Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Χωρίς πλάκα σου προτείνω αυτά: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-Keyboard-Gaming-GK2-Pro-T15U.htm

Όλοι κράζουν τα προιόντα turbo-x επειδή είναι κινεζιές, και το πλαίσιο τα πλασάρει σαν μάρκα μεγάλη αλλά έχω 2 προιόντα τούβλο-χ( όπως τα λένε και οι κράχτες) τα οποία τα αντικατέστησα και τα 2 στην αρχή επειδή ήταν ελατωμματικά (εξυπηρετικότατοι και απευθείας μου είπαν να τα αλλάξω - τουλάχιστον στο κατάστημα στην πυλαία θεσσαλονίκης αυτό ισχύει).

Αν έχεις πλαίσιο κοντά σου, μπορείς να το δεις και από κοντά καθώς τα έχουν και εκθεσιακά για να τα δοκιμάσει ο κόσμος.

Δεν ξέρω όμως αν είναι μεμβάνης, λογικά θα είναι

ΥΓ: Η Natec προμηθεύεται ακριβώς τα ΊΔΙΑ προιόντα που έχει και το Πλαίσιο από κάποιο κινέζικο εργοστάσιο και απλά βάζουν τις στάμπες αργότερα.
Το πλαίσιο είναι στην ελλάδα, η natec (τσεχία νομίζω), και είναι και μια εταιρεία η keep out που είναι κάπου στα βαλκάνια και έχουν ακριβώς τα ΙΔΙΑ προιόντα. Όλα από την κίνα χωρίς στάμπα και κολλάνε αργότερα τις δικιές τους.

Δημοσ.

το συγκεκριμενο εχει μικρο αριστερο shift και ειναι και πολυ φαρδυ γιατι εχω περιορισμο χωρου εχω 60 εκ για πληκτρολογιο και ποντικι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...