Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας σημερα εχω παρατηρηση οτι φορτιζω τον φορητο μ υπολογιστη ομως δεν παει στο 100% η φορτηση της μπαταριας και μενει 99% επισης καταλιεται γρηγορα η μπαταρια σε 4 ωρες ας πουμε καπου εκει τι να κανω γι αυτο ; ποιες θεωριες της μπαταριας ισχυουν σε σχεση με ρευμα-μπαταρια ;

Το αφηνα πανω ακομα και μετα που φορτιζοταν.

Μιλαμε για το δευτερο Laptop της υπογραφης μου το HP Pavilion TouchSmart 15 -no054sv τι θα πρεπει να κανω ;

Το πρωτο δεν το ελεξα ακομα αλλα αυριο θα το κοιταξω και θα σας πω.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας.

Δημοσ.

Στο 99 τοις εκατο γραφει φορτιζεται η δεν φορτιζεται η μπαταρια; υπαρχει αναφορα στο φορουμ της hp οπου ως λυση γραφει να αφαιρεσεις τη μπαταρια το φορτιστη να πατησεις παρατεταμενα το on/off ενα λεπτο για αρχη.http://h30434.www3.hp.com/t5/Other-Notebook-PC-Questions/Battery-not-charging-showing-99-available/td-p/803797

• Like 1
Δημοσ.

Στο 99 τοις εκατο γραφει φορτιζεται η δεν φορτιζεται η μπαταρια; υπαρχει αναφορα στο φορουμ της hp οπου ως λυση γραφει να αφαιρεσεις τη μπαταρια το φορτιστη να πατησεις παρατεταμενα το on/off ενα λεπτο για αρχη.http://h30434.www3.hp.com/t5/Other-Notebook-PC-Questions/Battery-not-charging-showing-99-available/td-p/803797

την καλησπερα μου φιλε μου πηγα εξω και εφα το αποσυνδεσα απ το ρευμα οταν εφυγα και τωρα που γυρισα το ξανα συνδεσα και λεει: Πληρες φορτισμενη 100% παραξενο γιατι ηταν για πολλα λεπτα στο 99% πως και τωρα πηγε 100% ; :/

post-242068-0-83909400-1409172303_thumb.jpg

Δημοσ.

πολυ ωραια δεν τιθεται θεμα μπαταριας προβληματικης,μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα οικονομιας μπαταριας,φορτισης εως 60-80 % ; μπορει να δημιουργηθηκε απο εκει το ''προβλημα''.αν υπαρχει τετοιο προγραμμα και δουλευεις τον υπολογιστη με ρευμα βαλε το να φορτιζει στο 80 % και καθε λιγες μερες να κανεις αποφορτιση να σβηνει δηλαδη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...