Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που έβαλα τα 8.1. Δεν μπορώ με την καμία να εγκαταστήσω το Java παρόλο που είμαι σε desktop mode. Και δεν μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα. Προτάσεις εκτός από το να βάλω τα windows 7 αλλά τα αφήνω ως έσχατη λύση.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν δεν καταλαβαίνω σε τι φταίνε τα έρμα τα 8.1? έπειτα δεν μας λες τι ακριβώς συμβαίνει παρά μόνο το "Δεν μπορώ με την καμία να εγκαταστήσω το Java". Για να σε βοηθήσω σου γράφω αυτή τη στιγμή από υπολογιστή με 8.1 64bit και με εγκατεστημένη java 7 Update 67. 

Μια υπόθεση, μήπως προσπαθείς να εγκαταστήσεις την version 8 που είναι beta?

Δημοσ.

Μπαίνω ας πούμε στο whats up reloaded και εμφανίζεται λευκό το τετράγωνο που χορεύουν και αν πατήσω ανανέωση σελίδας για κλάσματα του δευτερολέπτου εμφανίζεται ότι δεν έχω το flash. Απεγκατέστησα και java και adobe flash και τα επανεγκατέστησα 2 φορές και πάλι τίποτα. Άρα το φταίξιμο το ρίχνω στα windows 8

Δημοσ.

Πωπω φίλε δοκίμασα σε όπερα και έκανε. Δεν έκανε το χορευτικό (λευκή οθόνη) αλλά αν πατήσω πάνω αριστερά το reload it μου εμφανίζει την φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων ενώ στο chrome δεν έκανε. Ο chrome με λέει ότι είναι ενημερωμένος ο flash player.

Δημοσ.

Τελικά είναι στραβός ο γυαλός (win 8) ή στραβά αρμενίζουμε (chrome);

Στον opera πρέπει να βάλεις το flash player plugin για να παίξει. Κατεβασε από εδώ το plugin για opera/ff ή το activex για ie

Επίσης, αν τα 8άρια είναι 64bit και προσπαθείς να κατεβάσεις java, μάλλον σου δίνει την 64bit έκδοση ενώ ο chrome είναι 32bit. Κατέβασε την offline έκδοση από εδώ και προσπάθησε να το τρέξεις εκτός browser.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή στην σελίδα του java όταν πάω να κάνω verify μου εμφανίζει κινέζικα και λέει ότι δεν έχω εγκατεστημένο το java. Το εγκαθιστώ (και τις 2 εκδόσεις x86 x64) και πάλι το ίδιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...