Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να βάλω το πολυδιαφημισμένο bitdefender, που είχε προσφορά για 9 μήνες.Όλα πήγαν καλά στην εγκατάσταση(windows 7, 64bit), μέχρι που πήγα να τρέξω το bluestacks.Ενώ δείχνει ότι τρέχει στον task manager, το πρόγραμμα δεν ανοίγει με τίποτα.Έκανα exclusion από antivirus & firewall, αλλά πάλι τίποτα.Λίγο που το έψαξα, ανακάλυψα ότι η bitdefender το γνωρίζει το πρόβλημα, αλλά δεν κάνει τίποτα!Η λύση για μένα είναι απεγκατάσταση ενός από των δυο, που στην περίπτωση μου είναι το bitdefender, και να βάλω το απροβλημάτιστο και δωρεάν avast που είχα.

Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, και να προτείνει μια δοκιμασμένη λύση, please?

Δημοσ.

thanks, αλλά στο 1ο link, όλοι βρίζουν το bitdefender που δε δίνει λύση, και στο 2ο απλά προτείνουν το προφανές, να γίνει exclusion από firewall & antivirus, που όπως είπα, δεν δούλεψε.Uninstall λοιπόν, και επιστροφή στο avast.

Δημοσ.

Δοκίμασε σε portable να ανοίξεις το bluestacks

πως γίνεται αυτό?Δε βρήκα πουθενά να κατεβάσω bluestacks portable.Thanks και πάλι για το ενδιαφέρον, αλλά θα προτιμούσα δοκιμασμένες λύσεις και απ' ότι βλέπω, δεν υπάρχουν.Οπότε uninstall, για να τρέξω bluestacks.Case closed;)

Δημοσ.

Το bitdefender φιλε δημιουργει αρκετα θεματα στα πισια. Πολυδιαφημισμενο ειναι και επειδη ειναι καλο αντιβαιρους, αλλα και επειδη καταστρεφει τα μισα πισια που το βαζουν.

Δημοσ.

To bluestacks δεν ειναι συμβατό με bitdefender αν κατεβάσεις την τρέχουσα έκδοση θα σου βγάλει αυτό το μήνυμα και θα σταματήσει η εγκατάσταση...

Εγώ έχω bitdefender αλλα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα κατα τα άλλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...