Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής σύστημα : Case : Supercase LX-803 CPU : AMD Phenom II x4 960T ( ξεκλειδωμένος και κλοκαρισμένος στα 3.6 ) GPU : Gigabyte 7770 OC rev 2.0 Mobo: Gigabyte 990XA-UD3 rev 1.1 CPU Cooler : Antec Kuhler H20 620 Fans μέσα έχω : 1 x Coolermaster JetFlo 120mm στο ψυγείο πίσω να βγάζει 1 x 120mm Antec Kuhler h20 620 Fan μπροστά να βάζει 2 x 120mm Default Case Fans στο πλάι να βάζουν 1 x Aerocool DS Edition 140mm TOP να βγάζει Έχει δημιουργηθεί τρελό θέμα με τις θερμοκρασίες, συγκεκριμένα : ( απο SpeedFan διαβασμένες ) CPU 41 ( μετα το boot, αμα ηρεμήσει άντε να πέσει στους 38 ) System ~38 GPU 39 Θέλω να βάλω κάποια καλά ανεμιστηράκια μέσα και να φτιάξω λίγο το airflow μου !! Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια !!!
Prospector8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν μου φαινεται να εχεις τρελο θεμα.. Παιζει ρολο και η θερμοκρασία δωματίου σου. Μπροστά το κουτι σου εχει υποδοχες για 2fans? To mono που μου θα μπορούσες να αλλαξεις ειναι τα default στο πλαι και να εβαζες 2xhttp://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-pwm-rev2-fan-120mm-p-PER.811355
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Όχι, μπροστά μόνο ένα 120 παίρνει. Σκεφτόμουνα να πάρω ενα Corsair SP120 να βάλω πίσω στο ψυγείο και να βάλω το JetFlo που είναι " τουρμπίνα " μπροστά να βάζει πολύ αέρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια ! Τσίμπησα ήδη 2 x Arctic Cooling για να βάλω έναν στο πλάι κι έναν μπροστά για να δοκιμάσω έτσι...
Afro-head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν και δεν βλεπω τεραστιες τιμες, για μενα εισαι μεσα στα επιτρεπτα επιπεδα! την υδροψηξη την εβαλες μονο σου;
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ναι και της άλλαξα και πάστα πρίν το καλοκαίρι ! Μάιο είχα 40 C TOP και τώρα γαμ**** με 38 Idle :/ Το θέμα είναι οτι του 'εχω ρίξει και το O/C και το Voltage για να έχει τέτοιες θερμοκρασίες κι έχω χάσει σε επιδόσεις...
Afro-head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 το cable management πως ειναι μεσα στο κουτι; εχεις αφησει μεγαλο ανοιγμα για το airflow;
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Όλα απο πίσω τα έχω στριμώξει, μπροστά είναι όλο κενό απο καλώδια...
Afro-head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Θυμηθηκα τωρα ενα πελατη που μου εφερε ενα μηχανημα που ανεβαζε τρελες θερμοκρασιες (καμια σχεση με τις δικες σου τιμες) και απλα ειχε βαλει αναποδα τα ανεμιστηρακια! καμια φορα τα πιο απλα μας κανουν δυσκολη την ζωη! αν ανεβασεις τα voltage και O/C σε τι επιπεδα εισαι;
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τον ανεμιστήρα τον έχω βάλει να βγάζει...( έβαλα χαρτί στην " εξάτμιση " και το φυσάει πέρα ) να τον βάλω να βάζει ;;; Core clock 3.6GHz και Volt 1.325 Volt ( στα 1.3 το έχω αλλά η μητρική μου το ξεφτιλίζει λίγο το θέμα με τα volt ) να τον πάω στα 4 που τον είχα με 1.4 Volt ;;; Μήν ξεχνάς κι οτι μόνο ο πάνω και του ψυγείου βγάζουν...όλοι οι υπόλοιποι βάζουν..
Afro-head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εναν ή δυο ανεμιστηρες επανω στο ψυγειο; ειναι δηλαδη push - pull fun ή απλα εχεις βαλει εναν να βγαζει;
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έναν να βγάζε, σκεφτόμουνα να βάλω 2 x Corsair SP120 σε push-pull αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τα λεφτά. Αν και μετά χαμένοι δεν θα πάνε αφού σκοπεύω να πάω σε καλύτερο case και να βάλω 240άρι ψυγείο.
Afro-head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εγω τι προτεινω, στην θεση σου θα εβαζα push-pull! οταν πας για overclocking ειναι καλυτερο να εχεις push-pull για να μην εχεις απωλειες στην μεταφορα του θερμου αερα! το θεμα ομως παντα ειναι ποσο βαθια παει το πορτοφολι σου! πιστευω οτι ειναι καλη λυση το push-pull ωστε να μην χρειαζεσε να ριχνεις τα voltage σου και να χανεις σε επιδοσεις και θα εχεις και καλυτερες τιμες στις θερμοκρασιες!
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Προς το παρόν τί κάνω μέχρι να βρώ το budget για τους SP120 ; Να; τον βάλω και τον πίσω να τραβάει μέσα ;
Afro-head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 θεωρητικα παντα γιατι δεν το εχω μπροστα μου το μηχανημα, δοκιμασε να τον βαλεις να τραβαει μεσα (αν και πιστευω δεν θα κανει μεγαλη διαφορα) αλλα δεν βλαπτει η προσπαθεια! εαν το κανεις και δεις οτι οι τιμες ειναι χειροτερες απο πριν τοτε βαλτον οπως ηταν πριν και αλλαξε το απο 3,6 σε 3,4 για να πεσει λιγο ο φορτος της cpu! ισως ετσι να δεις πιο χαμηλες θερμοκρασιες! και παλι ολα αυτα ειναι προτασεις, εαν δεν θελεις να τις κανεις ή πιστευεις οτι δεν ειναι η καταλληλη λυση για σενα μην τις κανεις!
Jimie Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Θα δοκιμάσω ! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα