Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο πολλυαγαπημενο forum  :wub:

Πριν περιπου ενα μηνα εφτιαξα ενα (almost)καινουργιο pc και λεω almost γιατι η μνημες και η gpu ειναι απο το παλιο...Το προβλημα μου ειναι οτι καθε φωρα που ανοιγω το pc δεν παιζει video δλδ βαζεις να παιξει καποιο βιντεο και δειχνει την εικονα με την οποια αρχιζει το βιντεο και κολαει εκει, η αλλες φορες δουλευει μονο ο ηχος και το βιντεο τπτ και αφτο γινετε μονο απο το windows media player ενω απο vlc παιζει κανονικα.Τωρα στα games εχω κανονικα frames αλλα κανει κατι κολληματα οπως οταν παιζεις online με 10000 ping δλδ την μια στιγμη εισαι εδω την αλλη dead  :P και ολα αυτα γινονται στο πρωτο boot αν κανω restart ειναι ολα οκ τη παιζει να φταιει σε αυτη την περιπτωση ??? 

btw και τα aero themes δεν λειτουργουν....

να πω οτι εχω κανει format 3 φορες και εχω και τα καινουργεια drivers της καρτας γραφικων και με τα παλια drivers τα ιδια μου κανει...

Υ.Γ το βραδακι μαλλον θα ανεβασω βιιντεο με το τι παιζει πρειν και μετα το restart....

Δημοσ.

Πές λίγο και απο τι αποτελείται το σύστημα σου , παλιότερα πριν φτιάξεις το καινούργιο pc με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ειχες παρόμοια προβλήματα ; . Δες επίσης λίγο θερμοκρασίες με το hwmonitor και σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκο με το hdsentinel

Δημοσ.

ναι συγνωμη ξεχασα εχουμε και λεμε 

mobo:asrock 970 pro3 r2.0

cpu:amd fx 6300

psu:thermaltake lt600

gpu:shaphire radeon hd 5850 black edition

ram:hyper x blue 1333mhz 

ssd:adata premier pro sp600

οχι δεν ειχα καποιο θεμα στο αλλο pc...

απο θερμοκρασιες μετα απο 2 ωρες skyrim ειχε max 67 η καρτα ο επεξεργαστης 49c και ο ssd καπου στους 42-43

οσο για το hdsentinel θα δωσω info το βραδακι γιατι η συνδεση που εχω τωρα ειναι 2mbps και ειμαι με 15% σημα οποτε ξερεις... :-(

Δημοσ.

θα δοκιμασω το βραδι με τους τελεφταιους drivers γιατι τωρα εχω τους παλιους....

θα επιστρεψω με εικονες και βιντεο για να δειτε ακριβως τι παιζει 

Δημοσ.

Αφου κανεις uninstall τους drivers κανε και ενα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και μετα πέρνας τους καινούργιους , το θέμα ειναι ομως οτι ειπες και μετα απο αρκετά format σου κανει το ίδιο

Δημοσ.

καταφερα να κατεβασω το hdsentinel και μου βγαζει 100%perforrmance και 80%health  :-(  παει για επιστροφη μαλον ε ???

Δημοσ.

Όσο αφορά τον δίσκο δεν εχει πρόβλημα με 80% health και ουτε μπορείς να τον επιστρέψεις αν δεν πέσει κατω απο 15 10 % , η κάρτα δεν νομίζω να εχει πρόβλημα αλλα για να βγεί άκρη αν εχει σχέση με την κάρτα δοκίμασε καποια αλλη αν εχεις ας ειναι και πιο παλιά

Δημοσ.

λοιπον δοκιμασα clean install τους drivers και μετα δοκιμασα την 4870 με τα αναλογα driver και παλι τα ιδια μετα ξανα clean install τους τελεφταιους της 5850 και το προβλημα λυθηκε...

τωρα κατι που με δεν μου καθεται καλα  γιατι καινουργιος δισκος να εχει 80% health ???? 

btw  spank ευχαριστω ακομη μια φορα για τη βοηθεια σου   :-)  :-)  :-)

edit: ξεχασα και τον mathsrule  :mrgreen:

Δημοσ.

Οπότε καποιο κόλλημα ειχαν φάει τα windows με τους drivers δεν μπορεί να ειχε χαλάσει η κάρτα ετσι ξαφνικά , για τον δίσκο μν αγχώνεσαι ειναι φυσιολογική φθορά στον χρόνο αλλα στα ίδια χρόνια που τον εχεις μπορει να ηταν στο 50 % αλλοι στο 90 δεν εχει σημασία , θα αρχίσεις να κοιτάς για αλλο δίσκο / να ανησυχείς οταν πάει απο 50 % και κάτω βέββαια παντα κρατάμε backup για ώρα ανάγκης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...