Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Ξαφνικα πριν λιγο συνδεσα τον WD 1TB στον υπολογιστη μου και δεν τον διαβαζει σαν my book που τον ειχα ονομασει...Βγαζει "Τοπικός δίσκος (F).Εχει εναν φακελο με αλαπουρνεζικα  και τιποτα αλλο....Τι εχει συμβει;

Δημοσ.

αλλαξε θυρα usb.....τρεξε κανενα antivirus,malware.....και να ευχεσε μην εχεις χασει τα αρχεια σου.

Δημοσ.

αλλαξε θυρα usb.....τρεξε κανενα antivirus,malware.....και να ευχεσε μην εχεις χασει τα αρχεια σου.

Οχι ρε γα%$#@...Μην μου λες τετοια βρε φιλε.Ουφ θα παθω εμφραγμα...Με το malware να κανω σαρωση;

Δημοσ.

ναι, και μην αγχωνεσαι...............υπαρχουν και αλλοι τροποι(αν ειναι αυτη η περιπτωση) ανακτησης αρχειων(recuva).

δοκιμασε και πες μας.

Δημοσ.

ναι, και μην αγχωνεσαι...............υπαρχουν και αλλοι τροποι(αν ειναι αυτη η περιπτωση) ανακτησης αρχειων(recuva).

δοκιμασε και πες μας.

Πατησα πανω με δεξι κλικ και κανω σαρωση του δισκου τωρα. :wacko:

Στην ασφαλη καταργηση δεξια ομως γραφει το my book οπως ηταν...Δεν ξερω εαν αυτο κατι λεει.

Δημοσ.

καλο σημαδι............

Και εχω τα παντα εκει.Την γενηση του παιδιου μου,φωτο,βιντεο απο διαφορες εκδηλωσεις,τα παντα...Θα περιμενω με την σαρωση να δουμε.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Δημοσ.

καλησπέρα! εμένα πάλι τον MYBOOK δεν τον αναγνωρίζει καθόλου.... Πως μπορώ να ανακτήσω τα αρχεια?? :(

Δημοσ.

Το κατεβασα.Τωρα τι να κανω;

Δημοσ.

τρεξε το προγραμμα για να δεις την υγεια του εξ.δισκου(και των αλλων).....και να καταλαβεις αν τα εχει (δυστυχως) παιξει...........και μετα αρχιζουν τα δυσκολα.

Δημοσ.

τρεξε το προγραμμα για να δεις την υγεια του εξ.δισκου(και των αλλων).....και να καταλαβεις αν τα εχει (δυστυχως) παιξει...........και μετα αρχιζουν τα δυσκολα.

2a8lvmh.jpgΑυτες ειναι οι μετρησεις.Στις ιδιοτητες που πηγα ενω οι δυο ποιο πανω ειναι NTFS αυτος ειναι fat32.Λες να φταιει αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...