Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνα στικάκι (Kingston 16MB) ενώ δούλευε κανονικά,
κάποια στιγμή σταμάτησε. Το PC μου το αναγνωρίζει και σε 5-6 δευτερόλεπτα
... χάνεται! Σε άλλα pc & laptop δουλεύει κανονικά, στο δικό μου ....
απεργεί! Μήπως κάποιος καταλαβαίνει τι φταίει; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ίσως να μην κάνει καλή επαφή... και το δικό μου παθαίνει κάτι διαλείψεις κάπου κάπου. Πάλι αν δεις και δεν, κάνε ένα backup από άλλο υπολογιστή και καν'του φορματ. Δεν θυμάμαι αν τα εργαλεία που έχει το Kingston μέσα μπορεί να βοηθήσουν.... να το δω και επανέρχομαι

Ενημέρωση : το πρόγραμμα της Kingston δεν περιέχει κάτι σχετικό.

Sent from my GT-I8260 using Insomnia

Δημοσ.

Έχει δοκιμαστεί και άλλη θύρα, έχει γίνει σκανάρισμα αλλά τίποτα ! Δεν έχω δοκιμάσει να του κάνω format. Θα το δοκιμάσω.

Δοκίμασα και σε άλλες θύρες, το σκανάρισα αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω να του κάνω ένα format και βλέπουμε.

Δημοσ.

Αν στο κάνει και σε άλλα στικάκια γενικώς, έχεις κολλήσει spyware. Το antivirus δεν τα βρίσκει αυτά. Βάλε spybot, ενημέρωσε το και τρέξε το μία σε safe mode και μία σε κανονική λειτουργία.

Δημοσ.

+1 στην απο πανω συμβουλη και συμπληρωνω να σκαναρεις με malwarebytes και superantispyware . απλα κοψτα μετα να μην ξεκινουν (msconfig) και σου δημιουργηθει κανενα conflict

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάνε boot με ένα live cd (windows xp ή windows 7) και δες. Αν σου παίζει κανονικά έχεις κολλήσει κουνάβια και ιούς. Αλλιώς παίρνεις ένα τηλέφωνο στο πλησιέστερο μοναστήρι και καλείς εξορκιστή. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,

Δημοσ.

Αγαπητέ zx1234r δεν μου το κάνει σε άλλα στικάκια. Μόνο σε αυτό. Τα άλλα δουλεύουν κανονικά.

...τόσον καιρό μετά, μπορεί να μην έχει και νόημα η απάντηση, αλλά παίζει απλά το φλασάκι να χάνει την επαφή με τις USB, έχοντας "αποκτήσει" κάποιο θέμα (μπορεί κάτι να έχει στραβώσει στις επαφές του πχ).

Μια δοκιμή για "σπρώξιμο προς τα πάνω" και κράτημα εκεί (και μετά προς τα κάτω, αν δεν πιάσει το "πάνω"), δεν θα 'ταν άσχημη ιδέα. Κι αν βγαίνει λύση έτσι, τότε φροντίζεις απλά να βάζεις κάποιο αντικείμενο (ένα κομματί φελιζόλ για παράδειγμα που είναι κι εύκαμπτο και δεν θα χειροτερέψει σε βάθος χρόνου τα πράγματα) κάτω από το φλασάκι...

(...αν όμως λύνεται το θέμα μόνο με πίεση από πάνω προς τα κάτω, τότε είναι πιο ζόρικα τα πράγματα, όσον αφορά την εύρεση πατέντας...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...