Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Σήμερα ήρθε η μητρική και ο CPU του τίτλου και δυστυχώς δεν ποστάρει.Δοκίμασα μόνο board-cpu-ram εκτός κουτιού αλλά αν και ο ανεμιστήρας γυρίζει,δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη.Μήπως θέλει ΒΙΟS update;;Δεν έχω και δεν μπορώ να βρω άλλον 1150 CPU δυστυχώς... :(

Δημοσ.

http://www.asus.com/support/CPU/1/45/5/6/sTbQCv66flCRIGS1/C20140529173700/

Ναι θέλει νέο bios, που βγήκε 22/8,θα πρέπει να τα ακουμπήσεις σε κάναν τεχνικό,ίσως εκεί που τα πήρες να σου το κάνουν τσάμπα;; 

Εκτός και αν βρεθεί κάνας φορουμίστας από εκεί κοντά που να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το κάνουν αυτοί στο e-shop;;Δεν γίνεται να κάνω BIOS update χωρίς κάποιον υποστηριζόμενο CPU;;

Δημοσ.

Η μητρική σου έχει crash free κάνει το update του bios απευθείας από usb με το που το ανάβεις,δεν ξέρω αν δουλέψει αυτό χωρίς να αναγνωρίζει τον επεξεργαστή αλλά δεν χάνεις και κάτι να το δοκιμάσεις. 

Δες το εγχειρίδιο για οδηγίες κεφάλαιο 2.1.3 .

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/H81M-C/E8447_H81M-C.pdf

Δεν θα έπρεπε να το κάνουν αυτοί στο e-shop;;

Αν τους έβαζες να τον στήσουν λογικά θα το έκαμναν,αν το στήσανε και δεν το κάνανε τους το πας πίσω να το κάνουν.

Δημοσ.

Οι asus εχουν ez flash και μπορεις να κανεις update τα bios χωρις επεξεργαστη και ραμ απλα τη συνδεεις στο ρευμα. Απλα ειναι αργη διαδικασια και θελει υπομονη.

Δημοσ.

Οι asus εχουν ez flash και μπορεις να κανεις update τα bios χωρις επεξεργαστη και ραμ απλα τη συνδεεις στο ρευμα. Απλα ειναι αργη διαδικασια και θελει υπομονη.

Δοκίμασα να βάλω ένα update cap στο στικ και να bootαρω αλλά τα ίδια,μαύρη οθόνη.Μηπως πρέπει να ακολουθήσω κάποια ιδιατερη διαδικασία;;Στο eshop είπαν 15 ευρώ...
Δημοσ.

Όπως λέει και στο λινκ, πρέπει να μετονομάσεις το cap σε H81MC.CAP διαφορετικά δεν θα δοκιμάσει καν να το περάσει.

Έτσι το έκανα αλλά δεν ανάβει καν το λαμπάκι του flash drive το οποίο σημαίνει ότι δεν προσπαθεί καν να κάνει update.
Δημοσ.

Καλά πες τους...Αλλά δε φταίνε αυτοί.

Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή...Θα ρωτήσω αύριο και σε κάναν τεχνικό εδώ κοντά αλλιώς θα τους το στείλω αναγκαστικά.
Δημοσ.

Τελικά έχει πρόβλημα η μητρική.Το επιβεβαίωσε και ένας τεχνικός!Έχω το δικαίωμα να πάρω τα χρήματα μου πισω;;

Δημοσ.

Καλά πες τους...Αλλά δε φταίνε αυτοί.

Φταίμε εμείς που τους κάνουμε μάγκες. Εγώ πάντως κάτω στο μαγαζί αν θέλει Bios update έχω κρατήσει ενα celeron 1820 και το λέω στον πελάτη πριν το αγοράσει.Και το κάνουμε και τσάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...