TriLoBiTe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Για τον φιλο μας παντως, αυτη η Ζ4 ειναι πραγματικη ευκαιρια. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5417555/ Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι. Αν διαβάσεις όλη την περιγραφή, θα διαπιστώσεις πως τα κορίτσια παραμένουν στον ιδιοκτήτη.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 σημερα για πρωτη φορα ειδα s2000 στο δρομο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 σημερα για πρωτη φορα ειδα s2000 στο δρομο... Πρώτη φορά στη ζωή σου; Πού ήσουνα κρυμμένος τόσα χρόνια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 σημερα για πρωτη φορα ειδα s2000 στο δρομο... Ο ts τελικά το πήρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ωραια αγγελια αλλα με 900ε τελη κυκλοφοριας και ποσο θα και αυτο ακομα και τις 2 γκομενες να δωσει δε νομιζω να το πουλησει ευκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Πρώτη φορά στη ζωή σου; Πού ήσουνα κρυμμένος τόσα χρόνια; ειχα δει και ενα τρακαρισμενο πιανεται και αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Oντως η Alfa GT ειναι απο τα πιο ομορφα αμαξια εκει εξω. Κριμα που δεν την εβγαλαν με κανα σοβαρο μοτερ. Ακομα και το 3.2 που ειχα οδηγησει ηταν λιγο meh. Για τον φιλο μας παντως, αυτη η Ζ4 ειναι πραγματικη ευκαιρια. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5417555/ Εεεεε νομίζω ο τύπος χρησιμοποιεί κάποιο μέσο για να το πουλήσει ποιο γρήγορα Πάντως εγώ αμάξι δεν είδα! Μωρέ τα Alpha ποτέ δεν μου άρεσαν! ποτέ όμως! ούτε εμφάνιση ούτε μηχανή. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟ" ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,Η ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.- Challenge accept 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εεεεε νομίζω ο τύπος χρησιμοποιεί κάποιο μέσο για να το πουλήσει ποιο γρήγορα Πάντως εγώ αμάξι δεν είδα! Μωρέ τα Alpha ποτέ δεν μου άρεσαν! ποτέ όμως! ούτε εμφάνιση ούτε μηχανή. Challenge accept Μοτερ ειχαν πολυ καλα οι Αλφα. Αν εξαιρεσεις τα σαπια 1.9 και 2.2 που εβαζαν στις 159, τα 1.6 και 1.8 ηταν απιστευτα καλα και δυνατα μοτερ. 120 και 144 αλογα αντιστοιχα. Οπως και ολα τα τουρμπακια που εχουν τωρα. Η εμφανιση ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, αν και νομιζω πως σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων αρεσουν εξωτερικα οι Αλφα. Απλα χανουν σε αλλα πραγματα δυστυχως... Εσυ που εισαι και εβακιας και γουσταρεις στριψιμο, παρε μια μαμα 156 1.6, θα παθεις κοκομπλοκο απο το πως στριβει αυτο το αυτοκινητο ( για 1.6 προσθιοκινητο) και τι αισθηση σου δινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μάλλον από αυτά τα μοντέλα έμαθα πως δεν είναι καλά ... Νταξ γούστα είναι αυτά απλά τα παλιά μοντέλα τα θεωρώ όλα καλούπια. Όλα σχεδόν ίδια. Τα καινούργια της αλφα όμως μου αρέσουν πολύ! 8C, 4C, Gulieta. Άμα μου δοθεί η ευκαιρία θα οδηγήσω για να πάρω δικό μου δεν νομίζω. Εγώ τώρα ψάχνω κανένα Corsa 1,2-4 twinport!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ιδια δε θα τα ελεγα καθενα εχει τον ιδιαιτερο χαρακτηρα του και ολα ειναι πανεμορφα για μενα τουλαχιστον Τα καινουρια τουλαχιστον δεν εχουν τις παλιες ασθενειες Αυτοκινητο με 1400 κυβικα με 170 αλογα και τετοιες καταναλωσεις δε βρισκονται ευκολα (Giulietta) Οσο για την 4C η εικονα μιλαει μονη της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ποια είναι τα σχεδόν ίδια? Και τι σάπιο είχαν οι 1.9 και 2.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γιατί να βάλουν τόσο άσχημες ζάντες στην 4C? σαν καροτσάκι λαϊκής είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ποια είναι τα σχεδόν ίδια? Και τι σάπιο είχαν οι 1.9 και 2.2? Οι 1.9 και 2.2 (οπως και ο 3.2) μετρημενοι σε διαφορα δυναμομετρα απεδιδαν πολυ λιγοτερο απο την ονομαστικη τους ισχυ. Αν βαλεις στην εξισωση οτι τα αυτοκινητα που εξοπλιζαν (159, brera) ηταν θεοβαρα (θες ροπη για να παρει τα ποδια του), οπως επισης οτι ο ανταγωνισμος προσεφερε μοτερ με τουρμπινες, καταλαβαινεις γιατι αυτα τα αυτοκινητα πηγαν ψιλοαπατα εν αντιθεσει με την 156 που γεμισε η Ελλαδα. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι πωλησεις της 159 εκτοξευτηκαν οταν τοποθετηθηκε ο 1.75T. Γιατί να βάλουν τόσο άσχημες ζάντες στην 4C? σαν καροτσάκι λαϊκής είναι! Βλασφημε σταματα! Οι συγκεκριμενες ζαντες ειναι κατατεθεν της Αλφα και ειναι πανεμορφες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Η αλήθεια είναι πως όντως έχει γεμίσει με 159! εσωτερικό μπορώ να πω πως έχει πολύ όμορφο! αν και πάντα η alfa πρόσεχε το εσωτερικό της. Χαχαχαχα γούστααα! πιστεύω πως μια bmw style θα της ταίριαζε περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 http://www.zeperfs.com/en/duel7-1367.htm http://www.zeperfs.com/en/duel7-1367.htm Μια χαρά πάνε πάντως σε σχέση με αυτά που αντικατέστησαν. http://www.zeperfs.com/en/duel2586-4208.htm Και με 320i καλά πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα