Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ρωτας..

Παιζουν διαφορες σειρες απο την καθε εταιρια οποτε πρεπει να συγκρινεις πιο συγκεκριμενα.

Το σιγουρο ομως ειναι πως η dell εχει το καλυτερο aftersales support,τουλαχιστων για την 2ετια που κραταει η εγγυηση.

Δημοσ.

Ενωό ποιοότητα κατασκευής στο hardware και να μην υποφέρουν από συππτώματα όπως να χαλάει έυκολα το βύσμα όπως στα Sony ή να θέλει 1.000.000 εργατοώρες επισκευής για θέματα Hardware όταν θα τον επισκευάζω ή θα τον πάω στον τεχνικό και να μου την χρεώνει κούκο αηδόνι (πχ. Turbox που έχουν δεινοπαθύσει  τεχνικοί να τα φτιάξουν).

Και ενοώ στο range 300-800 Euro me ta τυπικά Specs Κυρίως το θέλω για Development και presentations.

Δημοσ.

Εγώ δε θα πρότεινα dell για συχνές μετακινήσεις. Έχω ένα παλιό inspiron 1525 και είναι κάπως μη μου άπτου σε σχέση με κάτι άλλες μάρκες που τα πας όπου θες και τα κάνεις ό,τι θες και δεν καταλαβαίνουν μία. Δεν ξέρω για τις άλλες σειρές της, βέβαια.

Δημοσ.

Μα και το Netbook μου το Inspiron 1010 που έχω μια χαρά αντέχει αν και έχει σπάσει λίγο το κέλυφος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν πέσουν κάτω όλο και κάτι θα σπάσει.

Ναι αλλα αν και με χιλιοσπασμενο κελυφος δουλευει αψογα. Πραγμα +1 για Dell.

Δημοσ.

Εξαρτάται το μοντέλο.

Η κάθε εταιρεία βγάζει μοντέλα κορυφή, αλλά και μοντέλα πατάτες.

Ένα Dell XPS π.χ. είναι ασύγκριτα καλύτερο από ένα Lenovo G.

Αλλά ένα Lenovo Thinkpad T είναι ασύγκριτα καλύτερο από ένα Dell Inspiron.

Τα Acer είναι για τα μπάζα ......

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τις καινούργιες σειρές των acer παντως παλιότερα μοντέλα που ειχα συναντήσει ειχαν θεματάκια , γενικά αν αγόραζα laptop τώρα θα πήγαινα σε dell

Δημοσ.

Να κοιτας και το after sale γιατι η Dell σου στελνει τεχνικο σπιτι σου και δεν τρεχεις εσυ να το πας στην εταιρια.

Στο δικο μου το 17R 7720 SE μου εχουν αλλαξει οθονη γιατι ειχε κατι σκουπιδακια μεσα (πως τα πηρε ιδεα δεν εχω) και την προηγουμενη βδομαδα την μητρικη γιατι αρκετες φορες δεν ξεκινουσε με την πρωτη και ολα αυτα χωρις να τρεχω.

Για προβλημα με σκουπιδακια στην οθονη σε ενα Acer απο τα πολλα Κινεζικα που μου ελεγαν στην Alman Hellas παραλιγο να τρωω ρυζι για ενα μηνα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Να κοιτας και το after sale γιατι η Dell σου στελνει τεχνικο σπιτι σου και δεν τρεχεις εσυ να το πας στην εταιρια.

Στο δικο μου το 17R 7720 SE μου εχουν αλλαξει οθονη γιατι ειχε κατι σκουπιδακια μεσα (πως τα πηρε ιδεα δεν εχω) και την προηγουμενη βδομαδα την μητρικη γιατι αρκετες φορες δεν ξεκινουσε με την πρωτη και ολα αυτα χωρις να τρεχω.

Για προβλημα με σκουπιδακια στην οθονη σε ενα Acer απο τα πολλα Κινεζικα που μου ελεγαν στην Alman Hellas παραλιγο να τρωω ρυζι για ενα μηνα. :P

Έχεις μήπως το τηλέφωνο εξυπηρέτησης της dell?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...