vag-gixxer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 καλησπερα και καλως σας βρηκα!Τωρα τελευταια βρηκα κατι παλια παιχνιδια και ειπα να τα εγκαταστησω..Σε ολα μου εβγαζε ενα μηνυμα και ελεγε οτι δεν εχω για παραδειγμα το direct x 6 ή το direct x 9..ΜΙας και δεν γνωριζω και πολλα απο υπολογιστες μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο το direct x και πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?Ευχαριστω προκαταβολικα
thor777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Τί λειτουργικό έχεις ? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό, λογικά θα λύσει το πρόβλημά σου. http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=8109
thor777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δοκιμάζεις αν τρέχουν τα παιχνίδια σου. Αυτό δεν ηταν το πρόβλημά σου ?
vag-gixxer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 σε ενα παιχνιδι που δοκιμασα τωρα μου βγαζει οτι δεν βρεθηκαν 8.1 video adapters edit:και σε ενα αλλο μου εβγαλε κατι για 3D graphic card
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σε τόσο παλιά παιχνίδια παίζουν διάφορα προβλήματα,πρέπει να ψάξεις στο νετ με το όνομα του παιχνιδιού + windows 7/8 για πολλά έχουν βγει patch που τα φτιάχνουν και παίζουν κανονικά. Και το 3d analyser ίσως βοηθήσει αφού εξομοιώνει παλιές vga.
vag-gixxer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Η αληθεια ειναι οτι ειναι παιχνιδια του 2000...Αυτο το 3d analyser χρειαζεται απλη εγκατασταση?
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τρέχει από τον φάκελο,απλή αποσυμπίεση δηλαδή θέλει μόνο,αλλά θέλει να ψαχτείς πάρα πολύ στης ρυθμίσεις. Καλύτερα να ψάξεις ένα ένα τα παιχνίδια στο νετ να δεις αν έχουν patch.
vag-gixxer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ενας φιλος μου προτεινε το swift shader..Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι?
thor777 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σου πρότεινε κάτι ο φίλος σου (το swift shader) χωρίς να ξέρει τί είναι ? 1)Καταρχήν πες μας τί λειτουργικό έχεις (φαντάζομαι οτι εχεις Windows 7/8). 2)Τι κάρτα γραφικών έχεις ? Φαντάζομαι θα έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers της κάρτας. 3)Εχεις πρόβλημα στην εγκατάσταση των παιχνιδιών ή δεν μπορείς να τα τρέξεις ? Καμία φορά βοηθάει να τα τρέxεις ως administrator και σε compatibility mode. Πάντως οπως λέει και ο Elf αν βρεις κάποιο patch δοκιμασέ το. Δηλαδή για τί παιχνίδια μιλάμε ?
vag-gixxer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 εχω windows vista και επεξεργαστη intel core 2 4400 @2.00GHz...Μιλαμε για παιχνιδια nfs 3,fifa 2001,nascar & f1 2000,enemy engaged,rally masters,pro rally 2001...Τα παιχνιδια μια χαρα τα εγκαταστω αλλα μου βγαζει αυτο για το direct x(εκτος απο το rally masters που παταω για να παιξω.μου βγαζει ενα εικονιδιο που βγαζει πριν μπει σε full screen αλλα το εξαφανιζει αμεσως κ δεν ξεκινα το παιχνιδι)
Physiciant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μπορείς να κατεβάσεις το τελευταίο driver της κάρτας γραφικών σου και να ξαναπροσπαθήσεις. Το directx ενημερώνεται μέσω αυτού του driver και όχι μόνο
TheELF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Μπορείς να κατεβάσεις το τελευταίο driver της κάρτας γραφικών σου και να ξαναπροσπαθήσεις. Το directx ενημερώνεται μέσω αυτού του driver και όχι μόνο Αυτά τα παιχνίδια δεν θέλουν το καινούργιο directX,αν ήταν με το λινκ που έδωσε ο θορ θα είχε φτιάξει. Θέλουν παλιές εκδώσεις directx που δεν μπορείς να της περάσεις σε νέα windows. Κανονικά θέλει virtual machine με windows 98,άντε xp, αλλά με τον Η/Υ που έχει θα είναι μαρτύριο.
Physiciant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Για δοκίμασε αυτό..δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του παιχνιδιού->Ιδιότητες->Πήγαινε στην καρτέλα συμβατότητα->κάνε τικ 'εκτέλεση προγράμματος για λειτουργία συμβατότητας για Windows XP Service Pack 3'->ΟΚ και μετά δοκίμασε να τρέξεις το παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα