ όπως επίσης γιατι μπορεί να συμβαίνει αυτό;;;

Αποστολή από το Nexus 5 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπερα,

1)Δοκιμασε να κλεισεις το λαπτοπ με το power( το κρατας πατημενο μεχρι να κλεισει)

2)Για ip conflict δεν το συζηταμε γιατι τα windows το λυνουν μονα τους το προβλημα! δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ανταπτορα! πηγαινε στο router και κανε reset, οχι επανεκινηση αλλα reser, να γυρισει στις εργιοστασιακες του (μην φοβασαι αυτοματα παιρνει τις ρυθμισεις απο τον isp) καμια φορα αυτο συμβαινει και το ρουτερ δεν δινει προσβαση σε συνδεδεμενους υπολογιστες που τους βαζεις για πρωτη φορα στο ρουτερ!!

παιζει να εχεις ΟΤΕ;

Δημοσ.

τι μυνημα βγαζει για την Ip?Πες μας ακριβως.β.πιο νεους driveers για την ασυρματη καρτα δοκιμασες να περασεις?Updates για τα windows και service pack 1 περασες?επισης προσοχη αν περασατε firewall.αλλιιως μετα παμε για αλλαγη καναλι στο ρουτερ .Hard reset τελευταιο αστο στο ρουτερ.μπορεις να κανεις και αλλες δοκιμες οπως αλλο κλειδωμα πριν φτασεις στο hard reset.επισης στο ρουτερ να μην υπαρχει mac filtering αν και δυσκολο να ειναι ενεργο απο default εκτος αν εχεις κανα gennet oxygen

Δημοσ.

Παιδιά το pcaki είναι desktop!Drivers για την κάρτα δεν έχω περάσει γιατί την αναγνωρίζει αυτόματα!μια tplink είναι!επίσης το μήνυμα που βγάζει είναι περιορισμένη η καθολου σύνδεση στο internet κ μετα απο την επιδιόρθωση κάτι για την ip!Δεν θυμάμαι τώρα κ δεν έχω το pcaki σπίτι μου!Update στα windows έχω κανει πολλά!Απο το δικο μου wifi αυτό όταν τον σεταρα σπίτι μου!Παιζει να είναι κάποιο update;;

Αποστολή από το Nexus 5 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Λοιπον παιδια πηγα σημερα να δω το pcaki!Δοκιμασα τα παντα!Εκανα ενεργοποιηση απενεργοποιηση την καρτουλα τιποτα!Δοκιμασα επανεκινησεις pc router και παλι τιποτα!Μπηκα σε ασφαλη λειτουργια εβαλα καρφωτες ip κτλ και παλι τιποτα!Συνδεση γινοταν κανονικα ομως εβγαζε περιορισμενη!Με καλωδιο επαιζε κανονικα!Το μηνυμα που εβγαζε ηταν¨ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Η ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-Ο προσαρμογεας ¨Συνδεση ασυρματου δικτυου"δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων ip"Επισης εκανα επαναφορα στο αρχικο σημειο πριν τις ενημερωσεις των windows κτλ και παλι τιποτα!Ομως δοκιμαζοντας με cd Linux συνδεθηκε κανονικα και αμεσως ασυρματα!Τι λετε λοιπον?

Δημοσ.

+1 στο αποπανω.δες για πιο νεους drivers συγκεκριμενα απο την tp link και ασε τους drivers που περνανε τα windows.επισης κακη επιλογη το system restore.διοτι γυρνας την registry στην κατασταση ΠΡΙΝ τα Updates αλλα τα αρχεια σου συνεχιζουν να ειναι αυτα που ηταν ΜΕΤΑ το Update.αν δεν σου βγαλει τιποτα κουφα θαυμα θα ειναι.οποτε αστο να ξαναπερασει τα Updates ή γυρνατο παλι στο restore point που ειχες περασει τα updates για να μην γινει τιποτα στραβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...