Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 64 bit δεν εβαλε κανεις ακομα? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 παντως απενεργοποιειται μεσω του chrome://flags Αυτό δούλεψε σε εμένα. Για κάποιο λόγο σε εμένα ήταν disabled από default. Μόλις το ενεργοποίησα τα fonts φαίνονται καλύτερα.
Luciddream Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 64 bit δεν εβαλε κανεις ακομα? τώρα που το είπες, ναι αν και εχω στειλει τον chrome εδώ και καιρό, είναι ότι πρέπει για μια δοκιμή..
nfsmw_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αυτο με το Hardware acceleration δουλεψε μαγκες, ευχαριστω! Το απενεργοποιησα και ολα φαινονται παλι καθαρα!Που επηρρεαζει αυτο ομως?Θα εχω κανενα θεμα καπου?
thomasG4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αυτό δούλεψε σε εμένα. Για κάποιο λόγο σε εμένα ήταν disabled από default. Μόλις το ενεργοποίησα τα fonts φαίνονται καλύτερα. Αυτό που έκανες στην ουσία είναι να επαναφέρεις τα fonts όπως ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις. Έτσι όμως δεν εκμεταλλεύεσαι το DirectWrite που σου δίνει πιο καθαρά fonts σε πολλές σελίδες. Για να διορθώσεις τα θολά fonts δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Hardware Acceleration. Άμα δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε αυτό που έγραψα στο post #30 αυτού του θέματος.
kirileman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Όλα καλά εδώ. Μετά την αναβάθμιση, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα... στον firefox! 2
thomasG4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αυτο με το Hardware acceleration δουλεψε μαγκες, ευχαριστω! Το απενεργοποιησα και ολα φαινονται παλι καθαρα! Που επηρρεαζει αυτο ομως? Θα εχω κανενα θεμα καπου? Άμεσο πρόβλημα όχι. Μπορεί σε μερικές σελίδες που είναι πιο βαριές να αργεί λίγο παραπάνω να φορτώσει. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να παρατηρήσεις πιο αργό scrolling σε κάποιες σελίδες. 1
LordPanag Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Kαι πλεον δουλευεται ανετα και σε 4Κ monitors !!
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ξαφνικα οι γραματοσειρα και ολα εγιναν τεραστια! Ειναι σαν να εχω πατησει το ctrl + μια φορα, αλλα δεν το εχω πατησει , ειναι στο 100% Πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Εσβησα το hardware acceleration αλλα τιποτα
thomasG4 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) ξαφνικα οι γραματοσειρα και ολα εγιναν τεραστια! Ειναι σαν να εχω πατησει το ctrl + μια φορα, αλλα δεν το εχω πατησει , ειναι στο 100% Πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Εσβησα το hardware acceleration αλλα τιποτα Ακολούθησε τα βήματα απο εδώ και διάλεξε το Smaller 100% Άμα δεν πιάσει αυτό, δοκίμασε να βάλεις αυτές τις παραμέτρους στο εικονίδιο του Chrome: "XXXXXXXX\chrome.exe" /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1 Προσθέτεις τα υπόλοιπα μετά το path του chrome Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από thomasG4
Gtr34 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Έφτιαξαν το πρόβλημα που δεν εμφανιζόταν μέρος της σελίδας στο γρήγορο σκρολαρισμα η είναι η ιδέα μου?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ακολούθησε τα βήματα απο εδώ και διάλεξε το Smaller 100% Άμα δεν πιάσει αυτό, δοκίμασε να βάλεις αυτές τις παραμέτρους στο εικονίδιο του Chrome: "XXXXXXXX\chrome.exe" /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1 Προσθέτεις τα υπόλοιπα μετά το path του chrome Ούτε αυτό ούτε το disable hardware acceleration έχουν αποτέλεσμα σε εμένα. Έκανα report to bug.
rfc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Υπηρχε και στον 36 αλλα ηταν απενεργοποιημενο...... λαλακιες να εχουμε να λεμε δλδ.
NEFTIS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Θελω να συμπληρωσω οτι μαζι με αυξηση στην αποδοση και σταθεροτητα, εχει και βελτιωσεις στις ρουφιανιες. Ξερετε τωρα, καμερες μπροστα, πισω, τοποθεσιες, sceenshot απο τις σελιδες που μπαινεις, κωδικοι, αυτοματη εκκινηση του browser με το αναμα του πισι στο παρασκηνιο και αλλα πολλα. Οποιος προλαβει παιδια... Στην επομενη εκδοση θα εχει βελτιωση στην αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος, ιριδας, σαλιου, ουρων, σπερματος, αριθμου φορολογικου μητρωου, αμκα, Ε9 για περιουσιακα. Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε? Τρομοκρατες ειμαστε? Οποιος γουσταρει, οι υπολοιποι να πατε να μεινετε στα βουνα. Για να μη παρεξηγηθω, ολοι οι browser τα ιδια κανουν! Απλως βρηκα αφορμη με το αρθρο.
andreapaog328 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ξερει κανεις γιατι βλέπω τα βιντεο στο γιουτουμπ πιξελιασμενα ακόμα και σε 480p?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα