The_Judas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Με αυτή τη λογική και εγώ με τον Athlon 5200+ μια χαρά είμαι. Παίζει και Max Payne 3 όπως και το Skyrim
stathisgtr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Χμ false alarm τελικά, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το chipset δεν έχει όπως είπα, αλλά βάζουν οι κατασκευαστές ξεχωριστό controller στη mobo. Οπότε πρακτικά έχεις. Δεν ξέρω γιατί κάνω τον κόπο να απαντήσω, αλλά ναι θα πάει περισσότερα. Το επιβεβαιώνει ο E8400 αγορασμένος το 2008 που έχω σπίτι. Με 8GB RAM και SSD πάει μια χαρά. Nα προσεχεις τι γραφεις την αλλη φορα.Για να μη μπαινεις σε κανεναν κοπο. http://www.bestprice.gr/item/2153369681/msi-970a-g43.html Aν τα 60 ευρω τα θεωρεις ξεβρακωμα τοτε παω πασο.
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά αυτοί θα αντέξουν μέχρι το 2040 (παρόλο που δεν τους προτείνουν οι εταιρίες στα παιχνίδια) 3
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα αντέξουν παραπάνω από Pentium λες,ε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα