zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Άμα θες αμάξι! αλλά αμάξι! που το s2k το ξεχνάει πίσω για πλάκα, εδώ είσαι! ο τύπος βλέπω το έχει πολύ προσεγμένο και σχετικά καινούργιο! Αλλιώς εδώ! Πάντως δεν ξέρω στην ζωή μου έχω δει περισσότερα evo παρά s2k.... Δεν κυκλοφορούν! Καταρχήν εσύ δεν είσαι αντικειμενικός λόγω nick Κατά δεύτερον, τι του λες του παιδιού να πάρει?! 400 και 800(!) άλογα??!! Έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καταρχήν εσύ δεν είσαι αντικειμενικός λόγω nick Κατά δεύτερον, τι του λες του παιδιού να πάρει?! 400 και 800(!) άλογα??!! Έλεος! Όχι ούτε καν! απλά το evo πέρα απ την πλάκα σου προσφέρει πολλά! Θες 4x4? αντοχή? ταχύτητα? χώρο? τα έχει! Οκ πάμε αλλού! BMW 1M, Audi S3, Evo 10, Opel OPC... Χαχα καλά νταξ 800 αλογάκια αλλά με ασφάλεια! μην μου συγκρίσεις τώρα ασφάλεια evo vs s2k... Όχι ότι και τα 230 άλογα του honda δεν ειναι πολά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 το evo παει και στα χιονα το s2000 δεν παει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σοβαρά, τέτοια αυτοκίνητα δε νομίζω ότι μπορεί να τα έχεις για καθημερινή χρήση. Ακριβό χόμπι είναι πιο πολύ. Επίσης, όλα αυτά που προτείνεις ενώ μου αρέσουν σαν αυτοκίνητα νομίζω πάλι είναι υπερβολικά για την περίπτωση. Εγώ θα έλεγα να πάει σε κάτι πιο απλό. Αν θέλει να έχει και λίγη δύναμη ας κοιτάξει για κανένα μικρό τούρμπο. Ας πούμε κάτι τέτοιο εμένα θα μου άρεσε (που είμαι και πιο ιταλόφιλος ) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4816840/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 το 500αρακι ειναι πολυ ωραιο αλλα μου φαινεται ακριβο για αυτα που προσφερει σε θεμα χωρων εγω θα πηγαινα σε κατι τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5257409/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 το 500αρακι ειναι πολυ ωραιο αλλα μου φαινεται ακριβο για αυτα που προσφερει σε θεμα χωρων εγω θα πηγαινα σε κατι τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5257409/ Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή. Απλά επειδή δεν τον απασχολεί και τόσο το θέμα χώρων απ'ο,τι κατάλαβα έβαλα το 500 (το s2000 δεν έχει και τους τρελούς χώρους.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 το s2k χαλια χωρους εχει αλλα ειναι τι θελει ο καθενας, την giulieta αν μπορουσα θα την ειχα παρει ειδη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 το evo παει και στα χιονα το s2000 δεν παει το s2000 παει παραλια το evo δε παει αλλη λυση παρομοια ειναι το typeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 αλλη λυση παρομοια ειναι το typeR και ειναι πολυ ποιο νορμαλ για νεο οδηγο(σε σχεση με το s2000) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 το s2000 παει παραλια το evo δε παει αλλη λυση παρομοια ειναι το typeR Που δεν πάει το evo? Ποιο TypeR το παλιό ή το καινούργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ωραίο το evo......για κάποιον με γυναίκα και παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ωραίο το evo......για κάποιον με γυναίκα και παιδιάδι Όντως! XD Έχω και μετάφραση! Βλέμμα 1ο: 0:24 "δεν άντεξες μ@.. το έκανες!" Βλέμμα 2ο: 1:01 "αφού το ξύρισες από κάτω, χάρηκες? νταξει? τελείωσες?" Βλέμμα 3ο: 1:16 και αφού κατάλαβε ότι καταγράφετε, "are you recording? και γιατί ρε άχρηστε δεν μου είπες να ντυθώ καλύτερα?" Πάντως το κάθισμα την ρούφηξε δεν μπορώ να πω XD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 (που είμαι και πιο ιταλόφιλος ) Πόσα παίρνεις; Λέγε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Έχω την εντύπωση ότι ο σκαρκασμός στο ποστ της κατανάλωσης πέρασε και δεν ακούμπησε. ή εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τον δικό σου Nα σου το πω εγώ αλλιώς... Δεν έχει σημασία με ποιο ρεκόρ θα μπεις στο βιβλίο Γκίνες, σημασία έχει να μπεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Όχι ούτε καν! απλά το evo πέρα απ την πλάκα σου προσφέρει πολλά! Θες 4x4? αντοχή? ταχύτητα? χώρο? τα έχει! Οκ πάμε αλλού! BMW 1M, Audi S3, Evo 10, Opel OPC... Χαχα καλά νταξ 800 αλογάκια αλλά με ασφάλεια! μην μου συγκρίσεις τώρα ασφάλεια evo vs s2k... Όχι ότι και τα 230 άλογα του honda δεν ειναι πολά! Tα εβο οντως σου προσφερουν πολλα και ειναι και γαμω τα εργαλεια, μην παρεξηγηθω, απλα επρεπε λιγο να προσεξουν το εσωτερικο. Καλος ο χωρος αλλα γενικα δεν παλευεται για ταξιδια. Παρεπιπτοντως και προς μεγαλη εκπληξη μου, στην απο εδω μερια του Ατλαντικου, τα εβο ειναι μετρημενα στα αλογα του χεριου. Ιμπρεζα παιζουν πολυ περισσοτερα και δεν ξερω γιατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα