Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει κάθε συναλλαγή. Και μόνο που πάντα έχει τον πιο πολύ κόσμο και στα ταμεία και στο atm την αποφεύγω. Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί τη χρησιμοποιεί και τόσος πολύς κόσμος! Για "ασφάλεια"? Από συνήθεια?

Κάποιοι, ακόμα και νέοι στην ηλικία μας/σας εχουν την ψευδαίσθηση ότι ανήκει στο δημόσιο...

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το καλυτερο web-banking το εχει η πειραιως-αγροτικη.

ασε που εχει παντου atm

επισης για να φτιαξεις λογαριασμο πειραιως πας σε καταστημα και τελος σε 10-15 λεπτα.

σου δινουν επιτοπου τη καρτα του ατμ που ειναι και χρεωστικη

οχι σα τις αλλες σαχλαμαρες που στελνουν φακελο σπιτι με τη καρτα και μετα απο 2 μηνες ερχεται και το πιν.

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ και χρόνια έχω σταματήσει κάθε συναλλαγή. Και μόνο που πάντα έχει τον πιο πολύ κόσμο και στα ταμεία και στο atm την αποφεύγω. Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί τη χρησιμοποιεί και τόσος πολύς κόσμος! Για "ασφάλεια"? Από συνήθεια?

η αληθεια ειναι οτι κ γω ποτε δε τη χωνεψα την εθνικη αλλα σε προγραμμα  του ΟΑΕΔ που ειχα κανει χαρτια κ με πηραν μου ζητουσαν  μονο λογαριασμο στην εθνικη ενω ειχα πειραιως οποτε αναγκαστικα εβγαλα εκει.. μαλλον κτ παρομοιο μπορει να γινεται κ σε αλλους να ζητανε λογαριασμο στην εθνικη! Το αν ειναι η οχι του δημοσιου δε το γνωριζω....

• Like 1
Δημοσ.

Ουάου, χρειάζεται υπολογιστής 20ετίας!

Το web banking της Πειραιώς πάντως είναι πολύ χάλια σε εμφάνιση, μου θυμίζει ιστοσελίδα εποχής 2004. Μην πω για τα εικονίδια πάνω δεξιά.

Δημοσ.

το καλυτερο web-banking το εχει η πειραιως-αγροτικη.

Και γω το ίδιο πίστευα, αλλά τα τελευταία χρόνια η Eurobank έχει κάνει πραγματικά άλματα και τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Ουάου, χρειάζεται υπολογιστής 20ετίας!

Το web banking της Πειραιώς πάντως είναι πολύ χάλια σε εμφάνιση, μου θυμίζει ιστοσελίδα εποχής 2004. Μην πω για τα εικονίδια πάνω δεξιά.

Το θέμα είναι ότι κάνουν κάποιες υποχωρήσεις για να δουλεύει σε windows 98 και Internet explorer 6 και προφανώς δεν εκμεταλλεύεται τους σύγχρονους browsers με ότι αυτό συνεπάγεται (ας πούμε μικρότερη ασφάλεια). Εγώ πάντως μπαίνω με Netscape Communicator.

Δημοσ.

Η εθελουσία αποδεκατισε την εθνική κ πολλα καταστήματα εμειναν χωρίς υπαλλήλους. Ετσι λογικό είναι να υπάρχει απροθυμία για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας καποιων κ προφανώς δεν τα ξέρουν καλά!η να έχει εκκρεμότητες σιβαρες κ να ασχοληθεί με το e banking καποιου ιδιώτη.

Υγ:ππολύ καλύτερο το e banking της εθνικής απο αυτο της Πειραιώς!πιο εύχρηστο και λειτουργικό σύστημα κ περιβάλλον

Δημοσ.

Το call center τους φοβερό επίσης... 3 φορές έχω πάρει την πρώτη το έκλεισα μετά από 25 λεπτά στην αναμόνή (δεν άντεξα άλλο να ακούω όπερα) και τις άλλες 2 η αναμονή άγγιξε τα 17 λεπτά..... Να ναι καλά το Vodafone φοιτητικό με τα 1000 λετπά προς όλους αλλιώς θα πληρώναμε μερικές χιλιάδες. 

Επίσης περιμένω από τις 4 Αυγούστου να μου στείλουν την κάρτα για τον λογαριασμό μου που "θα ερχόταν σε μια εβδομάδα" 

Έχουν περάσει μόνο 3,5....

Δημοσ.

Διαδικασία για ανεκπέδευτους υπαλλήλους..

Μάλλον δεν υπάρχει η κατάλληλη εκπέδευση και γενικότερα έχουν συνέχεια το ύφος της βαρεμάρας.. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με δαύτους.

Γενικότερα σε τέτοιες περιπτώσεις λένε οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι αρα απο την διοίκηση τους κάτι δεν πάει καλα.

Βισμα λεγεται στην Ελλαδα!

Δημοσ.

To winbank της Πειριαώς έχει μεν πολλές λειτουργίες (ίσως τις περισσότερες), αλλά δεν είναι interface αυτό που έχει.  Εκτός από κακάσχημο είναι και δυσλειτουργικό. Σε αυτόν τον τομέα νομίζω ότι προτιμώ της Εθνικής, αν και είναι υπερβολικά φορτωμένο και μάλλον κάποιος χωρίς εξοικείωση τα βρίσκει σκούρα.

Δημοσ.

Πάντως και στην Πειραιώς έγινε κάτι παρόμοιο με την κοπέλα μου και μάλιστα βιαζόταν γιατί δεν θα καθόταν πολλές μέρες Ελλάδα. Πήγε να ενεργοποιήσει κάτι κωδικούς (δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία) και της είπαν τα ίδια: "Ε καλοκαίρι είναι, λείπει αυτός που τα κάνει" και άλλα τέτοια. Στην Εθνική αντίθετα εξυπηρετήθηκε αμέσως. Νομίζω θέμα τύχης είναι και κανέναν δεν μπορείς να εμπιστευτείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...