Jeronymo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ψάξε λίγο στο διπλανό forum και θα βρεις 35 σελίδες θέμα!
gtz1977 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα ειμαι κατοχος του Lenovo A806 και σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημενος μετα την αναβάθμιση στην 1443 και μετα στην 1447 μπορω να πω οτι αλλαξε το κινητο η πρωτη ρομ ηταν ολο προβλήματα ειδικά αν ζητησεις να αφερεσουν τις κινεζοεφαρμογες.. κολαει αρκετα... το ρουτ χρειαζεται επίσης δεν εχει OTG και η μπαταρια αν εισαι στο ιντερνετ φευγει σε μια μερα αλλιως κραταει αρκετα.. Σε οποιον το σκεφτεται του λεω οτι αξιζει ολα τα ευρω του και παει κοντρα και σε μεγαλυτερης αξιας τηλεφωνα!!
sv2kgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα κι από μένα. Το κινητό το ζαχαρώνω εδώ και μέρες και σκέφτομαι να το παραγγείλω. Να προτιμήσω minideal ή vickmall(στο δεύτερο είναι ελάχιστα φθηνότερο)? Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από αντίστοιχο κινέζικο site. Υπάρχει ασφάλεια? Σε πόσο καιρό θα έρθει?
irini1985 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Eγω το χτυπησα ηδη..που λεει για java? Από που το παρήγγειλες ? Στο skroutz 249 το δίνουν..στο παραπάνω site βγαίνει στα 142.
irini1985 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το e-bay είναι αξιόπιστο για αγορά? Και αν το αγοράσω τελικά από εξωτερικό θα έχω πρόβλημα με συμβατότητα στην Ελλάδα? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=lenovo+a8+806&=&rt=nc&LH_ItemCondition=3
TheOneGandalf Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Το e-bay είναι αξιόπιστο για αγορά? Και αν το αγοράσω τελικά από εξωτερικό θα έχω πρόβλημα με συμβατότητα στην Ελλάδα? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=lenovo+a8+806&=&rt=nc&LH_ItemCondition=3 Καλύτερα οχι απο ebay. Κοίτα για κινεζομάγαζα : vickmall, minideal, to2c. Εγώ απο το τελευταίο το παρήγγειλα. Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με την συμβατότητα. Καλησπέρα κι από μένα. Το κινητό το ζαχαρώνω εδώ και μέρες και σκέφτομαι να το παραγγείλω. Να προτιμήσω minideal ή vickmall(στο δεύτερο είναι ελάχιστα φθηνότερο)? Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από αντίστοιχο κινέζικο site. Υπάρχει ασφάλεια? Σε πόσο καιρό θα έρθει? Και τα 2 αξιόπιστα είναι. Όπως και το to2c.com. Ασφάλεια υπάρχει αν πληρώσεις με paypal. Έχεις δικαίωμα να ζητήσεις refund μέχρι και 45 μέρες απο την ημερομηνία πληρωμής. Περίπου 1 μήνα κάνει. Αν και πρόσφατα διάβασα σε άλλο φορουμ σε μερικά άτομα που ήρθε σε 11 - 12 μέρες. Εξαιρετικα τυχεροί . Το πιο σύνηθες είναι 20 - 25 μέρες.
platon21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το παρήγγειλα από εδώ http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=lenovo Lenovo A8 A806 Golden Warrior MTK6592 Octa Core 1.7GHz 5.0 Inch Android 4.4 Smartphone 2G RAM 16GB ROM 4G FDD LTE HD 13.0MP - Black χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την ήμερα που το παρήγγειλα έκανε ακριβώς 16 ήμερες να το παραλάβω. Με την NLPOST. Το κινητό δουλεύει άψογα και αξίζει τα λεφτά του. Τώρα όσοι έχουν κάποια ανασφάλεια με αγορά κινητού από κίνα έχω να τους πω ότι και εμένα ήταν η πρώτη φορά που έκανα αγορά κινητού από κίνα και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και τώρα που έμαθα τον δρόμο θα το ξανακάνω δεν αγοράζω άλλη φορά κινητό από Ελλάδα ούτε από άλλη ευρωπαϊκή χώρα τώρα θα πηγαίνω απευθείας στην πηγή lol. Η μάρκες που εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι ειναι. Htc,Meizu,Xiaomi ,Lenovo,Huawei Asus,Zte. Νομίζω ότι είναι η καλύτερες κινέζικες εταιρίες
statril Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα να ρωτήσω απο αναβάθμιση και τέτοια τι πρέπει να γνωρίζω γιατί ψήνομαι να πάρω 2 .ευχαριστω Sent from my iPad using Insomnia Καλησπέρα πατριώτη ψήνομαι. Να χτυπήσω 2. Αλλά απο αναβαθμίσει και τέτοια είμαι λίγο πίσω ,θα τακαταφερω η να το αφήσω. Καλύτερα ευχαριστώ Sent from my iPad using Insomnia
sv2kgl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ το A806 το παρήγγειλα στις 24 Νοεμβρίου από το vickmall και το παρέλαβα σήμερα 15 Δεκεμβρίου. Πρώτες εντυπώσεις μετά από 1 ώρα χρήσης: - Έχει πολλές κινεζο-βλακειούλες μέσα. Θέλει αρκετό ψάξιμο και δοκιμές για να δω τελικά τι θα βγάλω και τι θα κρατήσω. - Έχει το κλασικό όριο των 70 χαρακτήρων σε μήνυμα στα ελληνικά. - Όταν το συνδέεις στο pc σου βγάζει για εγκατάσταση το suite το οποίο είναι μόνο στα κινέζικα. - Παρόλο που έχω επιλέξει την ελληνική γλώσσα, τα μισά και παραπάνω εξακολουθούν να είναι στα αγγλικά. Και υπάρχει και το πρόβλημα με τους τόνους στα κεφαλαία.
chios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει εδώ ρομ που μπορεις να φλασαρεις αλλα ειναι με δωρεα 2usd http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα