Προς το περιεχόμενο

Αγορά 2.000cc Αυτοκινήτου ή 600cc Μηχανής

damzRR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ε μετα απο τοσες μετατροπες(λαστιχα,ψηλωματα) παλι καλα που καιει τοσα λιγα  :-(

Και πάλι καλά π έπιασες τα 180! με ψήλωμα και βαριά λάστιχα δεν κουνάει και πολύ :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν θες γκαζια φουλ,μην παρεις s2000 πολυ επικινδυνο αμαξι για νεο οδηγο.Εγω θα παιρνα ενα focus st170 η focus rs με τα 225 αλογα.Απιστευτα αμαξια και τα 2.Τα βρισκεις τσαμπα,θα μαθεις να οδηγα απιστευτα γιατι ειναι πολυ φιλικα και παρα πολυ δυνατα ειδικα το ρς.Επισης ειναι πολυ πιο οικονομικα οχι τοσο σε βενζινες οσο σε συντηρηση απο αυτο που σκεφτεσαι.Αμαξαρα το s2000 αλλα θα το αποφευγα για πρωτο αμαξι.Οχι οτι αυτα που σου προτεινω δεν ειναι σκοτωστρες αλλα ειναι πιο φιλικα και πολυ πιο "σχολεια" για πρωτο οδηγο.Αν εχεις και το μυαλο στο κεφαλι σου ολα καλα θα πανε.Αν θες μοστρα πηγαινε σε σλκ η αυτα που σου παν τα παιδια απο πανω

Sent from my iPhone using Insomnia

επισης ενα αλλο καλο και φθηνο ειναι το megane RS  με 230 αλογα αρκετα καλη συμπεριφορα στο δρομο και αρκετα φθηνο 4-5κ γιουρια

Και πάλι καλά π έπιασες τα 180! με ψήλωμα και βαριά λάστιχα δεν κουνάει και πολύ :P

σαν τρενο εχει γινει :D

• Like 1

Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς οι τιμές των αυτοκινήτων πάντως. Κρίμα για όσους αναγκάζονται να πουλήσουν...

τελείως ξεφτίλα καλητερα να καταθέσεις πινακίδες παρα να το πουλήσεις

• Like 1

Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, ο συνδυασμος "s2000 ή 600αρα" + "οδηγω απο τα 9 μου" ειναι σιγουρη συνταγη για στουκο. Τουλαχιστον κοιταξε να εισαι μονος μου, μην παρεις κανεναν αλλο στο λαιμο σου χωρις λογο.

• Like 5

RX-8 μονο προβληματα βγαζει και λαδια οπως καιει βενζινες ,παρε ενα evo με λιγες βελτιωσεις φτανεις 600+ αλογα στον τροχο

οταν λεμε για καταναλωση το rx 8 καει 10-11 με σχολαστικη οδηγηση και 25+ οταν το πας τερμα

ΥΓ φετος εκανα ρεκορ καταναλωσης 38λ/100 ξεπεραστε το :P

Οδηγάω 3.6λίτρα 300 άλογα ν6 ατμόσφαιρα(Explorer 2014). όταν πάω χωματόδρομο με 4κίνηση σε τρώω (δεν μιλάω να σέρνω και  τπτ) και όλα αυτά όχι πάνω από 4 χιλιάδες στροφές

αν οδηγήσω νορμάλ με όλα στο αυτόματο, πόλη στα 16 αυτοκινητόδρομο 13. Προς θεού μην περάσω τις 3 χιλιάδες στροφές.

Κολλητός μου έχει τ wrangler rubicon 4λίτρα, 4κύλινδρο, χειρότερα από τρακτέρ καίει. Καμάρο και GT500 που νοικιασα για βόλτα δεν τα κατάφερα να τα κάνω να κάψουν πάνω απο 26/100 και τα πήγα ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ. τι 36/100 νταλίκα οδηγάς;

όχι ότι παίζει ρόλο, αλλά από πότε είναι η κατανάλωση βενζίνης μαγκιά, ειδικά στην Ελλάδα με 2 ευρώ το λίτρο και μισθούς ενός δείπνου;

• Like 1

βαλε 15% μεγαλυτερα λαστιχα,ψηλωσε το 10 ποντους βαλε σχαρα πανω εργατη μπροστα  500 κιλα φορτιο και ξαναδοκιμασε offorad καει με την ωρα πλεον

Δεν έχω ακούσει κάτι για προβλήματα (από γνωστό που έχει δεν έχει κάτι ακόμα αλλά είναι μαμά μόνο εξάτμιση φοράει). Καλά evo όμως θα βρει με 20k+ οπότε.. :P

Μμμμ από σκάστρες πως πάμε? κουβαδάκια να μαζεύουμε από πίσω 5€α :P? εεε??

rx-8 ετσι οπως ειναι η κατασταση στην ελλαδα ειναι να το παρεις και να το κουνας μονο Σ/Κ. Για καθημερινη χρηση ειναι οτι χειροτερο παρ'οτι (μην παρεξηγηθω) απο αποψη οδηγικης συμπεριφορας ειναι εκπληκτικο.

Bρήκα ευκαιρία! Και είναι και συζητήσιμη!!!   http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4131179/  :lol:  :lol:  :lol:

Καλα αυτος εκτος τοπου και χρονου.

βαλε 15% μεγαλυτερα λαστιχα,ψηλωσε το 10 ποντους βαλε σχαρα πανω εργατη μπροστα  500 κιλα φορτιο και ξαναδοκιμασε offorad καει με την ωρα πλεον

Για απλο χωματόδρομο μίλησα όχι εκτός δρόμου με το SUV! αν και τέρας είναι SUV. για τα λάστιχα 20" φοράω. παραπάνω; το αμάξι με γεμάτο ντεπόζιτο χωρίς οδηγό φτάνει τους 3 τόνους. 

Το wrangler καίει σαν τρακτέρ. τα είπαμε αυτά. 

Έχω την εντύπωση ότι ο σκαρκασμός στο ποστ της κατανάλωσης πέρασε και δεν ακούμπησε. ή εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τον δικό σου :)

Για απλο χωματόδρομο μίλησα όχι εκτός δρόμου με το SUV! αν και τέρας είναι SUV. για τα λάστιχα 20" φοράω. παραπάνω; το αμάξι με γεμάτο ντεπόζιτο χωρίς οδηγό φτάνει τους 3 τόνους. 

Το wrangler καίει σαν τρακτέρ. τα είπαμε αυτά. 

Έχω την εντύπωση ότι ο σκαρκασμός στο ποστ της κατανάλωσης πέρασε και δεν ακούμπησε. ή εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τον δικό σου :)

εσυ εχεις καινουργιο αυτοκινητο με γαματο μοτερ μην τα συγκρινης το δικο μου του 99 που καει χειροτερα απο wrangler και ποτε δεν ειπα οτι ειναι μαγκια η καταναλωση βενζινης

Άμα θες αμάξι! αλλά αμάξι! που το s2k το ξεχνάει πίσω για πλάκα, εδώ είσαι! ο τύπος βλέπω το έχει πολύ προσεγμένο και σχετικά καινούργιο! Αλλιώς εδώ

Πάντως δεν ξέρω στην ζωή μου έχω δει περισσότερα evo παρά s2k.... Δεν κυκλοφορούν! 

Άμα θες αμάξι! αλλά αμάξι! που το s2k το ξεχνάει πίσω για πλάκα, εδώ είσαι! ο τύπος βλέπω το έχει πολύ προσεγμένο και σχετικά καινούργιο! Αλλιώς εδώ

Πάντως δεν ξέρω στην ζωή μου έχω δει περισσότερα evo παρά s2k.... Δεν κυκλοφορούν! 

το πρωτο με τα 800 αλογα ειναι οτι πρεπει για 19χρονο  :lol:

• Like 1

το πρωτο με τα 800 αλογα ειναι οτι πρεπει για 19χρονο  :lol:

Χαχαχα εγώ πάντως άμα δεν έχει τουλάχιστον 1 turbo δεν το οδηγάω :P! Είναι απλά μέχρι να πάθεις για να μάθεις! εγώ έσπασα κάτι βαλβίδες και σταμάτησα να πιάνω 7k στην 1-2α :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...