Προς το περιεχόμενο

here drive on htc 8x

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από AfterForever,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. εχω το htc 8x με 8.1 developers edition. ειχα διαβασει παλιοτερα οτι ολα τα 8.1 θα μπορουν να παρουν δωρεαν το here drive.ωστοσο εγω το βρισκω στο μαρκετ με 41ε. λετε να φταιει η developers και αν ναι πως να το κανω downgrade για να περασω την επισημη? ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν φταιει η dp αλλα το οτι δεν ειανι nokia. Εδω στο 620 με wp8.1u1 το εχει τζαμπα.

Υπηρχε παλια ενα κολπο με καποιο proxy για να το βαλεις τζαμπα αλλα νομιζω το καταλαβε η nokia κια εχει λαβει τα μετρα της.

Δημοσ.

Δεν φταιει η dp αλλα το οτι δεν ειανι nokia. Εδω στο 620 με wp8.1u1 το εχει τζαμπα.

Υπηρχε παλια ενα κολπο με καποιο proxy για να το βαλεις τζαμπα αλλα νομιζω το καταλαβε η nokia κια εχει λαβει τα μετρα της.

Το τελευταίο διάστημα όμως σε όλα τα φόρουμ λεγόταν ότι θα είναι τζάμπα σε όλα τα 8.1 . Και εγώ στο βασικό μου driver Lumia 920 το έχω τζάμπα, παρόλο που έχω developers.

• Λύση
Δημοσ.

Γύρνα το region (τοποθεσία) σε αγγλία ή USA (δε θυμάμαι), κάνε επανεκκίνηση στο κινητό, μπες στο marketplace, κατέβασέ το (δωρεάν θα στο δείχνει πλέον) και μετά ξαναγύρνα σε Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Γύρνα το region (τοποθεσία) σε αγγλία ή USA (δε θυμάμαι), κάνε επανεκκίνηση στο κινητό, μπες στο marketplace, κατέβασέ το (δωρεάν θα στο δείχνει πλέον) και μετά ξαναγύρνα σε Ελλάδα.

super!! σε ευχαριστω πολυ φιλε !! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...