marmagia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Στοιχεία διαβατηρίου θα βάλεις κατά την διαδικασία του εκάστοτε τσεκ ιν
volleyball Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Έλεγα να ανοίξω καινούργιο θέμα, αλλά και αυτό ταιριάζει. Τα αποτελέσματα που βγάζει το Kayak, είναι όλα αξιόπιστα ; Μου βγάζει μια επιλογή για 1 ταξίδι που ψάχνω σε πολύ καλή τιμή από το tix.com.gr . Ομολογώ πως το Kayak είναι αρκετά γνωστό, αλλά το tix.com.gr που με παραπέμπει για να κάνω κράτηση πρώτη φορά το είδα. Έχει κάποιος άποψη για αυτό ; Είναι 1 ταξίδι (one way) με 2 πτήσεις Aegean και μιλάμε για διαφορά στα 200€, σε σχέση με τη τιμή που δίνει η aegean στη σελίδα της. Υποθέτω αν το κλείσω, βγαίνει 1 κωδικός κράτησης έτσι ώστε να είμαι καλυμμένος με την αεροπορική σε περίπτωση καθυστέρησης κτλ ;
volleyball Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Στις 5/11/2019 στις 9:33 ΜΜ, volleyball είπε Έλεγα να ανοίξω καινούργιο θέμα, αλλά και αυτό ταιριάζει. Τα αποτελέσματα που βγάζει το Kayak, είναι όλα αξιόπιστα ; Μου βγάζει μια επιλογή για 1 ταξίδι που ψάχνω σε πολύ καλή τιμή από το tix.com.gr . Ομολογώ πως το Kayak είναι αρκετά γνωστό, αλλά το tix.com.gr που με παραπέμπει για να κάνω κράτηση πρώτη φορά το είδα. Έχει κάποιος άποψη για αυτό ; Είναι 1 ταξίδι (one way) με 2 πτήσεις Aegean και μιλάμε για διαφορά στα 200€, σε σχέση με τη τιμή που δίνει η aegean στη σελίδα της. Υποθέτω αν το κλείσω, βγαίνει 1 κωδικός κράτησης έτσι ώστε να είμαι καλυμμένος με την αεροπορική σε περίπτωση καθυστέρησης κτλ ; Το επαναφέρω μήπως το δει κάποιος που γνωρίζει.
marmagia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν θα έκλεινα από αυτή τη σελίδα. Δεν μου φαίνεται και πολύ σόι. Εχει γλωσσικά λάθη, διεύθυνση δεν φαίνεται πουθενά να δεις ότι κάτι υπάρχει πράγματι, το τηλέφωνο τους είναι στο ΗΒ και μάλιστα λέει ότι είναι μόνο για κατάσταση ανάγκης και να μην παίρνει για οτιδήποτε άλλο.. οταν κάτι παραείναι καλό για να είναι αληθινο, μάλλον δεν είναι αληθινό. Δες τιμή εισιτήριο και στο tripadvisor, skyscanner , petas.gr έχουν καλες τιμές συνήθως Τώρα πραγματικά καλυμμένος σε περίπτωση καθυστέρησης είσαι μόνο όταν φταίει η εταιρία. Οι περισσότερες καθυστερήσεις δεν είναι δίκη τους ευθύνη. Συνήθως προσπαθούν να σε βοηθήσουν ειδικά αν και οι 2 πτήσεις είναι μαζί τους αλλά δεν είναι νομικά υποχρεωμένες αν πχ η καθυστέρηση είναι λόγω ανωτέρας βίας. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από marmagia
Lasombra Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, volleyball είπε Το επαναφέρω μήπως το δει κάποιος που γνωρίζει. Διαφορές στις τιμές θα βρεις από site σε site, τα 200ευρώ πάντως είναι μεγάλη διαφορά. Το πιθανότερο είναι πως μόλις πας να κλείσεις το εισιτήριο θα σου πει ότι η τιμή έχει αλλάξει. Έχει όνομα το tix.com πάντως στο τουριστικό στερέωμα, δεν είναι η επιχείρηση του μπάρμπα από το χωριό. Δοκίμασε να τα κλείσεις, αν σου δώσει 6ψήφιο κωδικό κράτησης, τότε είσαι οκ. Για παν ενδεχόμενο πάντως, ρίξε κι ένα τηλ στην αεροπορία Αιγαίου να βεβαιωθείς ότι έχεις κλείσει το εισιτήριο... Η κάθε αεροπορική πουλά όσο θέλει στο σάιτ της. Ο κάθε μεσάζων, όπως το tix.com, πουλά πιο φτηνά το εισιτήριο ώστε να το έχει ως κράχτη και είναι το πιο φτηνό εισιτήριο για μια θέση στο αμπάρι ή στην τουαλέτα, που λέει ο λόγος. Αν πας να αγοράσεις βαλίτσα ή κάποια επιπλέον υπηρεσία (γεύμα, ασφάλεια, αμάξι, κτλ), θα σου ξυρίσουν τα δόντια. Οπότε βγάζεις το εισήριο από το κάθε site και προσθέτεις τα εξτραδάκια από αεροπορία Αιγαίου. Όλα αυτά ισχύουν μόνο για αεροπορία Αιγαίου και για τώρα. Σε άλλες αεροπορικές δεν ισχύει απαραίτητα ο συλλογισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα