kistos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να βάλω ΟΤΕ TV και θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο. Στο σπίτι που θέλω να βάλω έχω τηλέφωνο και internet μέσω HOL, αλλά στο εξοχικό μου έχω τηλέφωνο και internet από ΟΤΕ. Συμπεριλαμβάνομαι στον πελάτες της εταιρίας; Δηλαδή αν θέλω να βάλω το full πακέτο θα πληρώσω 22 ευρώ ή 28 για μη πελάτες; Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mikele13- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να βάλω ΟΤΕ TV και θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο. Στο σπίτι που θέλω να βάλω έχω τηλέφωνο και internet μέσω HOL, αλλά στο εξοχικό μου έχω τηλέφωνο και internet από ΟΤΕ. Συμπεριλαμβάνομαι στον πελάτες της εταιρίας; Δηλαδή αν θέλω να βάλω το full πακέτο θα πληρώσω 22 ευρώ ή 28 για μη πελάτες; Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! λογικα επειδη στο σπιτι εχεις HOL θα κανεις "νεο" full πακετο το οποιο θα δωσεις λογικα 22 ευρω για τους 6 πρωτους μηνες και μετα θα παει στα 28. Η διαφημιση στην tv αυτο αναφερει παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα