Unforgiven21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλημερα σε ολη την κοινοτητα. Λοιπον εχω ενα λαπτοπ satellite a300 και μου χαλασε το ανεμιστηρακι.Εψαξα για καινουριο αλλα ειναι πανακριβο...Επισης μεταχειρισμενο δεν βρισκω πουθενα...Ετσι, παρηγγειλα μια βαση http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/vaseis-laptop/Turbo-X-Notebook-Cooler-N815.htmαυτη. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Αν δεν βαλω ανεμιστηρακι στο λαπτοπ και εχω μονιμα τη βαση και λειτουργω το λαπτοπ, θα κανει δουλεια η βαση μονο;;;θα μπορει να λειτουργησει ο υπολογιστης;;;;Αν οχι, μπορω να παρω αλλο ανεμιστηρακι και να το βαλω με πατεντα;;;ενημερωστε με παιδια επειγον χρειαζομαι το λαπτοπ αμεσα. Ευχαριστω.
άδικος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν εννοείς τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή, ναι χρειάζεται. Ψάξε ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsatellite+a300+fa&_nkw=satellite+a300+fan&_sacat=0
alfas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πρέπει να εχω τέτοιο αν θες να το τσεκάρω στείλε μου ενα prive.
xaniared Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν εχει προβλημα το εσωτερικο ανεμιστηρακι δε θα κανεις δουλεια με βαση...
Unforgiven21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ενα ανεμιστηρακι εχει το λαπτοπ....ε αυτο το ανεμιστηρακι λεω...αν δεν το βαλω και ειμαι μονο με τη βαση θα μπορω να δουλεψω;;
coolerman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ενα ανεμιστηρακι εχει το λαπτοπ....ε αυτο το ανεμιστηρακι λεω...αν δεν το βαλω και ειμαι μονο με τη βαση θα μπορω να δουλεψω;; όχι μην το κάνεις κάτι τέτοιο
shodan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν θα γίνεται σωστή ψύξη οπότε σε καποια φάση αν κανεις κάτι απαιτητικό θα σου κλείνει απο υπερθέρμανση. Εκτός απο αυτο βέβαια η υπερβολική θερμοκρασία στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών θα δημιουργήσει προβλήματα σε βάθος χρόνου. Πιο απλά, αν δεν αλλάξεις το cooler του επεξεργαστή όλα τα υπόλοιπα ειναι ημίμετρα. Sent from my iPhone using Insomnia
arc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ....γτ τι θα.παθει; Ιλαρά! Σου λενε δυο άνθρωποι να μην το κάνεις και εσύ επιμένεις. Αγοράζεις απο ebay ή ντόπιο πωλητη ανταλλακτικό (καινουργιο ή μεταχειρισμένο) και κάνεις τη δουλειά σου. Το ανεμιστηράκι κάνει δουλειά όσο δέκα (ενδεικτικό για να καταλάβεις) βάσεις γιατί αποβάλει εκτός laptop τη θερμότητα απο τους «θερμοαγωγούς» cpu, gpu και κάποιες φορές chipset. Αν ήθελες να κάνεις το αντίστοιχο με βάσεις θα έπρεπε να βγάλεις τελείως το κάτω καπάκι και πάνω εκεί να βάλεις 3 καλά ανεμιστηράκια στοχευμένα στα κατάλληλα σημεία. Σαν project εννοείται οτι γίνεται αλλά θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο και χάνεις και τη «φορητότητα» του φορητού (αφου πλέον θα ειναι κομμάτια, συνδέσεις, βάσεις, κλπ)
Unforgiven21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ενταξει βρηκα ανεμιστηρακι και παεηγγειλα 35 ευρω...τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αν βγαλω επεξεργαστη , πρεπει να αλλαξω τη θερμικη παστα;;αν δεν την αλλαξω και κουμπωσω ετσι κατευθειαν τον επεξεργαστη με την ιδια παστα που εχει τι θα παθει;
skfn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ενταξει βρηκα ανεμιστηρακι και παεηγγειλα 35 ευρω...τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αν βγαλω επεξεργαστη , πρεπει να αλλαξω τη θερμικη παστα;;αν δεν την αλλαξω και κουμπωσω ετσι κατευθειαν τον επεξεργαστη με την ιδια παστα που εχει τι θα παθει; Εγκεφαλικό! Δεν θα ψύχεται σωστά, θα υπερθερμαίνεται και ίσως θα σβήνει. Αυτή είναι φθηνή. Καθαρισμός με οινόπνευμα και λίγη παστούλα στο κέντρο. Δες κάνα βίντεο για να καταλάβεις την ποσότητα που χρειάζεται.
άδικος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ενταξει βρηκα ανεμιστηρακι και παεηγγειλα 35 ευρω...τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, αν βγαλω επεξεργαστη , πρεπει να αλλαξω τη θερμικη παστα;;αν δεν την αλλαξω και κουμπωσω ετσι κατευθειαν τον επεξεργαστη με την ιδια παστα που εχει τι θα παθει; Τζάμπα πράμα! Τώρα για τη πάστα, που να ξοδεύεις λεφτά (2€) (ειδικά αν πήγαν όλα στο φουρφούρι)...
G1O Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Η βαση δεν θα ριξει τη θερμοκρασια περισσοτερο των 7-10 βαθμων,εαν το συστημα ψυξης δουλευει σωστα δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει καποιος βαση
Euclides Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ακριβό το ανεμιστηράκι? 7€ μαζί με τα ταχυδρομικά: http://www.ebay.com/itm/CPU-Fan-Part-For-Toshiba-Satellite-L300-L305-L355-L355D-A300-A305-UDQFRZH05C1N-/291180894256?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43cbbbd830 1
άδικος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ναι από τη 1η απάντηση δόθηκε η φθηνή λύση αλλά απ'ότι βλέπω διαβάζει επιλεκτικά τις απαντήσεις ο ts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα