RPDrummer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας!!Έχοντας μείνει για 6 χρόνια με το θρυλικό W810i θέλω να πάρω καινούργιο τηλέφωνο.Πρώτα όμως, θέλω να μου πείτε αν η ανάλυση 720p είναι αισθητή σε σύγκριση με λίγο χαμηλότερες και αν στην Ελλάδα υπάρχει υποστήριξη 4G.Αρχικά, σκεφτόμουν για αγορά το Galaxy S3, αλλά είναι αρκετά τα λεφτά για μένα και κατέληξα στο Xperia SP που έχει 720p ανάλυση και 4GΟυσιαστικά, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι που κοιτάω, χωρίς να έχω κάποια εμπειρία. Επίσης, θα ήθελα το κινητό να είναι και γρήγορο (που και πάλι δε ξέρω πόση αισθητή διαφορά έχει ένας διπύρηνος από έναν τετραπύρηνο).Υπάρχει κάτι καλύτερο σ' αυτά τα χρήματα απ' ότι έχω ήδη καταλήξει;
futureshock Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 το S3 ειναι παλιο , το Xperia SP δεν αξιζει λογο οθονης και διπυρηνου. Δες Moto G ή LG G2 mini LTE σε αυτα τα λεφτα.
RPDrummer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μάλλον θα πάω για S3 neo i9301 που πήρε κι ενας φίλος με 210 ευρώ. Καλό το moto g, αλλά δε μ' αρέσει εμφανισιακά. Το 3g θα έχει διαφορά εδώ στην Ελλάδα με το 4g ;
RPDrummer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί να κλείσει το θέμα παρακαλώ μιας και αγόρασα συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις