killer76 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιδια ξερετε κανενα θεμα για wp δωρεαν ή φτηνο ή τουλαχιστον keyword να το ψαξω, το οποιο να ειναι σαν να ξεφυλλιζουμε εφημεριδα. Αλλα να μπορω να κραταω παλια τευχη. Με λιγα λογια θελω να φαινονται σαν τευχη που το καθενα μπορεις να το ξεφυλισεις. Στην αρχικη θα φαινεται η αρχικη σελιδα του τευχους ενω θελω να υπαρχει μενου να μπορει να παρι ο επισκεπτης σε προηγουμενα τευχη και να τα διαβαζει με τον ιδιο τροπο.
papp0us Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εννοείς να κάνει και το animation του ξεφυλλίσματος; η απλά να έχει την "δομή" ενός πρωτοσέλιδου εφημερίδας;
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αν κατάλαβα καλά θέλεις κάτι τέτοιο... Site: Fullscreen Book Block Σαν Keywords μπορείς να ψαξεις για "fullscreen page flip"
killer76 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ναι ειναι πολυ καλο αυτο. Βασικα εχω ενα μπλογκ και βγαζω και εντυπο υλικο. Σκεφτομουν μηπως να αλλαζα το design του blog με καποιο σαν το παραπανω. Απο την αλλη θα χασω καποια πραγματα που εχω στο μπλογκ. Σκεφτομαι την λυση για δευτερο site που το ενα να οδηγει στο αλλο. Απο την αλλη μηπως υπαρχει (αντι για θεμα που ειπα αρχικα), καποιο plugin που να κανει αυτο που θελω? Οποτε να βαλω ενα λινκ "δειτε το σε εντυπη μορφή" και πατωντας ο αλλος επανω να του ανοιγει οπως το παραδειγμα του Χρηστου.
biosrazor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ειναι πολυ καλο αυτο. Βασικα εχω ενα μπλογκ και βγαζω και εντυπο υλικο. Σκεφτομουν μηπως να αλλαζα το design του blog με καποιο σαν το παραπανω. Απο την αλλη θα χασω καποια πραγματα που εχω στο μπλογκ. Σκεφτομαι την λυση για δευτερο site που το ενα να οδηγει στο αλλο. Απο την αλλη μηπως υπαρχει (αντι για θεμα που ειπα αρχικα), καποιο plugin που να κανει αυτο που θελω? Οποτε να βαλω ενα λινκ "δειτε το σε εντυπη μορφή" και πατωντας ο αλλος επανω να του ανοιγει οπως το παραδειγμα του Χρηστου. Εγω προσωπικά έκανα κάποια έντυπα σε "ψηφιακή" μορφή και θα σου πρότεινα να κάνεις ενα account στο issuu το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις κάθε μήνα ή όποτε θες εσύ κάποια τεύχη τα οποία θα κατανομούντε σε μια ψηφιακή online (του ίδιου του issuu) βιβλιοθήκη. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να κάνεις embed κάποιο τεύχος σε ενα post σου στο WP site σου και επίσης θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να έρθει κάποιος στο site σου αν σε κάποια αναζήτηση του πετάξει κάποιο τεύχος με παραπομπή στο site σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα