Socratis_g Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 19 χρονών για s2000 ή Κ8? οποιο και να διαλέξεις πάρε καί ένα τέτοιο απο τώρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 και Mx5 να παρει ειναι επικινδυνο. ισως κανα audi a4 cabrio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d..b Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 και ομως το mx5 ειναι ενα απο τα καλα σχολεια πισωκινησης και χωρις τρελα γκαζια σε σχεση με το s2000 οχι οτι δν σκοτωνεσαι βεβαια...εγω παντως φιλε μου πηρα βολτα πρωτη φορα στα 25μου ενα s 2000 και πραγματικα λιγα λενε οι απο πανω....θελει αρκετη εμπειρια και χερια που χωρις παρεξηγηση στην ηλικια σου δν εχεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για ότι μου λέτε, ξέρω ποσο επικίνδυνο είναι το σ2000 όσο και η GSXR αλλα ένα παιδί ρώτησε πιο πάνω αν οδηγάω 1 χρόνο, όχι φιλε μου, στην Ελλάδα ζούμε, από τα 9 οδηγάω και στα 11 είχα δικό μου παπί (το οινώνα όταν πρωτοβγήκε το 2004) και αμάξι οδηγάω από τα 16... Ξέρω ποσο σκοτώστρα είναι και τα 2 πραγματικά και σας ευχαριστώ που μου το λέτε, αλλα εγώ άλλο ρώτησα αν διαβάσετε το άρθρο, όχι πιο από τα 2 να μου προτείνεται αλλα το αν ξέρει κάποιος ποσα λεφτά πρέπει να δηλώνω στην εφορία για να είμαι OK με το s2000 Εγω θα σου απαντησω σε αυτα που ρωτας. Για το s2000 μεχρι το 2003 αδεια ειναι 4.400 ευρω το τεκμηριο. Απο το 2004 και μετα αλλαζει γιατι δεν εχει το 50% μειωση στο τεκμηριο λογο παλαιοτητας. Απο εκει και περα δεν πληρωνεις και φορο πολυτελειας αμα το αμαξι ειναι 10ετιας και πανω. Τα τελη του ειναι 660ευρω αυτη την στιγμη που μιλαμε και η ασφαλεια θα σου βγαινει κανα 230αρι αναλογα την ασφαλιστικη το 6μηνο και θα εχεις μεσα και μερικη και ολικη κλοπη και τα σχετικα (οχι μικτη εκει ανεβαινει αρκετα). Σκοτωστρα μπορει να γινει οποιοδηποτε αμαξι αμα πιεζεις την τυχη σου απλα τα πραγματα. Οσο για το s2000 ημουν κατοχος και ειναι ενα αμαξι που δεν θα σου βγαλει βλαβες και δεν θα σε ταλαιπωρησει αρκει να το παρεις σε καλη κατασταση,πραγμα σπανιο πλεον γιατι ολα ειναι λιωμενα και τρακαρισμενα. Για AP1 παιζεις στα 5 με 7 χιλιαδες ευρω ,προσεξε επισης γιατι πολλα Honda τα πουλανε για μοντελα 2005 και 2007 αλλα ειναι μονο στην αδεια γιατι τα εχουν φερει απο Γερμανια, ενω στην πραγματικοτητα ειναι καροτσες του 2001-2002 μην κοιταξεις την αδεια τι γραφει αλλα τον αριθμο πλαισιου. Αναμεσα στο s2000 και στο GSXR θα διαλεγα το s2000 και για εναν μονο λογο ,γιατι το ενα ειναι αμαξι και το αλλο μηχανη και αν το s2000 ειναι 1 φορα σκοτωστρα το gsxr ειναι 10 φορες γιατι ειναι μηχανη και εισαι εκτεθειμενος οχι μονο στις δικες σου μαλακιες αλλα και στον αλλων οδηγων. Τελος κατι γενικο οταν καποιος ειναι μικρος δεν παει να πει οτι ειναι και κακος οδηγος , η οδηγηση πολλες φορες ειναι ταλεντο που καποιοι το εχουν και καποιοι οχι. Μια ξαδερφη μου οδηγει αυτη την στιγμη 15 χρονια και αμα βγει εξω ειναι οποιον παρει ο χαρος εγω προσωπικα δεν μπαινω συνοδηγος για κανεναν λογο θα παω με τα ποδια. Το μονο κακο με το μικρο της ηλικιας ειναι οτι δεν υπαρχει τοσο πολυ η αισθηση του φοβου και εκει ειναι που γινοντε συνηθως οι μαλακιες , οσο μεγαλωνεις αυτη η αισθηση φοβου μεγαλωνει (αρχιζεις και καταλαβαινεις πλεον οτι δεν εισαι ατρωτος) και σταματας λιγο να εισαι τοσο ινδιανος οσο ησουν στα 20 σου. Οτι και να παρεις καλοταξιδο να προσεχεις τον εαυτο σου αλλα και τους γυρω σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 από τα 9 οδηγάω και στα 11 είχα δικό μου παπί (το οινώνα όταν πρωτοβγήκε το 2004) και αμάξι οδηγάω από τα 16... Ήμουν όντως off topic με την απάντησή μου, αλλά έδωσα περισσότερη σημασία, κατά κύριο λόγο στο να σε αποτρέψω από το πάρεις κάνα φουκαρά παραμάζωμα, «οδηγώντας» ένα βέλος, όντας από πλευράς οδηγικής εμπειρίας «βρέφος» και - κατά τελευταίο, ασήμαντο λόγο, κρίνοντας από την απάντησή σου - από το να αυξήσεις δραματικά τις πιθανότητες να σκοτωθείς ο ίδιος. Είναι τουλάχιστον αστεία αυτά που λες...ή μάλλον όχι: Αστεία θα ήταν, αν τα έλεγε ένα παιδάκι πέντε ετών. Όταν τα λέει ένας δεκαεννιάχρονος, είναι τραγικά και, ειδικά τα τονισμένα σημεία, δείχνουν άτομο με περιορισμένη ικανότητα κρίσης. Μερικές λεπτομέρειες: - Εννιά ετών, οδηγούσες ...πού; Στο δρόμο (οι αλάνες και οι «δρόμοι» χωριών με δεκαπέντε κατοίκους και ενάμισι αυτοκίνητο, δεν πιάνονται...) και σε συνθήκες κανονικής κυκλοφορίας;...συχνά;...και δε σε σταμάτησε κανείς (τροχονόμος ή άλλος οδηγός), να στείλει εσένα σπίτι σου και το μπαμπά σου φυλακή; Θα ήσουν αξύριστος μάλλον και θα μεγαλόδειχνες... - Κι εγώ είχα σφεντόνα όταν ήμουν έντεκα ετών. Αυτού δεδομένου, είμαι ικανός να χειριστώ με ασφάλεια αντιαεροπορικό πυροβόλο (περί σχέσης παπιού με gsxr ή s 2000 ο λόγος...) - Από τα δεκάξι, οδηγείς πισωκίνητο αμάξι, με το στήσιμο, τη συμπεριφορά και την ιπποδύναμη τού S 2000; Αν ναι, πάω πάσο. Αν όχι, το μόνο κοινό που έχει σχεδόν οτιδήποτε άλλο, είναι οι τέσσερις ρόδες... οταν καποιος ειναι μικρος δεν παει να πει οτι ειναι και κακος οδηγος , η οδηγηση πολλες φορες ειναι ταλεντο που καποιοι το εχουν και καποιοι οχι.... ...Το μονο κακο με το μικρο της ηλικιας ειναι οτι δεν υπαρχει τοσο πολυ η αισθηση του φοβου Πάει να πει ότι είναι άπειρος οδηγός και κατά κανόνα ανίκανος να βρίσκεται στο τιμόνι οχημάτων όπως το συγκεκριμένο, χωρίς την ιδιαιτέρως αυξημένη πιθανότητα να αγοράζει κάθε τρεις και λίγο οικόπεδα, να μπουκάρει σε βιτρίνες, να διπλώνεται γύρω από κολώνες, να παίζει συγκρουόμενα και να κλαδεύει περαστικούς. Το ταλέντο είναι σαφώς σημαντικό, αλλά από μόνο του δε λέει σχεδόν τίποτα. Το δε μειωμένο συναίσθημα τού φόβου, σαφώς και δεν είναι το μόνο αρνητικό, αναφορικά με τη μικρή ηλικία. Είναι τόσα πολλά τα αρνητικά, που πρέπει να γράφουμε μέχρι αύριο και πάλι, δε θα τα καλύψουμε όλα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πάρε ένα πιο απλό αμαξάκι να κάνεις τη δουλειά σου και πάρε και ένα δυνατό pc, μια τιμονιέρα g27 και κανένα assetto corsa να σου φύγει η κάψα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, είμαι 19 χρονών και εδώ και πολλά χρονια, ο μεγάλος μου "έρωτας" είναι το s2000... από μικρός μου άρεσε αυτό το αμάξι από όταν πρώτο βγήκε το πρώτο μοντέλο (AP1) κοντά στο 1999-2000... Επειδή πλέον, ήρθε η σειρά μου στην οικογένεια να πάρω αυτοκίνητο μετά από την αδερφή μου, σαν αμάξι άμα ήταν να πάρω κάποιο, θα έπαιρνα το s2000 αν δω (μετά από αυτό το topic) ότι δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, έφυγα με την μια για ένα GSXR 600 K8 που έχω βρει στο car.gr Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι εισόδμα πρέπει να έχεις για να βάλεις ένα 2000cc αυτοκίνητο στην δήλωση σου? γύρω στα ποσα πρέπει να βγάζεις τον χρόνο για να μπορείς. Σας ευχαριστώ ασε τα s2000 και τις μηχανες και δωσε ενα ποσο να σου προτεινουμε κανα αμαξι για την ηλικια σου... πισωκινητο ειχα για πρωτο αμαξι και εχω ακομα οντως δεν το αλλαζω το πισωκινητο. θελει πολυ προσοχη ομως εσυ τωρα μιλας για ενα αμαξι 2λιτρο που παει σαν πουτανα και καιει τα κερατα του με 240 αλογα τα οποια δινουν δυναμη στις πισω ροδες??? πες την αληθεια αν το επερνες το πρωτο πραγμα που θα εκανες μολις εβγαινες απο την γωνια δεν θα ηταν να αρχισεις τα κωλαρακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 αμα ο άνθρωπος νιώθει έτοιμος ας το πάρει τι σημαίνει δηλαδή αμα πάρει το s2000 θα το τρακάρει με την μια μυαλό δεν εχει; σαφώς υπαρχει ο κίνδυνος επειδή ειναι νέος οδηγός αλλα με προσοχή μια χαρα θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το κήρυγμα για την ασφάλεια του, την ζωή του, τα πιθανά ατυχήματα κτλπ προφανώς και δεν είμαστε οι κατάλληλοι από εδώ μέσα να το κάνουμε. Άτομα πολύ μεγαλύτερα και σε ηλικία και σε εμπειρία τα ίδια κάνουν και χειρότερα. Στις ερωτήσεις σου, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις S2000 σε καλή κατάσταση. ΟΛΑ μα ΟΛΑ είναι λιωμένα και είναι λογικό. Όλοι τα παίρνουν για να τα σκίσουν. Επομένως, εάν ψάχνεις για μεταχειρισμένο θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομομονή στο να βρεις κάτι καλό. Για την συντήρησή του, εάν δεν έχεις μια σταθερή δουλειά είναι αρκετά δύσκολο να το συντηρήσεις. Μια βόλτα θα το πηγαίνεις και θα δίνεις 10αρικα. Λογικό να καίει το αυτοκίνητο. 240 άλογα ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ είναι αυτά! Δεν κρατιούνται!! Εκτός από την βενζίνη, έχει ασφάλεια, σήμα, service, πιθανές ζημιές. Για μηχανή δεν έχω άποψη μιας και δεν οδηγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Bρήκα ευκαιρία! Και είναι και συζητήσιμη!!! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4131179/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleo1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ωραίο παρκάρισμα. πως κατάφερε και το ανέβασε εκεί πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ωραίο παρκάρισμα. πως κατάφερε και το ανέβασε εκεί πάνω... Κι αυτός με το μπλε που γελάει αυτό σκέφτεται. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πάντως δεν φταίνε ούτε τα πολλά άλογα ούτε η πίσω κίνηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα