Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω Χαμηλά FPS ~20-25-27~ και ταυτόχρονα το σύστημα που έχω δεν λέει να δώσει το 100%.

πχ. Guld Wars 2 CPU usage : 88%-92%.

πχ. The Crew : 66%-79%.

πχ. Watch dogs : 80%-90%.

πχ. NFS Most Wanted : 85%-92%.

Αλλα πχ. Crysys 2,3 BF3, BF4 ,NFS The Run, ο CPU πάει 100%.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

GPU usage εξαρτάτε στα ποσά FPS έχει. πχ.  Watch dogs ειχα 22 fps και ήταν στο 45%.

Edit:

http://youtu.be/kWwf117vInc

Ξέχασα να αναφέρω ο CPU είναι oc στα 3.38 Ghz και οι RAM στα 960mhz η ανάλυση που παίζω είναι στο The Crew μόνο 1280x720 γιατι δεν υποστηρίζει 5:4 και στα υπόλοιπα 1280x1024 . Όταν έχω oc χρησιμοποιεί το ιδιο usage αλλά με καλύτερα FPS

Specs κτλ.  ⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Αναφορά διάγνωσης.txt

Επεξ/σία από giannisXXX
Δημοσ.

Με GTS 450 τι ακριβώς περίμενες από fps?

Την ώρα που παίζεις δύο πράγματα μπορεί να σε κόβουν: η CPU και η κάρτα γραφικών. Η CPU δε σε κόβει αφού δε φτάνει 100%. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;

• Like 1
Δημοσ.

Την ώρα που παίζεις δύο πράγματα μπορεί να σε κόβουν: η CPU και η κάρτα γραφικών. Η CPU δε σε κόβει αφού δε φτάνει 100%. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;

xaxaxaaxxaxaxa κάλο αστείο αν και εκτός είσαι ο ULTRAS πάω πάσο

θα ανεβάσω ένα βιντεακι σε λίγο

Δημοσ.

GTS 450 ...

Η gpu δεν τερματιζει.

Δημοσ.

λολ εγώ έχω οκταπύρηνο cpu στα 4,7 και gtx 660 2gb και μου σέρνεται το watch dogs,για δυπύρηνο μια χαρά αποτελέσματα έχεις,μην περιμένεις να βρεις λύση,μόνο αναβάθμιση  :lol:  και για το watch_dogs ιδικά πρέπει να σκάσεις πολλά λεφτα για να το ευχαριστηθείς

Δημοσ.

Άλλη μια απογοήτευση είναι και το Watch Dogs. Δεν είναι το θέμα πόσο γαμάτο PC έχεις αλλά πόσο καλά είναι γραμμένο το παιχνίδι!

Δημοσ.

Όπως ειπαν και τα παιδιά με διπύρηνο επεξεργαστή δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά και τα συγκεκριμένα παιχνίδια ειναι και αρκετά απαιτητικά

• Like 1
Δημοσ.

βασικά για τα παιχνίδια που αναφέρεις σε κόβει και ο επεξεργαστής άσχετα που δεν τερματίζει και ειδικότερα στην ανάλυση που παίζεις τρως και μπουκάλι απ τον επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

Την ώρα που παίζεις δύο πράγματα μπορεί να σε κόβουν: η CPU και η κάρτα γραφικών.

Καμιά σχέση,όπως είπε και ο πέλευς17 όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά είναι γραμμένο το παιχνίδι,κάποια όπως το watch dogs γράφονται επίτηδες με κακό τρόπο και σε άλλα απλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Γιάννη το να βλέπεις γενικά το φόρτο των πυρήνων δεν σου λέει αρκετά,πρέπει να βλέπεις πως συμπεριφέρονται τα νήματα.

Για το most wanted για παράδειγμα βλέπουμε ότι έχει 14 νήματα από τα οποία 10 κάνουν και κάτι,το πρώτο όμως είναι στα ~35% επί συνόλου cpu (~70% του πυρήνα) ενώ όλα τα άλλα μαζί είναι μόλις ~16% (32% ενός πυρήνα) είναι δηλαδή εντελώς δυσανάλογα,αν το πρώτο έτρεχε με 100% σε έναν πυρήνα όλα τα άλλα πάλι θα τρέχαν μόνο με ~60% και θα έχανες το υπόλοιπο 40% (μιλάμε αν δεν τρέχει τίποτα άλλο παράλληλα,windows κτλ )

Με λίγα λόγια, τα λιγότερα παιχνίδια έχουν αρκετά νήματα για να αξιοποιήσουν στο 100% ακόμα και διπύρηνο επεξεργαστή....

post-187287-0-75210600-1409131312_thumb.jpg

Δημοσ.

όπως είπε και ο πέλευς17 όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά είναι γραμμένο το παιχνίδι,κάποια όπως το watch dogs γράφονται επίτηδες με κακό τρόπο και σε άλλα απλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Γιάννη το να βλέπεις γενικά το φόρτο των πυρήνων δεν σου λέει αρκετά,πρέπει να βλέπεις πως συμπεριφέρονται τα νήματα.

Καλά τα λες γενικά (και έπρεπε να συνεχίσω να διαβάζω τα specs για να δω το 1280 x 768 που έχει σημασία). Αυτό όμως δε σημαίνει πως τα bottlenecks είναι άλλα από τα δύο που λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καμιά σχέση,όπως είπε και ο πέλευς17 όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά είναι γραμμένο το παιχνίδι,κάποια όπως το watch dogs γράφονται επίτηδες με κακό τρόπο και σε άλλα απλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος.

Για το most wanted για παράδειγμα βλέπουμε ότι έχει 14 νήματα από τα οποία 10 κάνουν και κάτι,το πρώτο όμως είναι στα ~35% επί συνόλου cpu (~70% του πυρήνα) ενώ όλα τα άλλα μαζί είναι μόλις ~16% (32% ενός πυρήνα) είναι δηλαδή εντελώς δυσανάλογα,αν το πρώτο έτρεχε με 100% σε έναν πυρήνα όλα τα άλλα πάλι θα τρέχαν μόνο με ~60% και θα έχανες το υπόλοιπο 40% (μιλάμε αν δεν τρέχει τίποτα άλλο παράλληλα,windows κτλ )

Με λίγα λόγια, τα λιγότερα παιχνίδια έχουν αρκετά νήματα για να αξιοποιήσουν στο 100% ακόμα και διπύρηνο επεξεργαστή....

Το most wanted 2012 λέω παραπάνω.

Γενικός τα "παλιά" games δεν υποστηρίζουν multithreading πχ NFS World βλέπεις CPU1 100% CPU2 30% άλλα και μερικά καινούργια games να μην μπορούν εκμεταλλευτούν στο 100% τον CPU.

Γενικός στα παραπάνω games που έχω πρόβλημα ξέρω ότι οι INTEL παίζουν καλύτερα λόγο τον ισχυρότερων πυρήνων

Watch dogs δεν παίζω απλός το ανέφερα γιατί ήταν χάλια.

Υπάρχει καμιά λύση να κάνω forced τον CPU για να έχω καλύτερη απόδοση στα games;

Ευχαριστώ για της απαντήσεις.

Ξέχασα να αναφέρω ο CPU είναι oc στα 3.38 Ghz και οι RAM στα 960mhz η ανάλυση που παίζω είναι στο The Crew μόνο 1280x720 γιατι δεν υποστηρίζει 5:4 και στα υπόλοιπα 1280x1024 . Όταν έχω oc χρησιμοποιεί το ιδιο usage αλλά με καλύτερα FPS

Δημοσ.

καινουργιο pc θελεις αν θελεις να δεις διαφορα σε games ακου και εμενα πρην ενα μηνα και εγω παρομοιο pc ειχα μεχρι που εφτιαξα καινουργιο και με ιδια gpu και ram και ειδα τεραστια διαφορα στα games  :-)

Δημοσ.

Το most wanted 2012 λέω παραπάνω.

Γενικός τα "παλιά" games δεν υποστηρίζουν multithreading

Και τα 10 thread δηλαδή τι είναι;;;

Και το rivals του 2013 δυο νήματα έχει μόνο που δουλεύουν πολύ,είναι ποιο ισορροπημένο παιχνίδι αλλά και πάλι περίπου 40 προς 35...

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ,έτσι είναι γραμμένα τα παιχνίδια. 

(έμφαση στο ότι διαβάζει και 1,5gb για να μπει στο παιχνίδι...αν είναι δυνατόν)

post-187287-0-56222500-1409137696_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...