11demian111 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 καλησπέρα παιδιά, έχω μια ΠΟΛΥ μεγάλη απορία. Μέχρι τώρα είχα windows 8.1 pro, και τα είχα στήσει έτσι ώστε να μπορεί να συνδέεται και ένας ακόμα χρήστης μέσω rdp, ταυτόχρονα με τον χρήστη στο pc (όλα αυτά χωρίς να επηρεάζει ο ένας τον άλλο). Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά αποφάσισα να προσθέσω υποστήριξη remotefx και remoteapp για τον άλλο υπολογιστή, για να μπορεί να τρέξει εφαρμογές που χρησιμοποιούν την gpu του "server". Τα 8.1 PRO δεν το υποστήριζαν, αλλά το υποστηρίζουν τα ENTERPRISE. Έχω μπερδευτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Πρέπει πρώτα να στήσω windows server XXXX και ΜΕΤΑ να βαλω τα enterprise σαν virtual μηχανημα, ή θα βαλω κατευθείαν enterprise και θα κάνω ότι έκανα για να βάλω τον δεύτερο χρήστη???
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλημέρα, χρειάζεται Server για να δουλέψει το remote fx και το remoteapp.σε εγκατάσταση vm based sessions.Το pro/enterprise αφορά το licensing όπου δεν επιτρέπεται να τρέχεις pro σε τέτοια εγκατάσταση.
11demian111 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ναι, μετα απο συζητηση με αλλο μελος (thanks ilove3dmax!) συνειδητοποιησα οτι δεν εχω καν το καταλληλο hardware για αυτο που θελω να κανω, οποτε μαλλον θα παω σε μια ΓΕΡΗ αναβαθμιση απο του χρονου. Ευχαριστω παντως για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα