Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το Forum.

Έχω ένα laptop Toshiba satellite c660d-10d και μου παρουσιάζει λευκή οθόνη έπειτα από λειτουργία 20 - 30 δευτερολέπτων και το πρόβλημα ξεκίνησε περίπου ένα μήνα μετά από  format.

Εγκατέστησα το ίδιο λειτουργικό που είχε το laptop, κατέβασα τα drivers κι όλα τα βοηθητικά προγράμματα από το επίσημο site του κατασκευαστή κι εγκατέστησα τα προγράμματα που εγώ χρειαζόμουν. Για ένα περίπου μήνα το laptop δούλεψε κανονικά. Από εκεί κι έπειτα κάθε φορά που το ανοίγω, αφού φορτώσει τα windows 7 μέσα σε 20 με 30 δευτερόλεπτα η οθόνη γίνεται λευκή.

Ωστόσο, όταν συνδέω το laptop με άλλη οθόνη ή προτζέκτορα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης, πρόβλημα δεν έχω ούτε εάν χρησιμοποιώ το laptop κάτω από κλιματιστικό. Υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται το inverter της οθόνης του laptop; Κι αν ναι πως μπορώ να το τσεκάρω;  

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπείς σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν στο κάνει και εκει και δες και τις θερμοκρασίες σου με hwmonitor , απλα να τα δούμε ολα πριν πουμε οτι ειναι η οθόνη του laptop η κάρτα γραφικών γιατι λες οτι στο κάνει μονο οταν μπαίνει στα windows οποτε δες σε safe mode πρώτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...