thanos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλημερα ,εχω ενα παλλιο λαπτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα Οθόνη: 15” LCD XGA, 1024 x 768 pixelΕπεξεργαστής: Intel Pentium M 740 1.73 GHz 533MHzΜνήμη: 2GB DDR2 (2x1GB)Γραφικά : Intel GMA900 sharedΣκληρός δίσκος: SATA 80GB 5400 RPMΟπτικό μέσο: DVD+/-RW dual double layer (8.5GB)Wifi: Intel® PRO/Wireless 2200 BG 54Mbps αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να εγκαταστησω τα ubuntu σαν μοναδικο λειτουργικο. η χρηση του θα ειναι απλη μονο για σερφαρισμα ειχα τα xp και να πω την αληθεια ειχα κατι κολληματακια αυτο που θελω ειναι να τα τρεχει καλυτερα να τονισω πως τα δοκιμασα σε live usb και μου φαινεται οτι παει καλυτερα σε σχεση με τα xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 δες κατι πιο ελαφρυ καλυτερα, lubuntu πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 επειδη ειμαι ποιο εξοικιωμενος με τα ubuntu ,θα προτιμουσα αυτα αν ειναι δυνατον χωρις να γονατισει το λαπτοπ. η εκδοση natty δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερη ,η να δοκιμαζα ubuntu minimall και να εβαζα μονος μου τι προγραμμα θελω , οπως ειπα ειναι αποκλειστικα για ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 H natty ειναι του 2011 και δεν υποστηριζεται πλεον. Αυτη δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 οχι την καινουργια εκδoση δοκιμασα την 14.04 lts που βλεπω ειναι καλυτερα απο xp ,δεν πανε και σφαιρα ,αλλα να μην γονατισω και το λαπτοπ μιας και τα χει τα χρονια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nspattak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ο επεξεργαστής σου είναι μια χαρά για οτιδήποτε με ubuntu και η μνήμη σου υπεραρκετή. Μην περιμένεις πολλά σε flash αλλά με έναν (σχετικά) καινούριο σκληρό δίσκο το μηχάνημα θα είναι καλύτερο από ότι ήταν όταν το πήρες. Μην δοκιμάσεις lubuntu, αν θες κάτι ελαφρύτερο θα πρότεινα κάποια παράγωγη ελαφριά διναομή, πχ Μint κλπ. Αν θες πραγματικά να δεις το μηχάνημα να πετάει για χρόνια βάλε απλά debian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα χρησιμοποιω ενα toshiba satellite m70 με περασμενη την προηγουμενη lts εκδοση του mint με xfce (την τελευταια δεν ασχοληθηκα ακομη μια που αυτη κραταει για αλλα δυο χρονια) υπερευχαριστημενος (και υποψιν εχει δουλεψει και με δυο ακομη εκδοσεις μακρας διαρκειας τα προηγουμενα χρονια) ComputerProcessor Intel® Pentium® M processor 1.86GHzMemory 2052MB (1211MB used)Operating System Linux Mint 13 Maya DisplayResolution 1280x800 pixelsOpenGL Renderer Mesa DRI Intel® 915GM x86/MMX/SSE2X11 Vendor The X.Org FoundationMultimediaAudio Adapter ICH4 - Intel ICH6 SCSI DisksATA TOSHIBA MK6034GSMATSHITA DVD-RAM UJ-841S VersionKernel Linux 3.2.0-23-generic (i686)Compiled #36-Ubuntu SMP Tue Apr 10 20:41:14 UTC 2012C Library UnknownDefault C Compiler GNU C Compiler version 4.6.3 (Ubuntu/Linaro 4.6.3-1ubuntu5)Distribution Linux Mint 13 Maya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 τελικα εβαλα και εγω την προηγουμενη εκδοση την 12.04 lts απενεργοποιησα τα 3d γραφικα και βλεπω οτι παει πολυ καλυτερα ουτως η αλλως εχει υποστηριξη για ακομα 2 χρονια ...για debian iισως να τα δοκιμασω στο μελλον μιας και ειμαι λιγο ποιο εξικοιωμενος με Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 xubuntu 14.04 . Θα εισαι αρχοντας . Με 2gb πεφτουν βαρια τα ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα