stratos_k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το βράδυ έπαιζα κανονικά Diablo, τελείωσα, έκλεισα τον υπολογιστή, έκανα shutdown, όλα καλά. Την επόμενη μέρα ο υπολογιστής δεν άναβε. Παίρνει ρεύμα, δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλά νέκρα. Καμία ένδειξη στην οθόνη, κανένας ήχος, καμία δραστηριότητα από τον δίσκο. Απλά ανάβει. Άλλαξα θέση στις μνήμες, αφαίρεσα δίσκο και drives και δεν αλλάζει τίποτα. Είναι ένα Acer 5552g Νομίζω πως τα έπαιξε το MB ή η VGA. Σκέφτομαι να το πάω σε τεχνικό μόνο και μόνο για επιβεβαίωση. Καμια ιδέα μήπως και είναι τίποτε άλλο?
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε μια εξωτερική οθόνη καθως κανε και ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής
stratos_k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Οθόνη δοκίμασα, δεν παίζει. Τώρα η μπαταρία είναι κολλημένη πάνω νομίζω στο ΜΒ
stratos_k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έκανα reset με τo jumper. Δεν άλλαξε τίποτα
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε και χωρίς την μπαταρία επάνω μονο με το ρεύμα και μονο με την μπαταρία χωρίς ρεύμα , σου ειχε ξανα κάνει τιποτα περίεργα στο παρελθόν ετσι ξαφνικά απλα δεν ανάβει ;
Euclides Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Οθόνη δοκίμασα, δεν παίζει. Τώρα η μπαταρία είναι κολλημένη πάνω νομίζω στο ΜΒ Τότε το πιθανότερο είναι να χρειάζεται reballing η GPU. To κόστος επισκευής είναι περίπου 100€, και σου δίνουν 6 μήνες εγγύηση. Προσοχή: αν σου δώσουν λιγότερο από 6 μήνες εγγύηση, μην το δώσεις για επισκευή. Γιατί πολλοί λένε ότι κάνουν reballing, αλλά στην ουσία κάνουν reflow. Και με reflow, θα χρειαστεί ξανά επισκευή πολύ συντομότερα από τους 6 μήνες. Με το ίδιο κόστος (γύρω στα 100€) μπορείς να βρεις και motherboard στο eBay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα