Προς το περιεχόμενο

Αγορά 2.000cc Αυτοκινήτου ή 600cc Μηχανής

damzRR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το λατρευω αυτο το μοντέλο το slk...  :-D

αν δεν ειχα τη φοβία με τις χαζοζημίες στα καμπριο θα το επαιρνα...

το συστημα ανοιξε κλεισε ? στα σλκ δεν εχω ακουσει κατι...

τρομερο παντως δεν παιζειται το αμαξι αυτο!

Εγω γλυκοκοιταω ενα slk 350 amg στα επομενα 2χρονια αν πανε καλα τα πραγματα!

Δεν ειναι κουκλα??  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1221763/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πάρα πολύ ωραίο!!! Κούκλα και λίγα λες!! Αλλά 3.500 κυβικά!!

Όσο για τον πατέρα σου, μάλλον παράδειγμα προς αποφυγή είναι και όχι προς μίμηση(οδήγηση σε δημόσιο δρόμο χωρίς πινακίδες και ασφάλεια).

Ναι πραγματικά έχεις δίκιο. 11 και 12 το βράδυ που το πάει βόλτα στο τετράγωνο της γειτονιάς, 1 φορά στο τόσο, το λιγότερο που το αρμόζει είναι θάνατος στην ηλεκτρική καρέκλα.

Σοβαρέψου....

Ναι πραγματικά έχεις δίκιο. 11 και 12 το βράδυ που το πάει βόλτα στο τετράγωνο της γειτονιάς, 1 φορά στο τόσο, το λιγότερο που το αρμόζει είναι θάνατος στην ηλεκτρική καρέκλα.

Σοβαρέψου....

Και στις 5 τα ξημερώματα να βγεί,δέν αποτελεί δικαιολογία.Σε τελευταία ανάλυση,δέν περιμένουμε να γίνει το ατύχημα για να δούμε ποιος έχει δίκιο ή άδικο.

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορεί να κάνει ο υπαίτιος οδηγός,είναι να εξασφαλίσει και να αποζημιώσει μέσω της ασφάλειάς του.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων,ο πατέρας σου είναι ανεύθυνος.

Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου (και μηχανής) απο τα 18. Σήμερα στα 34 μου, δεν έχω τρακάρει ποτέ, εκτός από την παρακάτω μοναδική φορά.

Στα 25 μου, πήρα ένα S2000 για βόλτα. Λάστιχα τελειωμένα, δρόμος γυαλί, εμπειρία από πισωκίνητο μηδενική, συνεπώς, μέσα σε 2 λεπτά οδήγησης, με ~50χλμ σε ανοικτή στροφή, πετάει κώλο, υπερδιορθώνω, γυρνά από την άλλη, τετακέ και σκάει πάνω σε κολόνα.

Έτσι απλά και γρήγορα, μου έφυγαν 20.000€....  :-(  (θα μπορούσε να φτιαχτεί και με πολύ λιγότερα, αλλά έκατσε πουστιά)

Συνεπώς, θέλει εμπειρία και χέρια αυτό το αμάξι, συν συγκρατημένο μυαλό, που δύσκολα έχει ένα 19χρονος.

Aφου δεν ξερεις εσυ ρε! Αμα οδηγουσες απο τα 9 σου και ειχες και το μηχανακι το ινονα απο τα 14 σου, θα το ειχες σωσει. Μην σου πω οτι μεχρι τωρα με τις παντες θα το πηγαινες, δεν θα ισιωνες πουθενα, με φλικαρισματα στις ευθειες.

Περα απο την πλακα, καποια αμαξια, οσο σοβαρος και να εισαι και οσο μυαλο να εχεις, αμα δεν εχεις εμπειρια και χερια, εχεις φυγει χωρις να το καταλαβεις.

Ακομα θυμαμαι, ενα τευχος των 4Τροχων του '90+ οπου δοκιμαζαν το rx-7 και το αρθρο εκλεινε με κατι του στυλ "εξαιρετικο αυτοκινητο αλλα οταν βρεχει, καλυτερα παρε ενα ταξι."

Όντως,οπότε φρόντισε να δημιουργήσεις ένα,για να μήν έχεις και δικαιολογία να την κάνεις γαργάρα... ;)

Σκέψου εάν κάνει ο πατέρας αυτά τι κάνει ο γιος....!!! :) :)

Joshuan21 θα σ πω κάτι. Ένας ξάδερφος μου έχει ένα Impreza STi τουρμπάτο προγράμματα εξατμίσεις και πάει λέγοντας. Όλα φτιαγμένα από τα χεράκια τ. Μέχρι πριν 1 χρόνο μπορούσε να το συντηρήσει. Η εταιρία του κατέρρευσε και φυσικά έκλεισε. Ξαφνικά έμεινε άνεργος με ένα αμάξι 5ετίας με 2.500cc (στα χαρτιά) στα χέρια του. Τι να το κάνει? να το πουλήσει? ποιος θα το πάρει το τέρας που θέλει 2€ για να πάρει μπρος, και να το πουλήσει πόσο? Τι κάνει? έδωσε πινακίδες με σκεπτικό άμα φτιάξουν τα πράγματα με τα οικονομικά ή άμα βρει δουλειά! το έχει σε γκαράζ σκεπασμένο (και από κάτω!) και το βάζει μπρος 2 φορές την εβδομάδα και 1 φορά το μήνα το πάει σε dyno για να μην του μπουκώσει αφού σε κεντρικό δεν μπορεί να το βγάλει. Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις? να το αφήσει με την κουκούλα αμάξι των 40.000€ (με τις μετατροπές) να κοιμούνται οι γάτες στο μοτέρ? για πες μου...

Το πρώτο slk (R170) έχει αρκετά θέματα με την οροφή.Για τα επόμενα δεν έχω ακούσει κάτι να σου πω.

Το κακό που έχουν είναι οτι δεν έχουν μπλοκέ,και απ΄ότι ξέρω δεν υπάρχει και κάποιο aftermarket για να βάλεις.

Όσο για το εργαλείο που έβαλες,ωραίο αλλά δε θα έδινα τόσα λεφτά με τίποτα.

Σε τέτοια κυβικά θα πήγαινα σε M3 ή σε 350Ζ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5389588/

ακομα και αν δε βγάζει το μοντέλο, αν σου βγάλει το συγκεκριμένο αμαξι για το χ,ψ λόγο θα το πληρώσεις αδρά... ειχα καμπριο που θεωρείτο μάλιστα απροβλημάτιστο και με μια ζημιτσα που εγινε με ταλαιπωρούσε για χρόνια με μλκς και με αρκετά λεφτα κάθε φορά (ακομα και οταν το εδωσα δεν ήταν 100% όπως επρεπε)...

πολλα κυβικά ομως - αν ηταν να πάρω κατι σε αυτα τα κυβικά και εγω Μ3 θα επαιρνα. Btw, πριν 1,5 χρόνο, πουλούσε ενας τύπος ενα του 2009 Ε9Χ γνησιο Μ3 με 27000 χλμ μολις 9000€ γιατι τα χρώσταγε στην τραπεζα για το αμαξι και αν δε τα εδινε του επαιρναν το σπιτι ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑ Ο ΜΛΚΣ γιατι αντι να σκεφτώ οτι θα το εξαγω και θα παρω τουλαχιστον τα διπλα σκεφτηκα τη συντήρηση του (θαρρεις και οδηγείται αυτό στην Αθηνα)

Το πρώτο slk (R170) έχει αρκετά θέματα με την οροφή.Για τα επόμενα δεν έχω ακούσει κάτι να σου πω.

Το κακό που έχουν είναι οτι δεν έχουν μπλοκέ,και απ΄ότι ξέρω δεν υπάρχει και κάποιο aftermarket για να βάλεις.

Όσο για το εργαλείο που έβαλες,ωραίο αλλά δε θα έδινα τόσα λεφτά με τίποτα.

Σε τέτοια κυβικά θα πήγαινα σε M3 ή σε 350Ζ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5389588/

:wub:  αν και το ρήμαξε με την ζάντα!

Πάρα πολύ ωραίο!!! Κούκλα και λίγα λες!! Αλλά 3.500 κυβικά!!

Αυτη ειναι η χαρη του ! τα 3500 κυβικα! βεβαια καθε χρονο που θα ερχενται τα τελη θα πευτουν τα μαλλια !Το γλυκοκοιταω επικυνδινα!

Hyphen, όντως είναι κούκλα. Απλά εγώ ένα θέμα με τα διθέσια αυτοκίνητα, δε νομίζω να έπαιρνα ποτέ (ειδικά αν ήταν το μοναδικό μου αυτοκίνητο)

ναι δεν ειναι για να εχεις μονο αυτο θες και 2ο.Βεβαια αν εισαι μονος σου χωρις παιδια σκυλια κατι γινεται!

ακομα και αν δε βγάζει το μοντέλο, αν σου βγάλει το συγκεκριμένο αμαξι για το χ,ψ λόγο θα το πληρώσεις αδρά... ειχα καμπριο που θεωρείτο μάλιστα απροβλημάτιστο και με μια ζημιτσα που εγινε με ταλαιπωρούσε για χρόνια με μλκς και με αρκετά λεφτα κάθε φορά (ακομα και οταν το εδωσα δεν ήταν 100% όπως επρεπε)...

πολλα κυβικά ομως - αν ηταν να πάρω κατι σε αυτα τα κυβικά και εγω Μ3 θα επαιρνα. Btw, πριν 1,5 χρόνο, πουλούσε ενας τύπος ενα του 2009 Ε9Χ γνησιο Μ3 με 27000 χλμ μολις 9000€ γιατι τα χρώσταγε στην τραπεζα για το αμαξι και αν δε τα εδινε του επαιρναν το σπιτι ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑ Ο ΜΛΚΣ γιατι αντι να σκεφτώ οτι θα το εξαγω και θα παρω τουλαχιστον τα διπλα σκεφτηκα τη συντήρηση του (θαρρεις και οδηγείται αυτό στην Αθηνα)

καλα και το Μ3 με τρελαινει δεν λεω και 9000? το επερνα τωρα ! χωρις σκεψη! 2009? λολ

βεβαια ειμαι μερσεντεδακιας!

καλα και το Μ3 με τρελαινει δεν λεω και 9000? το επερνα τωρα ! χωρις σκεψη! 2009? λολ

βεβαια ειμαι μερσεντεδακιας!

ακομα το μετανιώνω και ισως μια ζωη να το μετανιώνω... ισως αν το επαιρνα να εβγαζα και ξενες πιθακίδες και να το κραταγα για αυτο κρατηθηκα...ειναι πολλα τα εξοδα, ακομα και με την 1600 τη μπεμπα, σκεψου τα διπλα+ κυβικά...

ακομα το μετανιώνω και ισως μια ζωη να το μετανιώνω... ισως αν το επαιρνα να εβγαζα και ξενες πιθακίδες και να το κραταγα για αυτο κρατηθηκα...ειναι πολλα τα εξοδα, ακομα και με την 1600 τη μπεμπα, σκεψου τα διπλα+ κυβικά...

κοιτα αυτο το αμαξι τωρα θα ειχε φορο πολυτελειας 2400ευρω+1100 τα τελη...πολλα λεφτα ετσι.Εγω αν παρω 3λιτρο θα κοιταξω να ειναι 10ετιας για να μην εχω φορους και μλκιες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...