MarkSim Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα laptop Toshiba αγορασμένο πριν από ενάμιση χρόνο. Τους τελευταίους μήνες έχω το εξής πρόβλημα: Δεν αντιγράφονται cds! CDs διαβάζει, dvds διαβάζει, dvds γράφει, cds παίζει κοκ, μόνο που δεν μπορώ να αντιγράψω ούτε audio ούτε mp3 σε cd. Δοκίμασα με 4 διαφορετικά προγράμματα και το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορεί να συμβαίνει;
TheLordOne Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μηπως να κανεις ενα φορματ? Δεν μου ακουγεται για προβλημα hardware.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 όταν του βάζεις να γράψεις κάτι σου βγάζει κάποιο error;
Paulostge Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εαν δεν εχει πεσει η κεφαλη σε περιπτωση που γραφεις παρα πολλα cd και dvd δοκιμασε να αλλαξεις τυπο CD-R ή CD+R, CD-RW..
MarkSim Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Άλλαξα τελικά τύπο cd και ευτυχώς μια εγγραφή που επιχείρησα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Η πλάκα είναι ότι υπήρχαν φορές που η διαδικασία εγγραφής ήταν επιτυχής, αλλά το cd παρέμενε κενό! Ευτυχώς δεν ήταν θέμα ούτε hardware, ούτε software. Ο μάστορας που αγόραζα τα cds μάλλον πούλαγε πατάτες. 1 ευρώ τα 5, καλή τιμή, αλλά ποιότητα μηδέν. 1
Paulostge Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Χαίρομαι που βρήκες λύση, τσέκαρε το παρακατω link σου προτείνω αξιόπιστα cd που χρόνια χρησιμοποιω http://www.e-shop.gr/optikoi-diskoi-l?table=ANA&category=%CF%D0%D4%C9%CA%CF%C9+%C4%C9%D3%CA%CF%C9&filter-4694=1&filter-4730=1 και προτεινω.. http://www.e-shop.gr/tdk-cd-r-52x-80-min-700mb-cakebox-50pcs-p-ANA.TDK0005
ntin4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 για να μην ανοιγω νεο θεμα,φιλος εχει προβλημα σε λαπτοπ με την αναγνωση cd- dvd,το λαπτοπ ειναι 2ετιας περιπου και η συσκευη ειναι σχεδον αχρησιμοποιητη,παιζει να χαλασε η συσκευη;μηπως χρειαζεται οδηγους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα