pnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν αναφέρει κάτι για Visionstudio ο TS, απλά λέει για Θεσσαλονίκη. Που ξέρεις αν τον βολεύει περισσότερο; Ε-shop έχει και Θεσσαλονίκη και με βολεύει και η φόρμα... Just saying (ας τα πάρει από όπου θέλει, δεν με απασχολεί)
Millennium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Βαλαμε απο Visionstudio επειδη θα ειναι ευκολο να περασει απο εκει και να τα παρει. Just saying Έχει και καλύτερες τιμές πολλές φορές το vs και δεν έχει την κακή προιστορία του e-shop.Btw μέχρι 500 δεν είναι το σύστημα;
pnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα έχω ξαναπεί 1000 φορές ρε παιδιά (πιάνεστε από κάτι πράγματα...). Χρησιμοποιώ την φόρμα του e-shop γιατί με βολεύει και είναι πιό εποπτική. Το σύστημα γράφει ~500€. Το ~ σημαίνει περίπου και ο TS ρώτησε κάτι συγκεκριμένο για τον i3. Να το αναλύσω περισσότερο; (Σε άλλα συστηματάκια βέβαια, γίνονται προτάσεις για 30-40€ παραπάνω και δεν λέει κανείς κουβέντα..., αλλά εκεί είναι άλλα τα parts...). Τέλος πάντων, ενδεικτικές είναι οι συνθέσεις. Ας ψάξει ο TS παραπάνω για το κάθε κομμάτι ή για το ποιό κατάστημα τον συμφέρει να κοιτάξει περισσότερο.
Millennium Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εσύ χρησιμοποίησε οτι θέλεις,δε σε ενδιαφέρει και από που θα τα πάρει.Το visionstudio έχει καλύτερη φήμη ως κατάστημα και κάποιες τιμές,τώρα αν τον βολεύει και από που εκείνος ξέρει.Τον prospector8 ρώτησα για το budget γιατί και αυτός το ξεπέρασε.Μη τρελαίνεσαι.
Prospector8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς στο build δεν μπορουσα να κοψω απο πουθενα αλλου χωρις να χαλασω την ποιοτητα :/ ας μιλησει με τον φιλο του ο Ts και να δει αν ειναι διαθετημενος να δωσει κατι παραπάνω.
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εναλλακτικα σου προτεινω αυτο το budget build και να χρησιμοποιησει το ποιοτικο τροφοδοτικο που ανεφερες οτι εχει. Intel τετραπυρηνος θα ηταν καλυτερα αλλα τα χρηματα που διαθετει δεν επαρκουν. To cpu που σου εβαλα τα παει καλα και με καλες καρτες γραφικων και η μητρικη ειναι αρκετα αξιοπρεπης overclocker για τα λεφτα της.
pnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν χρησιμοποιηθεί το παλιότερο τροφοδοτικό (το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε ποιό είναι) νομίζω ότι χωράει ένας 4460 με ένα ποσό στα 535€ περίπου.
rowain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν είναι μόνο ότι ψιλοσκουπίζουν το πάτωμα με τον FX στα single-threaded, αλλά και το σημαντικά χαμηλότερο TDP είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ακόμα και κάποιος άσχετος μπορεί να εκτιμήσει ότι το PC ακούγεται λιγότερο. Το ότι έχει καλύτερο single threaded δεν σημαίνει ότι υπάρχουν διαφορές 30fps στα gameplay ή ότι θα παρατηρήσεις κάτι. Καλή gpu θέλεις και το πολύ να δεις 5-6 fps διαφορά αν δεις. Το TDP που αναγράφουν οι cpu δεν το προσεγγίζει το 90% των χρηστών. Δεν είναι λόγος αυτός για να αποφύγει κανείς τα 95W και να πάει στα 54W. Το pc δεν ακούγεται περισσότερο επειδή οι FX έχουν μεγαλύτερο TDP. Μεγαλύτερο TDP δεν σημαίνει πάντα και μεγαλύτερη θερμοκρασία. Και με τους 2 καλά θα είσαι, αλλά ο fx βγαίνει πιο φθηνά και γενικά οι i3 δεν συμφέρουν και τόσο για την τιμή τους. Ακόμη και dedicated gpu να έχεις μαζί με έναν i3, σε πολλά παιχνίδια ακόμη και οι APU από μόνοι τους καλύτεροι είναι. 2
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν χρησιμοποιηθεί το παλιότερο τροφοδοτικό (το οποίο ακόμα δεν ξέρουμε ποιό είναι) νομίζω ότι χωράει ένας 4460 με ένα ποσό στα 535€ περίπου. Προσπαθησα αλλα δεν μου εβγαινε,δεδομενου οτι δεν ηθελα να του προτεινω κουτια των 25 ευρω,χωρις usb3 μπροστα,χωρις ανεμιστηρες και καλη αρχιτεκτονικη για καλο airflow και γενικοτερα χειροτερα parts. 1
pnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ακόμη και dedicated gpu να έχεις μαζί με έναν i3, σε πολλά παιχνίδια ακόμη και οι APU από μόνοι τους καλύτεροι είναι. Έχεις κάποιο link-στοιχείο για το παραπάνω; Γιατί για το αντίθετο υπάρχουν πολλά. http://forum.oktabit.gr/topic/thief-mantle-cpu-scaling-and-power-evaluation
rowain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έχεις κάποιο link-στοιχείο για το παραπάνω; Γιατί για το αντίθετο υπάρχουν πολλά. http://forum.oktabit.gr/topic/thief-mantle-cpu-scaling-and-power-evaluation
pnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Προσπαθησα αλλα δεν μου εβγαινε,δεδομενου οτι δεν ηθελα να του προτεινω κουτια των 25 ευρω,χωρις usb3 μπροστα,χωρις ανεμιστηρες και καλη αρχιτεκτονικη για καλο airflow και γενικοτερα χειροτερα parts. Στην σύνθεση την δική μου της προηγούμενης σελίδας βγάλε το τροφοδοτικό και βάλε 4460. Βγαίνει 534€. (με 4gb RAM όπως βάλανε όλοι) Άρα για την ακρίβεια, ένας apu A10 είναι καλύτερος σε ορισμένα παιχνίδια από έναν i3 με μια κάρτα των 45€. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Με μια πιό σοβαρή κάρτα ο i3 είναι μπροστά. Άλλο ένα από τα πολλά http://www.extremetech.com/gaming/177677-dual-graphics-dud-intel-clobbers-amds-apus-in-budget-gaming/2
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Στην σύνθεση την δική μου της προηγούμενης σελίδας βγάλε το τροφοδοτικό και βάλε 4460. Βγαίνει 534€. (με 4gb RAM όπως βάλανε όλοι) Με την μιση μνημη και υποδεεστερο δισκο,με την μιση χωρητικοτητα και λιγοτερη εγγυηση. Αλλα πιθανον στο μελλον να προσθεσει αλλα 4 gigs και να παρει ssd καλης χωρητικοτητας οποτε θα εχει τον μηχανικο σαν αποθηκη. Ενταξει λοιπον, εχει 2 εναλλακτικες προτασεις να διαλεξει αναλογα που θετει την βαρυτητα και τι σκοπευει να κανει στο μελλον. 1
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Άρα για την ακρίβεια, ένας apu A10 είναι καλύτερος σε ορισμένα παιχνίδια από έναν i3 με μια κάρτα των 45€. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Με μια πιό σοβαρή κάρτα ο i3 είναι μπροστά.Με μια αντίστοιχη vga όπως έχουν οι kaveri ακόμα και οι pentium βγαίνουν καλύτεροι. http://pclab.pl/art56429-3.html Από τα κλασσικά βίντεο που κάνουν συγκρίσεις vga και όχι cpu,κάθονται μετά διάφοροι και νομίζουν ότι μιλάνε για επεξεργαστές.
pnick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Με την μιση μνημη και υποδεεστερο δισκο,με την μιση χωρητικοτητα και λιγοτερη εγγυηση. Αλλα πιθανον στο μελλον να προσθεσει αλλα 4 gigs και να παρει ssd καλης χωρητικοτητας οποτε θα εχει τον μηχανικο σαν αποθηκη. Ενταξει λοιπον, εχει 2 εναλλακτικες προτασεις να διαλεξει αναλογα που θετει την βαρυτητα και τι σκοπευει να κανει στο μελλον. Μη μπείτε στον κόπο να προτείνετε SSD σ' αυτά τα λεφτά, θα προτιμούσα να έχουμε καλύτερο βασικό σύστημα γιατί το θέμα του SSD "διορθώνεται" εύκολα σε δεύτερο χρόνο. Δεν ξέρω ποιόν δίσκο έχεις στο νού σου και λές "υποδεεστερο δισκο,με την μιση χωρητικοτητα και λιγοτερη εγγυηση". Εγώ τον Caviar Blue του 1ΤΒ έβαλα που είναι στάνταρ επιλογή (εν τω μεταξύ, αυτόν βάλανε όλοι ). Ο Caviar Black δεν ταιριάζει σε τέτοια builds (γνώμη μου). Για τον ssd μιλάει ο TS στο πρώτο μήνυμα. Άσχετο: το ότι μιλάμε για AMD vfm build το 2014 με CPU του 2012 είναι λίγο depressing. Μεγάλη αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα