damzRR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, είμαι 19 χρονών και εδώ και πολλά χρονια, ο μεγάλος μου "έρωτας" είναι το s2000... από μικρός μου άρεσε αυτό το αμάξι από όταν πρώτο βγήκε το πρώτο μοντέλο (AP1) κοντά στο 1999-2000... Επειδή πλέον, ήρθε η σειρά μου στην οικογένεια να πάρω αυτοκίνητο μετά από την αδερφή μου, σαν αμάξι άμα ήταν να πάρω κάποιο, θα έπαιρνα το s2000 αν δω (μετά από αυτό το topic) ότι δεν θα μπορέσω να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, έφυγα με την μια για ένα GSXR 600 K8 που έχω βρει στο car.grΘα μπορούσε κάποιος να μου πει τι εισόδμα πρέπει να έχεις για να βάλεις ένα 2000cc αυτοκίνητο στην δήλωση σου? γύρω στα ποσα πρέπει να βγάζεις τον χρόνο για να μπορείς.Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το τόπικ μυρίζει "ατύχημα", απ ' οποία μεριά και να το δείς. Δέν θα ρωτήσω την οικονομική άνεση που έχεις (δέν με απασχολεί άλλωστε),άλλα τι σε κάνει να πιστεύεις οτι στα 19 σου είσαι αρκετά έμπειρος και ώριμος ώστε να πάρεις στα χέρια σου δύο φονικά όπλα; Θεωρητικά πάντα...ένα s2k του 2004 λογίζεται ~6Κ ευρώ ώς τεκμαρτό εισόδημα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Συν οτι ειναι καμπριο.. Και μενα για εφηβικη τρελα μου κανει... Παρε κατι πιο μικρο, απλο, ωραιο. Τοσα αμαξια υπαρχουν. Στην ηλικια που σαι μαλλον ολο στο γκαραζ θα το χεις γιατι πινει πολυ βενζινη. Μηχανη μαλλον δεν θα επαιρνα. Εγω. Δες κανενα πιο μικρο αμαξακι. Οπως kia ceed pro suzuki swift sport golf fiesta clio μονο το καινουργιο μου αρεσει τρελα. mini cooper Κοιταμε.πως θα μπορουμε να συντητησουμε ενα αμαξι, οταν το χουμε στα χερια μας. Τωρα οι μαγκες καλες ειναι αλλα οχι για τους δρομους. Ο απλος κοσμακις δεν μας φταιει. Συμβουλη μου πανε σε κατι πιο μικρο ομορφο και θα σαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Για τη μοτοσυκλέτα δε μπορώ να εκφέρω άποψη για το αν είναι κατάλληλη επιλογή, μια και δεν έχω καμία εμπειρία από μηχανές. Για το S 2000 όμως...συγνώμη, ποια είναι η οδηγική σου εμπειρία; Αν έχεις δίπλωμα, το έχεις το πολύ ένα χρόνο, οπότε είναι εκ δεδομένου μικρή και σκέφτεσαι να αποκτήσεις μεγαλύτερη, με πρώτο αυτοκίνητο ένα τρελά νευρικό πισωκίνητο 240 ίππων;;; Πλάκα κάνεις ελπίζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Συν οτι ειναι καμπριο.. Και? Βέβαια είναι roadster αλλά ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν εχει φορο πολυτελειας; ή επειδη ειναι πανω απο δεκαετιας αμαξι δεν πληρωνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 βλεπεις κανα s2000 στο δρομο? υπαρχουν 2 λογοι που εναφανιστηκαν ο ενας ειναι οτι δεν μπορουν να τα συντηρησουν και ο δευτερος οτι τα διαλυσανε. διαλεξε σε ποια κατηγορια θες να ανηκεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αφου έχει οικονομικη ανεση οπως διαπιστωσατε δε νομιζω πως πρεπει να του προτεινετε ενα απλο αυτοκινητο αλλα κάτι καλυτερο για να κρατήσει το status και το σεβασμο. Δε τρολάρω σοβαρα μιλάω.. Αν οχι το s2000 κατι αντιστοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν εχει φορο πολυτελειας; ή επειδη ειναι πανω απο δεκαετιας αμαξι δεν πληρωνει; Ο φόρος πολυτελείας είναι για τα κυβικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αφου έχει οικονομικη ανεση οπως διαπιστωσατε δε νομιζω πως πρεπει να του προτεινετε ενα απλο αυτοκινητο αλλα κάτι καλυτερο για να κρατήσει το status και το σεβασμο. Δε τρολάρω σοβαρα μιλάω.. Αν οχι το s2000 κατι αντιστοιχο. Από που κατάλαβες ότι έχει οικονομική άνεση? Και πέρα από αυτό, τα παιδιά προσπαθούν να τον αποτρέψουν από το να πάρει ένα επικίνδυνο, ειδικά για άπειρο οδηγό, όχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 βλεπεις κανα s2000 στο δρομο? υπαρχουν 2 λογοι που εναφανιστηκαν ο ενας ειναι οτι δεν μπορουν να τα συντηρησουν και ο δευτερος οτι τα διαλυσανε. διαλεξε σε ποια κατηγορια θες να ανηκεις. Εγώ πάλι βλέπω αρκετά. Άρα μάλλον υπάρχει και άλλη κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damzRR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για ότι μου λέτε, ξέρω ποσο επικίνδυνο είναι το σ2000 όσο και η GSXR αλλα ένα παιδί ρώτησε πιο πάνω αν οδηγάω 1 χρόνο, όχι φιλε μου, στην Ελλάδα ζούμε, από τα 9 οδηγάω και στα 11 είχα δικό μου παπί (το οινώνα όταν πρωτοβγήκε το 2004) και αμάξι οδηγάω από τα 16...Ξέρω ποσο σκοτώστρα είναι και τα 2 πραγματικά και σας ευχαριστώ που μου το λέτε, αλλα εγώ άλλο ρώτησα αν διαβάσετε το άρθρο, όχι πιο από τα 2 να μου προτείνεται αλλα το αν ξέρει κάποιος ποσα λεφτά πρέπει να δηλώνω στην εφορία για να είμαι OK με το s2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το σημα οταν λες οτι το βρηκες με 250 euros τι εννοεις?για το υπολοιπο του χρονου που εχει μεινει η μηπως εννοεις την ασφαλεια? δευτερον,εντελως φιλικα το οτι οδηγας απο τα 9 σου δεν σημαινει οτι ξερεις να οδηγας.εκτος και εαν χρησιμοποιουσες καθημερινα το αυτοκινητο απο τα 9 σου σαν ολους τους υπολοιπους που βλεπεις στον δρομο να οδηγουνε. ποσο μαλλον οταν μιλας για 2 σκοτωστρες πραγματικα.και οχι σκοτωστρες για ενα 19 χρονο παιδι αλλα σκοτωστρες και για αρκετους ακομα που απλα δεν ξερουν πως να το σεβαστουνε το αυτοκινητο.γνωμη μου και εμενα,φιλικα παντα,κοιτα για κανενα αλλο αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damzRR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ναι φιλε μου, ασφάλεια 250 εννοούσα, 4 το βραδυ και μετά από γυμναστήριο δεν είμαι και για πολλά... heh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 19 χρονών, και 600cc SS, ~120HP δίτροχο πάντος ούτε να το σκέφτεσαι. Πολλά άλογα και λίγα κιλά μηχανάκι για οδηγική εμπειρία 19χρονου. Ρισκάρεις. Πάρε ένα normal cabrio που σ' αρέσει, που δεν θα καίει 20€ μέχρι την παραλία και δεν θα θες ένα μηνιάτικο σε ασφάλεια κάθε εξάμηνο. Και το κομμάτι σου θα κάνεις με το γκομενάκι/παρέα και δεν θα ξηλώνεσαι σε βενζίνες όποτε χρειαστεί να πας ταξιδάκι λίγο παραέξω. Σου μένουν και ρέστα αν ψήνεσαι να πάρεις και παπί/σκούτερ για τα κοντινά μέσα στην πόλη. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα