Crystalenia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Πραγματικά έχω απηύδησει με τις εφαρμογές της Google. Με ποιό δικαίωμα εγκαθηστά την μία εφαρμογή μετά την άλλη στο δικό μου τηλέφωνο, και μάλιστα χωρίς να ζητήσει επιβεβαίωση για τις άδειες της κάθε μίας. Οι ως επι των πλήστων άχρηστες αυτές εφαρμογές μου έχουν "φάει" ένα σορό μνήμη - δεν συζητώ για την Ram και τις "υπηρεσίες" που δουλεύουν στο παρασκήνιο... Θέλω επιτέλους να τις ξεφορτωθώ, όχι απλά να τις απενεργοποιήσω - αυτό το έχω κάνει - θέλω να εξαφανιστούν απο το κινητό μου... Να αδείασει επιτέλους η μνήμη του τηλεφώνου. Έχω αναγκαστεί να διαγράψω σημαντικές για μένα εφαρμογές, για να χωράνε οι ενημερώσεις της Google... Ξέρει κανείς που ακριβώς βρίσκονται; Κάποιο πρόγραμμα ίσως που να επιτρέπει την απεγκαταστασή τους? έστω και με το ζόρι αν χρειαστεί... Κάτι τύπου shred. 1
euxoulhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 κανεις root το κινητο και μετα διαγραφεις ΟΤΙ εφαρμογη θες
Crystalenia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 κανεις root το κινητο και μετα διαγραφεις ΟΤΙ εφαρμογη θες Ευχαριστώ! Το ψάχνω γενικά αυτό το θέμα του root, απλά αυτήν την στιγμή δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω άλλο κινητό αν κάτι πάει στραβά...
euxoulhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 τι κινητο εχεις; αν κανεις τα βηματα που αναφερουν δεν θα παθει κατι
Crystalenia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Έχω ένα Samsung GT-I8260. Σε ένα άλλο thread με παρέπεμψε κάποιος στο XDA, αλλά εκεί δεν αναφέρεται καν η συσκεύη....
euxoulhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Έχω ένα Samsung GT-I8260. Σε ένα άλλο thread με παρέπεμψε κάποιος στο XDA, αλλά εκεί δεν αναφέρεται καν η συσκεύη.... καλα κανανε και σε παρεπεμψαν στο xda με λιγο ψαξιμο εδω εισαι για ροοτ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506661 αν δεν ξερεις αγγλικα η δεν μπορεις ζητα βοηθεια δες και ενα βιντεο πως γινεται https://www.youtube.com/watch?v=9bgcrUCAyaY αφου λοιπον το κανεις κατεβαζεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.systemappremover και πας ''system app'' και επιλεγεις το προ και οτι θες σβηνεις Υ.Γ. σβηνοντας app που δεν γνωριζεις ισως δημιουργησεις προβλημα και να πρεπει να του περασεις λογισμικο 1
Crystalenia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Υ.Γ. σβηνοντας app που δεν γνωριζεις ισως δημιουργησεις προβλημα και να πρεπει να του περασεις λογισμικο Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου! Ναι, αυτό το γνωρίζω, θα κάνω μία αναζήτηση πριν προβώ στην διαγραφή κάποιας εφαρμογής που δεν είμαι σίγουρη αν είναι ζωτικής σημασίας. Αν μου επιτρέπεις μία τελευταία ερώτηση, γράφεις ότι έχεις κάνει root στο κινητό σου. Αλλάζει κάτι δραστικά στο περιβάλλον του κινητού; Διάβασα πχ ότι τα αρχεία είναι όλα σε ένα φάκελο, δεν υπάρχουν υποφακέλοι - ισχύει; Τι αλλαγές να περιμένω σε αυτό το κομμάτι;
euxoulhs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 δραστικα αλλαζει οτι διαγραφεις οτι δεν σου αρεσει = το οποιο σημαινει οτι ειτε μπορεις να κανεις καλο στο κινητο σου ειτε αν διαγραψεις κατι που δεν επρεπε να το βλαψεις με αποτελεσμα να περασεις λογισμικο απο τν αρχη.. τα περι ολα τα αρχεια κτλπ δεν ισχυει τουλαχιστον με το root.. δεν αλλαζει κατι στο περιβαλλον του κινητου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα