Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και επίσης μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις και λίγο overclock. Διάβασε στο ιντερνετ μέχρι πόσο πάει άνετα και χωρίς πολλές παρεμβάσεις (τάσεις κλπ) αυτή η cpu.

Εγώ στο i7 920 μου απο 2.66 Ghz τον έχω πάει στα 3.7 Ghz άνετα. Αν και στα 3.9 ακομη ήταν ΟΚ.

Στου καινούργιους δεν γίνεται ποια,χώρια που θες z μητρική που ανεβάζει πολύ το κόστος θα κερδίσεις το πολύ 100-200hz,και αν καταφέρεις να είναι σταθερό, αφού μπορείς να ανεβάσεις μόνο το system bus στου κλειδωμένους.

Δημοσ.

Και εγώ μονο το system bus ανέβασα στον i7 920. Οι πολλαπλασιαστές πάντα κλειδωμένοι ήταν, δεν είναι μονο στους τελευταίους.

Το που θα είναι σταθερό τώρα εξαρτάται, γιαυτό διαβάζεις που περίπου αναμένεις να είναι σταθρή η cpu που θές να κλοκάρεις και παίζεις εκει γύρω.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω εναν υπολογιστή εδώ που έχει πάνω του τον intel i3-4330 3.5 ghz. Και μου δίνει ένας φίλος αυτή τη κάρτα γραφικών http://www.skroutz.gr/s/2386444/Sapphire-Radeon-HD7970-3GB-OC.html?keyphrase=sapphire+hd+7970υπάρχει περίπτωση να φάω bottleneck;

Ναι θα τρως σε κάποια παιχνίδια και θα σε κόβει στα minimum.

Δημοσ.

Τα μίνιμουμ fps εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα μπορεί  να τρέξει ένας πυρήνας την κεντρική λούπα ενός παιχνιδιού, μιας και οι FX ακόμα και στα ~4,5Ghz έχουν ταχύτητες celleron κόβουν πολλοί περισσότερα παιχνίδια από ότι ένας i3. 

edit

Δημοσ.

Atom ταχύτητες έχουν οι FX μην είσαι άπλας.Και ποιός FX βασικά,έτσι γενικά και αόριστα.Για τον i3 ρωτάει και με αυτόν θα τρώει μπουκάλι με αυτήν σε διάφορα σενάρια.Άς ρώτησει και αυτούς που δοκίμασαν από αντίστοιχους i3 σε i5.

Δημοσ.

Όλοι οι fx είναι πολύ κοντά σε single ταχύτητες και έχουν παρόμοιες ολόιδιες ταχύτητες single αν τους πας στα ίδια ghz... 

Και ποιον (ποιους) i3 λες εσύ βασικά;;;Γιατί γενικώς όταν μιλάς έχω την εντύπωση ότι μιλάς για επεξεργαστές που υπήρχαν το 2011-12 που βγήκαν οι fx,έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε.

Πάρα πολλά παιχνίδια θα περιορίζονται σε ταχύτητες celleron και θα δίνει απίστευτο μπουκάλι.

Ρώτα και αυτούς που αλλάξαν από 6300 σε i5.

Δημοσ.

Δε κολλάνε οι FX στη κουβέντα αλλά εσύ ως μπλε εγκέφαλος τους έφερες στη συζήτηση.Ναι έχουν το πλεονέκτημα του να μπορείς να τους κλοκάρεις σε αντίθεση με τους i3.Εγώ όταν μιλάς έχω την εντύπωση οτι μιλάει μανάβης.Δε χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν γιατί έχω παίξει με FX 6300 και με i3 και έχω εικόνα και σε sp και σε mp.Εσύ μπορείς βέβαια να προτείνεις celeron με 7970/280Χ γενικά και να παίρνεις στον λαιμό σου κοσμάκη αλλά εγώ δεν θα το κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχουν το πλεονέκτημα του να μπορείς να τους κλοκάρεις 

Μέχρι στην εξωπραγματική ταχύτητα ενός celleron... εκεί όμως θα παίζουν βούτυρο...

Δημοσ.

Fx 6300 με crossfirex ήμουν ος και την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτε ίχνος από μπουκάλια. Με δύο από τις καλύτερες υλοποίησεις σε 280χ.Έπαιζα τα πάντα όλα υltra.Παραδέχομαι τον 6300 για τα λεφτά του είναι κορυφή χωρίς ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Bottleneck θα κάνουν και οι 2 επεξεργαστές (i3,6300) ο καθένας σε διαφορετικές περιπτώσεις (πχ http://oi60.tinypic.com/x37q0j.jpg, source).Αλλά η 7970 δεν είναι αρκετά δυνατή για να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με κάποιον απο τους 2.

Να πω οτι απενεργοποιώντας 2 πυρήνες του 3770 στο bf3 (caspian, 64 players) παρατήρησα 2-3 φορές stuttering, σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι έτρεχε μια χαρά με την gtx760.Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και στο bf4

Δημοσ.

καλησπερα σε ολουσ.. καμια φορα λεει το ρητο μια εικονα χιλιεσ λεξεισ.. 

http://prntscr.com/4h3www

απο το το δικο μου συστημα με amd 965 στα 3,9mhz + αμδ 6950 flash 6970 870/1350.

το bf3 ιδικα θελει πυρηνεσ, οσο περισσοτερουσ τοσο το καλυτερο.. 

ο γερολυκοσ μου εχει φτασει και 95%cpu used ..  

Δημοσ.

το bf3 ιδικα θελει πυρηνεσ, οσο περισσοτερουσ τοσο το καλυτερο..

ΑΝ δεν έχεις ταχύτητα,τότε ναι θέλει πυρήνες για να αντισταθμίσει την έλλειψη ταχύτητας. (ΑΝ σου κάνει την χάρη το όποιο παιχνίδια να έχει αρκετά νήματα.

Αν έχεις ταχύτητα μια χαρά παίζει και με δυο σκέτους πυρήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...