Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί σε μια 14" crt δεν βλέπω τα νεριτ ενω αν πάρω τον δέκτη και τον βαλω σε μια 29" crt τα εμφανίζει? Ολα αυτά στο ιδιο σπίτι με την ιδια κεντρική κεραία. Μήπως κατι πρέπει να ρυθμιστεί στο δέκτη, πχ χρώματα rgb;

Καμία σχέση...

Υποθέτω ότι στην 29" CRT δεν βλέπεις τη ΝΕΡΙΤ αναλογικά, αλλά μέσω του εξωτερικού αποκωδικοποιητή.

Όταν χρησιμοποιείς εξωτερικό αποκωδικοποιητή, η τηλεόραση χρησιμοποιείται απλώς ως οθόνη. Άρα στη λήψη των καναλιών από τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε η τηλεόραση, ούτε η σύνδεσή της με τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Πάντως, για καλύτερη εικόνα στις τηλεοράσεις CRT καλό είναι να χρησιμοποιείται η ρύθμιση SCART RGB και όχι CVBS, μιας και με αυτόν τον τρόπο η εξωτερική συσκευή στέλνει περισσότερη χρωματική πληροφορία στην τηλεόραση.

Μπορεί λοιπόν να έχεις πρόβλημα στην εγκατάστασή σου (πρίζα, καλώδιο ή φις). Πάρε την 14" CRT αγκαλιά και πήγαινέ τη δίπλα στην 29" CRT όπου δουλεύουν όλα κανονικά, και δοκίμασέ την με τη διάταξη της άλλης τηλεόρασης, χωρίς να αλλάξεις τίποτα. Προφανώς θα πρέπει να βλέπεις τη ΝΕΡΙΤ κανονικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν σε αποκωδικοποιητή μπορεί να αλλάξει η διάταξη των καναλιών;

Έχω έναν Crypto και 2 ίδιους F&U.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν σε αποκωδικοποιητή μπορεί να αλλάξει η διάταξη των καναλιών;

Έχω έναν Crypto και 2 ίδιους F&U.

Βεβαίως και μπορείς να αλλάξεις την ταξινόμηση των καναλιών, αλλά θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσεις την επιλογή αυτόματης ταξινόμησης βάσει του LCN (Logical Channel Number).

Δημοσ.

Λοιπόν στον Crypto απενεργοποίησα το LCN, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τις αλλαγές. Φαντάζομαι πως κάποιο ρόλο παίζουν τα 4 χρωματιστά κουμπιά, αλλά πως; Τον F&U δεν τον δοκίμασα ακόμη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σε αποκωδικοποιητή F&U MPF3464H κάτι πάτησαν οι γονείς μου και μεγάλωσε η εικόνα και δεν φαίνονται στην γωνία τα σήματα των καναλιών. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω;

Όταν ζητάει κωδικό για την αλλαγή θέσεων των καναλιών, τι κωδικός είναι και που μπορώ να τον βρω;

Επειδή θα με ρωτήσετε αν δεν έχω εγχειρίδιο χρήσης, σας λέω ότι έχω ,επειδή όμως τα γράμματα είναι πολύ μικρά κι αντιμετωπίζω πρόβλημα όρασης για αυτό ρωτάω εσάς. Όποιος κουράζεται ας μην απαντάει, θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...