Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια απο ολους σας!
(Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα αλλα χωρις ιντερνετ στο κινητο δεν γινεται.)

Λοιπον εχω το Nokia 520 WP αγωρασμενο απο wind. Εχω βαλει what's up και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ με τα data του κινητου.

Πηγα στην cosmote με εστειλαν στην wind λογο του οτι λεει εχει ρυθμισεις της wind, πηγα στην wind και δεν ηξεραν πως να το κανουν λογο του εχω what's up. Ελεος pingpong με εκαναν :mad:

Αν γνωριζει κανεις ας μου πει.
Ευχαριστω

Δημοσ.

αν και έχω 625 με 8.1 και παρόλο που άλλαξα παροχή από what's up σε q έχω μια ιδέα πως παίζει να το φτιάξεις 

πηγαινε στο callular+sim με τα sim settings  και  έπειτα πάτα network selection kai select your network και μετα cosmote

Δημοσ.

κανένα κλείδωμα από την wind αν και δεν νομίζω 

μπορείς να πάρεις τηλ σε ένα nokia center και να σε βοηθήσουν αυτοί 

Ο ΙΕ του σου βγάζει σαν μήνυμα 

Δημοσ.

Φταίνε αυτοί στην Cosmote που δε σε βοήθησαν.

Το κινητό πιθανότατα δεν είναι κλειδωμένο, όπως έχουν επιβεβαιώσει άλλοι που το αγόρασαν κι αυτοί στη Wind.

Χρειάζονται μόνο οι σωστές ρυθμίσεις ίντερνετ από την Cosmote.

Σε κάποιο άλλο φόρουμ με κινητά (myphone) είχα διαβάσει που πέρασαν τις σωστές ρυθμίσεις,

δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων, φλασάρεις μια άλλη rom και ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Μπορει το προβλημα να λυνεται κανοντας εγκατασταση μυνημα που σου στελνει ο παροχος το οποιο ειναι για τις ρυθμισεις ιντερνετ.

Θυμαμαι οτι καποιες φορες που εβαζα τα 500 MB ιντερνετ για What's up μου εστελνε μυνημα το οποιο υποτιθεται οτι επρεπε να το κανω εγκατασταση για να εχω ιντερνετ.Ισως να χρειαστηκε την 1η φορα και αν,δεν θυμαμαι.Οταν μου το στελνουν το διαγραφω γιατι δεν χρειαζεται.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μου εστειλαν τπτ... Και δεν μου ειπαν και τιποτα οταν πηγα και στις 2 εταιρειες.Δεν το ανεφεραν καν αυτο που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...