orestis000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδιά έκανα εγκατάσταση τον maxthon browser αλλά δεν βλέπω κανένα από τα features που διαφημίζει... ούτε cloud push, ούτε cloud storage τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδιά έκανα εγκατάσταση τον maxthon browser αλλά δεν βλέπω κανένα από τα features που διαφημίζει... ούτε cloud push, ούτε cloud storage τπτ... Αν τον πέρασες απ' τα repositories του distro που χρησιμοποιείς, είναι πιθανόν να είναι outdated η έκδοση του. Δοκίμασε να κατεβάσεις το κατάλληλο αρχείο από το site του maxthon: http://www.maxthon.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 αυτό κατέβασα αλλά μετά είδα ότι αυτά τα features δεν είναι για το linux >. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 δεν ξερω τι εννοεις αλλα μεσω απο aur ο maxthon εχει το cloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ποια έκδοση; έχει push το cloud και download to cloud; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) εμ 1.3 νομιζω την stable εβαλα ... αυτο που εχει το site .. λογαριασμο maxthon δεν εχω Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2014 από jemadux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 αφού δεν έχεις λογαριασμό πως χρησιμοποιείς το cloud; έχω μπερδευτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 δε το χρησιμοποιω απλα σου δειχνω οτι μπορει καποιος να το βαλει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ναι και εγώ κάνω log in μια χαρά αλλά τις επιλογές για το cloud με δεξί κλικ δεν τις έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα