Προς το περιεχόμενο

Αγορά 2.000cc Αυτοκινήτου ή 600cc Μηχανής

damzRR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σου έβαζα φώτο απο της μάνας μου που τούμπαρε με 50 αλλά δυστυχώς δεν το έβγαλε όταν βγήκε απο το παράθυρο.

Αν έχουμε φτάσει να λέμε επικίνδυνο το MX5 NC κάτι πάει στραβά!

το mx5 ειναι πιο επικινδυνο επειδη δεν εχει οροφη.

κατι το οποιο ειναι πολυ σοβαρο μειονεκτημα παθητικης ασφαλειας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το S2000 είναι όντως πολύ επικίνδυνο αυτοκίνητο..

Δεν κάνει με τίποτα για πρώτο αυτοκίνητο.

Εγώ πήγα απο punto 75->rallye 1.6 16v->S2000

πιο πολύ κινδύνεψα βέβαια με το rallye.. :-D

στις 7-8.000στροφές είναι πολύ άγριο το s2000..Μπορεί να σου φύγει και σε ευθεία.

Ξέρω οτι θα ξενερώσεις με την ιδέα αλλά πάρε ένα slk το πρώτο. 163hp.

Με 4-5.000 βρίσκεις πολύ καλό,και είναι πολύ ασφαλές στην οδήγηση.Πολύ προβλέψιμο και φιλικό συν οτι τα ηλεκτρονικά του σε προστατεύουν αν δεν ξέρεις τι κάνεις.

κάνα τέτοιο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5411991/

με προλαβες!

παρε ενα slk μια χαρα θα σου κατσει μονο που εκει θα υπαρχει ασφαλεια!

μπορεις να παρεις το 2λιτρο (παλιο) ή αν εχεις την ανεση απο θεμα χρηματων οπως λες παρε το 1.800αρι  π.χ.   http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5275100/

τρελη μουρη :)

με προλαβες!

παρε ενα slk μια χαρα θα σου κατσει μονο που εκει θα υπαρχει ασφαλεια!

μπορεις να παρεις το 2λιτρο (παλιο) ή αν εχεις την ανεση απο θεμα χρηματων οπως λες παρε το 1.800αρι  π.χ.   http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5275100/

τρελη μουρη :)

το λατρευω αυτο το μοντέλο το slk...  :-D

αν δεν ειχα τη φοβία με τις χαζοζημίες στα καμπριο θα το επαιρνα...

Ξεχνατε οτι ειναι 19, αρα και δεν τον ασφαλιζει καμια εταιρια με Α1 διπλωμα ; ουτε καν 20 ετων για Α2 δεν ειναι. Που για Α που απαιτειται για να οδηγησει 120 αλογα μηχανη. Και να του την ασφαλισει καποια εταιρια, σε περιπτωση ατυχηματος, εφοσον ειναι υπαιτιος κιολας θα τρεχει δικαστικα μεχρι τα 30 του... θα παιξουν φυλακισεις, προστιμα και οτι αλλο θες... 

Οποτε ας το δει για κανα αμαξακι, αλλα οχι για 250 αλογα ατμοσφαιρα. Γιατι κινδυνευουμε και εμεις οι διτροχοι απο κατι τετοια... 

Ειμαι 22 και οδηγω 3 χρονια αμαξι και 40 αλογα μηχανη. Μυαλο και εμπειρια για προστασια στην πολη, ισως, τους τελευταιους 6 μηνες που οδηγω την μηχανη απεκτησα. Και μιλαμε για 40 αλογα, οχι 120. Στα 8.000χλμ αυτους τους 6 μηνες, με την μηχανη, απο ΜΑΛΑΚΙΕΣ αλλων, πηγαινω καθημερινα να την φαω!! Αν δεν οδηγουσα αμυντικα παιζει και να ειχα τα μισα σπασμενα πανω μου απο κατι ανιδεους εκει εξω.

Ξεχνατε οτι ειναι 19, αρα και δεν τον ασφαλιζει καμια εταιρια με Α1 διπλωμα ; ουτε καν 20 ετων για Α2 δεν ειναι. Που για Α που απαιτειται για να οδηγησει 120 αλογα μηχανη. Και να του την ασφαλισει καποια εταιρια, σε περιπτωση ατυχηματος, εφοσον ειναι υπαιτιος κιολας θα τρεχει δικαστικα μεχρι τα 30 του... θα παιξουν φυλακισεις, προστιμα και οτι αλλο θες... 

Οποτε ας το δει για κανα αμαξακι, αλλα οχι για 250 αλογα ατμοσφαιρα. Γιατι κινδυνευουμε και εμεις οι διτροχοι απο κατι τετοια... 

Ειμαι 22 και οδηγω 3 χρονια αμαξι και 40 αλογα μηχανη. Μυαλο και εμπειρια για προστασια στην πολη, ισως, τους τελευταιους 6 μηνες που οδηγω την μηχανη απεκτησα. Και μιλαμε για 40 αλογα, οχι 120. Στα 8.000χλμ αυτους τους 6 μηνες, με την μηχανη, απο ΜΑΛΑΚΙΕΣ αλλων, πηγαινω καθημερινα να την φαω!! Αν δεν οδηγουσα αμυντικα παιζει και να ειχα τα μισα σπασμενα πανω μου απο κατι ανιδεους εκει εξω.

Μια που το εθεσες, δεδομένου οτι ειναι 19 ξεχνάει και τις φθηνές ασφαλειες για ΙΧ (ειπωθηκε κατι για 250€ στο s2000) μιας και θα εχει επασφάλίστρο...

Αφού θες κάτι όμορφο, γρήγορο, καλό (γιαπωνέζικα είναι δεν σε αφήνουν εύκολα) και ότι άλλο θες γιατί δεν πας σε RX-8? Λίγα κυβικά είναι άρα γλυτώνεις φόρους αλλά τα δίνεις στις βενζίνες. Όχι ότι δεν θα το έκανες στο s2k. Επίσης είναι ένα πολύ όμορφο αμάξι, πολύ ασφαλές μπορώ να πω, γρήγορο στα εργοστασιακά (ρότορας βλέπεις) και RWD για να κάνεις και την νεανική γκα.. όταν βέβαια μάθεις να το ελέγχεις πρώτα. Τώρα όσο για την συντήρηση δεν ξέρω σε τι τιμές παίζει λόγο του ρότορα αλλά θεωρητικά φρέσκο αμάξι είναι, δεν θα σου βγάλει σύντομα προβλήματα αν το προσέχεις με τα τυπικά service.

Ποιο πάνω διάβασα στις πρώτες απαντήσεις "είναι και κάμπριο" αυτό προφανώς το λες σε θέμα ασφάλειας έτσι? ξέρω τα κάμπριο παρέχουν κάποια ασφάλεια σε περίπτωση που ντελαπάρει το αμάξι, τώρα συγκεκριμένα για το s2k δεν ξέρω αλλά από ότι έχω δει στα προσκέφαλα έχει μπάρες προστασίας. 

• Like 1

RX-8 μονο προβληματα βγαζει και λαδια οπως καιει βενζινες ,παρε ενα evo με λιγες βελτιωσεις φτανεις 600+ αλογα στον τροχο

οταν λεμε για καταναλωση το rx 8 καει 10-11 με σχολαστικη οδηγηση και 25+ οταν το πας τερμα

ΥΓ φετος εκανα ρεκορ καταναλωσης 38λ/100 ξεπεραστε το :P

• Like 1

RX-8 μονο προβληματα βγαζει και λαδια οπως καιει βενζινες ,παρε ενα evo με λιγες βελτιωσεις φτανεις 600+ αλογα στον τροχο

οταν λεμε για καταναλωση το rx 8 καει 10-11 με σχολαστικη οδηγηση και 25+ οταν το πας τερμα

Δεν έχω ακούσει κάτι για προβλήματα (από γνωστό που έχει δεν έχει κάτι ακόμα αλλά είναι μαμά μόνο εξάτμιση φοράει). Καλά evo όμως θα βρει με 20k+ οπότε.. :P

Μμμμ από σκάστρες πως πάμε? κουβαδάκια να μαζεύουμε από πίσω 5€α :P? εεε??

Με rx-8??

για τα 180 χλμ θελει 7000 στροφες με 5η φαντασου εβλεπα το δεικτη να κουνιεται  :lol:  :lol:

on topic για rx 8 θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις καλο

Μια χαρά σε βλέπω αλλά τι να σου ευχηθώ δεν ξέρω.. να τα κατοστήσεις?? (τα λίτρα)   Δύσκολο, αλλά τα 50 πιστεύω είναι στόχος εφικτός.  :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...