daPro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπερα.. Προσπαθω να ανοιξω κατι αρχεια mkv (επεισοδια f.r.i.e.n.d.s.) κ μου βγαζει αυτο το μηνυμα The Directory name is invalid! οχι ολα αλλα αρκετα. κ αυτα τα επεισοδια που δεν ανοιγουν εχουν σαν εικονιδιο ενος φακελου αντι του λογοτυπου του Player που τα εχω ορισει να παιζουν... Καμια ιδεα? Ολα αυτα τα εχω σεναν εξ.δισκο verbatim..
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ε λογικά αυτό που λέει,δεν είναι έγκυρο το όνομα φακέλου/διαδρομής. Αν έχει πολλούς χαρακτήρες κενά(τελείες) κτλ σβήσε το όνομα και βάλε κάτι μικρό να δεις μπας και φτιάξει. 1
daPro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 μπα τα ιδια... κ δεν μπορω να σβησω μερικα αρχεια..
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μπορεί και όντος να είναι χαλασμένα τα αρχεία,τρέξε το mediainfo αν σου βγάζει μόνο το μέγεθος σε Mb τότε είναι προβληματικό το αρχείο.
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Άν τα πέρασες στον εξωτερικό απο αλλου μπορεί απλα να μην περάστηκαν σωστά ή να ηταν ηδη χαλασμένα οπως τόνισε και ο TheELF
Bspus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εικονιδιο φακελου ε? Φαινοντα τα extensions στα αρχεια? Καντα να φαινονται. 1
daPro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εικονιδιο φακελου ε? Φαινοντα τα extensions στα αρχεια? Καντα να φαινονται. Κ εγώ αυτό βρήκα σαν λύση στο google αλλά τα ίδια...Τα αρχεία παλιά ήταν μια χαρά...ξαφνικά έγινε αυτό.. Εν το μεταξύ δεν σβήνονται κάποιες ταινίες..τι σκατα γίνεται..
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν σβήνονται απο τον εξωτερικό δίσκο πάντα ε ; Μήπως εχει πρόβλημα ο δίσκος εχει χτυπήσει πουθενά και για αυτο και αυτα τα προβλήματα , για δες λιγο την υγεία του με το hdesntinel
daPro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Οκ φίλε θα το κοιτάξω μόλις πάω σπιτη..σε περίπτωση που έχει "χτυπήσει" τι κάνουμε?για φόρματ δεν παίζει...είναι 1 τερα κ δεν λέει να τα χάσω...
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Βάλε το hdsentinel και βλέπουμε , αν εχει χτυπήσει ο δίσκος οντως δεν μπορείς να κανει και πολλα για να τον φτιάξεις απλα σώζεις οτι αρχεία εχεις
daPro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Βάλε το hdsentinel και βλέπουμε , αν εχει χτυπήσει ο δίσκος οντως δεν μπορείς να κανει και πολλα για να τον φτιάξεις απλα σώζεις οτι αρχεία εχεις xmmm το hdsntinel λεει ολα τελεια..υγεια 100% πρεπει να ειναι active η οχι? ααα τα αρχεια που δεν μπορουσα να σβησω..τα σβηνει το unlocker..
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Αφου λεει 100 % δεν εχει πρόβλημα , αυτο που λες για το unlocker που τα σβήνει μηπως εχουν καποιο είδος προστασίας που έβαλες κατα λάθος η κατι αλλο ; , εγω χρησιμοποιώ τετοια προγράμματα οταν για καποιο λόγο μου λεει οτι τα αρχεία χρησιμοποιούνται και δεν μπορούν να σβηστούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα